2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Sen niye sağıyorsun canım sütü ben iki tarafı emziriyorum eğer tek meme emerse takviye mama veriyorum sağımla çocuğun çektiği miktar farklı olur dddi doktor bana eğer çalışma durumun yoksa sütün çok değilse de sağma dedi

Kızlar bebeğim 3400 doğdu hastaneden çıkarken 3170di 15. Gün kontrolde 3430du 20. gün kontrolde 3600dü. Bugün çok ağlıyor diye acile gittik doktor kilo alımı çok az dedi. Anne sütü + günde 3-4 defa 60 cc mama veriyorum sanırım sütüm yetersiz yağlı değil beslemiyor. Mamayı kusmuyor bi de ama anne sütünü kusuyor. Çok üzüldüm ne tavsiye edersiniz. Kayınvalidemlerde kilo almadı zayıf diyorlar. Bugün 22. Günü

Canım 20 günlük bebek için 60 CC mama az bence sen onu arttır istersen

Bebeğiniz erkek mi belki altını kirlettiği için değilde çiş yapmakta zorlandığı için ağlıyordur

Saat 2 den beri göğsümde resmen tam uyuyor yatırıyorum ık mık diye geri uyanıyor tekrar emzirmeden de sakinlemiyor yatırmasam kucağımda sabaha kadar uyur gibi yatıyor
Bizimde aynı emzirme sonrası yatıyor yarım saat, sonra yerine koyuyorum 20 dakikaya kalkıyor çok uykum var diye ağlıcam bende

Benim sütüm çok az ve duru canım. Doktor sağ mutlaka dedi. Benim iki tarafı emse bile maksimum 1 saat tok kalabiliyor o yüzden arada mama ver uyku süresi uzun olsun uykuya da ihtiyacı var dedi. Sağmasam eğer süt üretecek vakit olmuyor çok sık emiyor az geldiği için yani doktor öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…