2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Emiyor emmeden denedim 2 saat bekledim öyle çıktı bu 70 cc emdikten 2 saat sonra yani canım bestlak kullaniyorum b12 falan bolca su içiyorum ona ragmrn bu kdr çikiyor bnden de ağlayınca yemekten sonra yetmefiğini düşünmeye başkadim maama verme zorunda kaliyorum

Tabiki canım sürekli telkinde bulunuyorum kendime. Bir gün bana ihtiyaç duymayacak, bir gün ben kucağımda taşımak istesemde o istemeyecek biliyorum. Ama sabah 7 den sonra şerit bende ufaktan gidiyor

Gece kısır döngüye giriyoruz biz emzir doğur bez değiştir gaz çıkar çocuk gam dalıyor ohh diyorum bu sefer de hıçkırık al başa deliriyorum o zaman
Evet o hıçkırık mahvetti bizi yada kusuyor ona uyanıyor. Zaten emzirdikten sonra gaz çıkarma faslı korkulur rüyam oldu gaz çıkarana kadar uyanıyor çünkü. Bugün bir çay kaşığı zeytinyağı verdim. İyice anam babam usulüne dönüyorum da hayrolsun

Benim bebek 4 kg yu geçmiştir 25 günlük anne sütü tek basına asla yetmez benimkine 90-120 arası içiyor içinde anne sütü dahil

Benden de emse artardı belki çok kafayı takıyorum

maşallahteşekkürler canım veriyorum cunku doymuyor artık aglıyor. cok değişiyorlar degil mi ya yenidoğan haline bakıyorum bambaşka
Evet ya ben yeni doğduğunda 4 günde 450 gram verdirdim çocuğa emzircem diye inatlaşıp yavrum o yanakları çökmüştü şimdi toparlıyor yavaş yavaş ama siması da oturuyor değil mi bu ara benimki sık uyanıp az mama içip uyuyor atak haftası falan diyorlar acaba o mu diye düşünüyorum

Bu arada bugün sordum doktorum dedi ki mama ile beslenen bebeklerde Max 4 gün kaka beklenir eğer yapmazsa müdahale edilir dedi aklında olsun

Biberonla mi veriyorsun? Biz hala siringayla ugrasiyoruz da bu sekilde daha fazla goturemeyiz, hem cok hava yutuyor, hem de likir likir iciyor, biberonda en azindan yavas yavas akiyor.
Aynen biberonla veriyorum şu anne göğsüne benzeyen başlıklarla. Ben başından beri biberonla veriyorum açıkçası.

Bn çok su içiyorum deli gbi ona ragmen nasıl az diyorlar anlmdm normali nedr onu öğrenmk istedim o yüzden bnde mama 30 cc veriyorum ama arada durmayınca
Bende mama sürekli vermiyorum mesela dün gece sadece 1 kez verdim bugün 2 oldu. 24 saatte bazen 3 kez mama bazende 6 kez veriyorum. O gün göğüslerimin keyfine bağlı mama verme sayım ama 1 aydan sonra 90/120 cc Arası mama uygun bebek için ha direk mama emiyor üzerine mama veriyorsan bu miktar fazla tabi

Ben haftada 1 mama anca kullanıyorum kuzu ama genede oldu işte anlamadım bende pamuğu batırıp silmeye başladım sen soyleyince emzirdikten sonra yapıyordum ama emzirmeden öncede yaparım
Ama senin yaptığınızda yaparım baya azaldı ogluşumda pamukçuk artık daha rahat emiyor en azından

Bende de aynı his var başlara göre daha az şuanda ama yine de var yani

Yaaaa daha ben bugun dedim aynisini eşimeee oda bana diyor anan olsun oglum sen olma diye bakalim kimde patlarsa şaka makada ya cocuk ıkınıyor ıkıniyor bişe yok kuzum benim ya yarin Allahdan konturol var bakalim ne diycek bu arada cnm konturollerde ne var sizin verdikleri kagitda bizde goz muaynesi kalca kulak testi normal konuroller var bazi arkqdaslarda ekstra kalp felanda varmis sende varmi

kızlar 1. ay aşısını yaptıran var mı? türkiye genelinde ası yokmuş galiba yenş gelmiş aradılar sağlık ocağından yarın yapılacak
Seninle her şeyimiz aynı bizim de yarın yapılacak yarın 39 günlük oluyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…