Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabır sınamaya gelmiş başka hiçbir şey değil gerçektenAyyy benşm bugün yüzsüz kv geldi yine delirtti gitti beni sürekli annem annem diye sevdi konuşmuyoruz ya bunu koz olarak kullanıyor gelde sinir olma bi arkadaşım daha vardı o bir kere bebeği kucağına adlı nazar değmesin diye kırk kere okudu sürekli banamlaf attı durdu ama benden cevap alamadı uyuz insanlarsa tahammülüm sıfır bunlara hiç yok çocuk ağlıyor kucağında al emzir demiyor yada altına bak sürekli pışpışla ne anlasın bir aylık benek pışpıştan
Amin canım hepimiz ınşallah 38 günlük olduk. Ama 20 günlükken başlamıştım. Bendekinin markası Mamma.Kılavuz yok içinde ama kutusunda 0-2 yaş 3,5 kg-13kg yazıyor demek ki kiloya göre bakacağız bi denemem gerek evde bebeğimle yalnızken yanımda koyup işimi yaparken oyalanması için
Sizin ne kadarlık oldu bebeğiniz Bende ii yaparken kullanmak için sordum çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu
Ben gece hiçbir şeye bakamadım sabahı sabah ettik vallahiBenim korkum ondan sonraki güncellemede ne var benim gece mesaisi başladı
Akşam 6 da uyandı gece 12de uydu 3te uyandı. Trtyi istiklal marşı ile biz açtık işin kötüsü her yerim ağrıyor. Boynum sırtım kollarım.. Emzirirken aşağı bakmaktan sızlıyor boynum resmenBen gece hiçbir şeye bakamadım sabahı sabah ettik vallahi
Ben de diyorum nerde bu kız kadro eksik bugünBen gece hiçbir şeye bakamadım sabahı sabah ettik vallahi
Bendeki de mamma markası bizde 23 günlük olduk bende kullanmaya başlayayaım baya bi iş görür evde yalnızkenAmin canım hepimiz ınşallah 38 günlük olduk. Ama 20 günlükken başlamıştım. Bendekinin markası Mamma.
Bizim arkadaş da öyle diyor sık dişini üniversiteye gidince rahatlarsın. Kaldı 17 yıl 10 ay 25 günAy hepimizde aynı yorgunluk uzun geçen geceler dayanın kızlarım az kaldı . Bir 5/10 sene sonra rahatız
dikişlerle alakası yoktur canım dıkışler baya dışarıda kalıyor. kişiden kişiye degişiyor normal bence benim de 35 gün oldu daha yeni yrni bitiyorSezaryen olan arkadaşlarıma bi şey sormak istiyorum benim kanamam 10. Günde bitti 12. Gündeyiz hala yok sadece sarı bi akıntı var normal mi acaba. Bu arada dikişlerim de enfeksiyon var o mu etkiledi acaba
Öyle oluyor canım. İnsan ister istemez bir saatten sonra gergin ve sinirli oluyor. Ben tekim keşke yanımda o sinir zamanı yaklaştığı zaman biri olsa da Bi 10 15 dk nefes alabilsem. Kendimi yatıştırabilsem. Bebeğe yaklaşımımı da olumsuz etkiliyor. Zaten 2 saatlik uykuyla duruyorum sürekli emen emmezse de ağlayan kucaktan inmeyen bir bebek var. Yüzüne gülüp eğlendiremiyorum çocuğumuKızlar selam. Okuyorum ama yazamadım. Bizim bebiste 12 günlük oldu. Gündüz uyuyoruz ama gece uyku kalmadı çok zor. Gözüm çok korkmaya başladı. Uykusuzluk öyle asabiyet yapıyor ki
Ben de Kullanıyorum ama oturur pozisyonda değil. İçine puset minderi vardı onu koydum oturma yerini biraz yükseltti. Böylece yatar gibi oldu. Daha eğimli yani.biz de 35 günlük olduk.kısa süreli bunu kullanmaua başladım
yaa oylr cok daha iyi bu biraz oturur gibi oldugundan cok kısa süre tutuyordum. ben de oyle yapayımBen de Kullanıyorum ama oturur pozisyonda değil. İçine puset minderi vardı onu koydum oturma yerini biraz yükseltti. Böylece yatar gibi oldu. Daha eğimli yani.
bana da verilmişti ama sancı olursa kullan demişti. sancı olunca mı verdiniz rutin olarak mıKızlar hastane çıkışı doktor 2 tane damla vermişti bağırsak ve gaz için. 6-7 gündür kullanıyoruz ama kızımda gaz var fena şekilde kıvranıyor geceleri normal uyurdu ama ağlıyor sürekli. Sırtını sıvazlama vs. gibi hareketlerde fayda etmiyor. Acaba verilen damlalardan kaynaklanır mı tecrübe eden var mı aramızda?
Korkma korkma gün geçtikçe vücudun alışmaya başlıyorKızlar selam. Okuyorum ama yazamadım. Bizim bebiste 12 günlük oldu. Gündüz uyuyoruz ama gece uyku kalmadı çok zor. Gözüm çok korkmaya başladı. Uykusuzluk öyle asabiyet yapıyor ki