2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ben başından beri ıslak mendil kullanıyorum sleep Üni baby hangisi olursa. Sleepy bez kullanıyorum. Ben her alt açma da bepantol kremi sürüyorum her seferinde ama. Arada da ısıtılmış soğutulmuş yağ ile yağlıyorum. Banyo günü de pehlivan gibi her yerini o yağla yada bebe Yağı ile yağlıyorum . Şükür hiç pişik olmadı ben buna bağlıyorum açıkçası. Yada benim oğlan pişiğe meyilli değil
Ben birde sudokrem aldım bir yerde indirimdeydi denemek için bakalım nasıl.bizde sleepy hep üstüne başına taşmaya başladı numara büyüttük ona rağmen…Goon aldık denemek için bir paket.Her altaçmada komple üst değiştirmek baymıştı beni, elimde de sleepy var goonla karışık gidicem ama sonra sleepy almıycam.Pişik olmuyo sleepy güzel ama çiş hep üstüne başına taşıyo

Kızlar bebegin göbek bağı düştü ama kabuk şeklinde kaldı orda bir terslik mi var normal mi ne zaman düşer çok acemiyiiiim

Bu bizde de var. Ben hep yilardim yilmayin. Pozisyonu degistirin pispisa devam. Uyku arasinda mikmiklarsa mangaldaki cupra gibi ceviriyorum biraz ovaliyorum pispis yapiyorum ama yasli apartman teyzesi gibi soyleniyo yapistiriyorum pispisi gittigi yere kadar uyuyo.
şuan bunu deniyorum hadi bakalım 😅

Ben ne yaptıysam dalmadı kocayla da kavga ettik çocuk uyumayınca adam sapıtıyor zaten uykusuzum bir de on çekiyorum gün içinde iyi bir baba ama bebek uyumayınca huysuz bi baba
Sanırım eşlerimiz daha çocuk. Bizimki de hep gülsün bakınsın istiyor. Onda sakinleşince harika bi baba ama sakinleşemezse resmen trip atıyor çocuğa 😅

Kızlar selam,

Kızımda aşırı bir pişik oldu popo ve bacaklar baya kızarık incia pişik kremi, pudra vs kullanıyoruz ama geçmedi bir türlü. Beze yormaya başladık olayı Sleepy bez kullanıyoruz. Alt değişimlerinin de aksatmıyoruz hiç. Başına gelen oldu mu hiç?

Birde kızım beşiğinde ağladığı zaman babası kucağına alınca susuyor ve uykuya dalmaya başlıyor tekrar yatağa koyduğumuz zaman tekrar başlıyor. Babasının kucağına geçince tekrar susuyor. Neden olabilir?
Bizde de pişik oldu maalesef ama ben bir iki gece uykusu bölünmesin diye bezini beklettim sanırım ondan oldu. Hamazinc kullanıyoruz biz de baya toparladı

Ya kızlar bu kucağa alıştırma olayı gerçekmi acaba bizimki sanırım kucağa alıştı normalde karnını doyurup besigine koyuyordum uyuyordu annemler felan kucağında uyuttu artık besige koyduğum an uyanıyor bebis ya geceden bu yana harap oldum bide şimdi annem yanımda o gidince napacagim bilmiyorum

Ya kızlar bu kucağa alıştırma olayı gerçekmi acaba bizimki sanırım kucağa alıştı normalde karnını doyurup besigine koyuyordum uyuyordu annemler felan kucağında uyuttu artık besige koyduğum an uyanıyor bebis ya geceden bu yana harap oldum bide şimdi annem yanımda o gidince napacagim bilmiyorum
Bence doğru 😬 yani tamam kokumuzu istiyorlar ama uyku konusunda kural olması gerekiyor gelecek adına sanırım

benim de oyleydi canım 20 günlüktü hiç kilo almamıştı ama ondan sonra almaya başladı. sütüm azdı mamayı cok vermekten kacıyordum ama kilo almayınca kaçmadım emzirmeden sonra ne kadar isterse verdim birden kilo almaya başladı şuan doğum kilosundan hesaplarsam 1 kilo almış hemen hemen ( 38 günlük )
Bende artık mamayı artırıcam 60 veriyordum ama azmış 90a çıkarayım. Toparlar inşallah. Sütüm var aslında emiyor ama bilmiyorum doymuyor demek yağlı değil sanırım yaramıyor mu anlamadım

Yapmam dediğin herşeyi yaptırıyor bi çocuklar 😀 zeytinyağını bizede söylemişti doktor daha 10 günlük kakasını yapamıyordu acildeki doktor zeytinyağı verin dedi yarım çay kaşığı yada poposuna zeytinyağıyla uyarın dedi (kizdirilip sogutulmus yağ)
Aynen öyle. İlk altı ay anne sütü dışında birşey vermem diyordum çocuğu bi ek gıdaya başlatmadığım kaldı 😅

Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleri iz kaç günlükken düştü ve dik oturabiliyor musunuz? Bide dikiş yeriniz kaşınıyor mu?

Bide güzel anneler bebeğiniz emerken memenizi cektiriyor mu? Bı kaç gündür oğlum öyle yapıyor bakıyorum süt mu yok diye ama var elle saginca baya geliyor neden yaptığını bilemiyorum 🤔🤔

Gece 4’ten beri uyanığız bi doktora giderken arabada çok az uyudu hala gözler açık kırk kere doyurdum bez değiştirdim gaz çıkarttım ama yok yani bilmiyorum niye uyumuyor kafayı yiycem herhalde az kaldı kahvaltı bile yapmadım daha

Gece 4’ten beri uyanığız bi doktora giderken arabada çok az uyudu hala gözler açık kırk kere doyurdum bez değiştirdim gaz çıkarttım ama yok yani bilmiyorum niye uyumuyor kafayı yiycem herhalde az kaldı kahvaltı bile yapmadım daha
Çiçeğim acaba vücudunu yağlayıp masaj mı yapsan bir. Ben en son çare onu yapacaktım aşıdan sonra uyudu kaldı ağlamaktan yoruldu

Back