İyi akşamlar kızlar 24. Günden,Sinirimin bozulduğu bir akşamdan merhaba, Kayınvalide ile mesafeli durmaya çalışan biri oldum hep, çünkü lafını sözünü sakınmayan biri,patavatsız ve ben su sıralar çok alınganım malum.Kafaya takıyorum,Stresiz durmak istiyorum haliyle, ama her gelmesinde de bişi yaşanıyor illa ki…Haftada bir gelip torunu görmek istiyor eyvallah ama patlayan bir bomba gibi heran can sıkıcı bir şey söyleyebilicek biri.açıkçası haftada bir bile bana fazla geliyor, uzun süre görmek istemiyorum.Mesafeli durmak istiyorum.Bugün eşimin off günü şöyle bir çekirdek ailemle kalayım dedim, eşimle başbaşa duralım dedim, görmeye geldiler.. hadi tamam…eve geldi bana nasılsın demek yok, direkt toruna gidiyor oğlum oğlum diye seviyor,kucağına almak istiyor.. hadi tamam idare ettim Hatta verdim sevsin diye.Zaten ona geliyor…Sonra eşimle aramızda şakasına bişi vardı takıldım eşime orda, hemen orda oğlunu savunur bir laf soktu bana olayı bilmeden, yine gider ayak.Bizim aramızda o dedim…anladı mı bilmem…Onlar gidince de söyledim eşime, lütfen ben annenle anlaşamıyorum, tamam torunu bahane ediyorlar geliyorlar ama daha az görmek istiyorum,
sonraki gelmesine bir bahanem olacak bilgin olsun dedim.bişi demedi, ama nereye kadar yapabilirsin illaki gelecekler bunu da aklından çıkarma dedi, Allahtan büyütmedi meseleyi, ama cidden ağlamaktan canım çıktı.Ben hissediyorum zaten aramızda çok pozitif bir enerji yok kv ile ama stresli olunca sütüm zaten az iyice azalıyor.Ben sakince stressiz az insanla bu dönemi geçirmek istiyorum çokmu şey istiyorum.? Zaten 3 ay sonra işe dönmek zorundayım, oturup sürekli buna ağlıyorum günlerimi bana laf sokan beni sevmeyen insanlarla geçirmek istemiyorum.