2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Benimkide öyle ya emziği alıyor gozler kapaniyoe güzel ama sonra emziği bırakıp uyanıyor derin uykuya geciremiyorum bir türlü çocuğumu ya kucağımda güzel uyudu diyorum yatağına yatırmaya kalktigim an başlıyor kiprasmaya derin uykuya nasıl geçiriyoruz bu bebislerii
Kendileri geçiyor benimki kucağımda Baya uzun süre kaldıktan sonra geçiyor oda gazı felan olmayacak öyle. Bugün en uzun uykusunu elektrikli ana kucağında yaptı sallanma iyi geldi heralde

Hiçbir şey fayda etmiyor ya hiç yani ne masaj ne hareketlilik sürekli ağlama krizindeyiz. Annem ve kayınvalidem evde düşün 3 kişi baş edemiyoruz. Psikolojik olarak çok bunaldım daha 20 günlük
Aynen öyle bizde sabaha kadar 3 kişi oturduk yok olmuyor. Bize en iyi sıcak su torbası geldi canım. Ama nasıl hepsinin sürümü aynı hepimiz perişan olmuşuz:olamaz:

Kızlar ben bu gaz için baby spa götüreceğim 40 çıkarmak için ama pek araştıramadım araştıranız var mı

Ne bileyim niye anlayış göstermiyorlar ki yaa bende psikolojik olarak şu oluştu bir de birisi gelince çocuk ağlıyor yaa hemen herkes bi akıl veriyor şunu et bunu et diye yaa bırakın kendi halime siz yokken ne yapıyorsam yine onu yaparım ben gerçekten kimseye ihtiyaç duymadım sadece yalnız kalmak istedim ama gel gör ki şu an anlıyorum insanların gereksiz triplerini anlayışsızlıklarını
Hamilelik ve lohusalık bence gerçek arkadaş dostu seçmek için çok önemli.
Hiç kafana takma boşver ne istiyorlarsa öyle yapsınlar. Sen iyi olacaksın ki oğlun da iyi olacak. Cidden bizim stresimizi gerginliğimizi hissediyorlar😢 cidden neden misafir kabul etmediğinle ilgili sebep hiç önemli değil. Bu dönemde sana anlayış göstermiyorsa bu onun problemi.

Ee anne gelmede daha hayırlıymış ekstra yük sana yanlış anlama beni de
Yok canım neden yanlış anlayayım😂 bende kesinlikle öyle düşünüyorum. Sayılı gün çabuk geçer diye kendimi avutuyorum işte.

Aynen öyle bizde sabaha kadar 3 kişi oturduk yok olmuyor. Bize en iyi sıcak su torbası geldi canım. Ama nasıl hepsinin sürümü aynı hepimiz perişan olmuşuz:olamaz:
Bende ayaklarına falan koyuyorum torbayı. Yenidoğan bebek uyumaz mı ya yok uyumuyor, nasıl dayanıyor anlamıyorum. Şu 3 ay bitsin gaz derdi kalmasın 🙏🏽

Hamilelik ve lohusalık bence gerçek arkadaş dostu seçmek için çok önemli.
Hiç kafana takma boşver ne istiyorlarsa öyle yapsınlar. Sen iyi olacaksın ki oğlun da iyi olacak. Cidden bizim stresimizi gerginliğimizi hissediyorlar😢 cidden neden misafir kabul etmediğinle ilgili sebep hiç önemli değil. Bu dönemde sana anlayış göstermiyorsa bu onun problemi.

Yok canım neden yanlış anlayayım😂 bende kesinlikle öyle düşünüyorum. Sayılı gün çabuk geçer diye kendimi avutuyorum işte.
Yaa insanlara sürekli sebepleri açıklamak bile çok yorucu sinirlerim bozuluyor sürekli yalan söylemek yada sebep bulmak istemiyorum biraz küçük doğdu şöyle büyüsün öyle görsünler istiyorum

Hiçbir şey fayda etmiyor ya hiç yani ne masaj ne hareketlilik sürekli ağlama krizindeyiz. Annem ve kayınvalidem evde düşün 3 kişi baş edemiyoruz. Psikolojik olarak çok bunaldım daha 20 günlük
Sorma ya tam bi sorunu cozuyoruz ki simdi de gaz sorunumuz basladi. Psikoloji zaten yerlerde. Sabredelim, gecicek 🙏

İyi akşamlar kızlar 24. Günden,Sinirimin bozulduğu bir akşamdan merhaba, Kayınvalide ile mesafeli durmaya çalışan biri oldum hep, çünkü lafını sözünü sakınmayan biri,patavatsız ve ben su sıralar çok alınganım malum.Kafaya takıyorum,Stresiz durmak istiyorum haliyle, ama her gelmesinde de bişi yaşanıyor illa ki…Haftada bir gelip torunu görmek istiyor eyvallah ama patlayan bir bomba gibi heran can sıkıcı bir şey söyleyebilicek biri.açıkçası haftada bir bile bana fazla geliyor, uzun süre görmek istemiyorum.Mesafeli durmak istiyorum.Bugün eşimin off günü şöyle bir çekirdek ailemle kalayım dedim, eşimle başbaşa duralım dedim, görmeye geldiler.. hadi tamam…eve geldi bana nasılsın demek yok, direkt toruna gidiyor oğlum oğlum diye seviyor,kucağına almak istiyor.. hadi tamam idare ettim Hatta verdim sevsin diye.Zaten ona geliyor…Sonra eşimle aramızda şakasına bişi vardı takıldım eşime orda, hemen orda oğlunu savunur bir laf soktu bana olayı bilmeden, yine gider ayak.Bizim aramızda o dedim…anladı mı bilmem…Onlar gidince de söyledim eşime, lütfen ben annenle anlaşamıyorum, tamam torunu bahane ediyorlar geliyorlar ama daha az görmek istiyorum,
sonraki gelmesine bir bahanem olacak bilgin olsun dedim.bişi demedi, ama nereye kadar yapabilirsin illaki gelecekler bunu da aklından çıkarma dedi, Allahtan büyütmedi meseleyi, ama cidden ağlamaktan canım çıktı.Ben hissediyorum zaten aramızda çok pozitif bir enerji yok kv ile ama stresli olunca sütüm zaten az iyice azalıyor.Ben sakince stressiz az insanla bu dönemi geçirmek istiyorum çokmu şey istiyorum.? Zaten 3 ay sonra işe dönmek zorundayım, oturup sürekli buna ağlıyorum günlerimi bana laf sokan beni sevmeyen insanlarla geçirmek istemiyorum.

X