2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar grip oldum boğaz ağrım çok bu süreçte ne yapılır bişey içmeye korkuyorum nasıl atlatacağım?
Çok geçmiş olsun kuzum bende yeni yeni atlatıyorum, ıhlamur içmekten kendimi sıcak tutmaktan başka hiiiç bir şey yapamadım özellike bebişlerimizin kanla beslediği süreç olunca ilaç kullanmaya çekiniyorsun ki gittiğim 2 doktor önermedi 🥲

Kızlar grip oldum boğaz ağrım çok bu süreçte ne yapılır bişey içmeye korkuyorum nasıl atlatacağım?
Bal koy çayına iç ve gebeler içinde uygun olan agrı kesici alabılırsın galıba coook yüksek ateş 42 lerde olmadıkça normal grıp etkilemezmiş bebekleri diye biliyorum

5.haftada yolk sac oluşuyor diye biliyorum. Kalp ve bebiş için en erken 6+2 de gidersen kendini olumsuz dusuncelerden korumuş olursun. Ben 6+0da gittim, yani dün, kese boş demisti doktor. Sonra olumsuz dusuncelerden insan kendini alamıyor. 1 gün geçti ama bana 10 gün gibi geldi.
Ben de şunu anlamadım ama, yolk sac görünmedi dün bende 🤔
Bugün kalbi attı🤔
Hiç anlayamadım. :

5.haftada yolk sac oluşuyor diye biliyorum. Kalp ve bebiş için en erken 6+2 de gidersen kendini olumsuz dusuncelerden korumuş olursun. Ben 6+0da gittim, yani dün, kese boş demisti doktor. Sonra olumsuz dusuncelerden insan kendini alamıyor. 1 gün geçti ama bana 10 gün gibi geldi.
Bugün kalbi attı🤔
Hiç anlayamadım. :)
İlk doktor anlayamamıştır belki

Canım 2 hafta falan oluyor ben de grip gibi bişey atlattım doktorum 38 derece üzeri ateşe riskli dedi dna yapısına zarar verebilir dedi. O yüzden ateşini takip et ilaç kullan ama ateşin çıkmasın demişti. Bir de fırıgus diye bitkisel bi takviye vermişti onu kullandım. Ateşim çıkınca da mecburen parol içtim. Bir de kuru dutu kaynatıp içmiştim doğal antibiyotik diyorlar. 2 günde toparladım çok şükür

Kusura bakmayın uzun zaman giremedim çok rahatsizdim çok şükür daha iyiyim. Beni etiketlediniz ama geride kalmış hep o kadar geçmişi okuyamadım. Kimleri eklememi istiyorsaniz. Yazarsanız ekleyeyim. Hakkınızı helal edin merak etmişsiniz. Biz de bugün kalp atışını gördük henüz duyamasak da. 😍
Benide eklermisin canım sat 16 Şubat tahmini doğum günü 22 Kasım 😻

Bana da 2 hafta sonra gel dedi ama dayanamadım başka doktordan randevu aldım yarın gideceğim. Seninki ne durumda kalp atışı aldın mı
yok canım kalp atişi daha duyulmaz 5haftalkken duyulmadi da benim erken yani doktorda öyle dedi ancak transvajinal ile dıyulurmş ben riske atmam o kdrda önemli değil şuan için iki hafta sonra giderim güzelce dinlerim

Kızlar benim şimdi 7+6dayım çok mide bulantım var henüz çıkarmadım ama bir haftadır aşırı yoğun şekilde devam ediyor. Allah affetsin ama şikayetçiyim bu durumdan ne yersem yiyim geçmiyor sürekli bi hazımsızlık mide şişliği ve bulantı hali... Siz de durumlar nasıl? Ne zaman geçecek bunlar? Bir yandan da çalışıyorum hayat enerjim tükendi, tek tesellim bebeğime kavuşacak olmam🥹

Y
Yavru kuşlarimm, canım kızlarımm size güzel haberle geldim.
Bu akşam şehir Hastanesi'nin kadın doğum aciline gittik eşimle. Durumları anlattım, bir de kasık ağrım vardı onu da söyledim. Allah'a şükür minik tırtılımın kalbinin sesini bile işittik az önce kızlar. Ben sadece yolk sac oluşsa mutlu olmaya hazırdım. ☺️
nasıl oldu böyle bilmiyorum🤭❤️
Yaaaa amaaa cok sevindim bennnn maşallah kızz🧿🧿🧿
Ah ah Rabbimden umut kesilmez, ol der olur 🙏🙏🙏

Bugün kalbi attı🤔
Hiç anlayamadım. :)
Cok sevindim gozun aydın
Ya bu doktorların ya ultrasonlari ya da kendileri bir değişik.

Ben yurtdışında yaşıyorum Doktorum hergun azar azar incitmeden egzersiz yada yürüyüş önerdi bende dedımki nasıl olur ilk üç ay tehlıkeli degılmi dr dedi ki alakası yok onunla biz yoga plates yuruyus yapıyoruz ilk günden doğuma kadar bışey olmadı bişey olacağı varsa uzansanda olur engel olamazsın sağlıklıdır gebelık için yürü dedı bide hamur işi yasakladı ve sebze meyve bol yıyın dedı
Benim doktorum da günlük 30 dk lik yürüyüş yapabilirsin dedi
Pilates vs 12. Haftadan sonra konuşuruz dedi
Asıl ham olmak hamilelikte daha tehlikeli
Yürüyüş kan akışını sağlıyor

Hanımlar dün eve hırsız girdi hiç iyi değilim sancılarım geçmiyor napacağımı bilmiyorum

Kızlar bacak ağrısı yaşayan var mı ya sürekli olarak geçmeyen bir bacak ağrım varr sağ kasığımın ve bacağımın birleştiği noktadan üst bacağıma doğru yayılan bir ağrı zonkluyor gibi. onun dısındada sol bacağımda ağrıyo normal bacak ağrısı şeklinde

X