Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyy benşm bugün yüzsüz kv geldi yine delirtti gitti beni sürekli annem annem diye sevdi konuşmuyoruz ya bunu koz olarak kullanıyor gelde sinir olma bi arkadaşım daha vardı o bir kere bebeği kucağına adlı nazar değmesin diye kırk kere okudu sürekli banamlaf attı durdu ama benden cevap alamadı uyuz insanlarsa tahammülüm sıfır bunlara hiç yok çocuk ağlıyor kucağında al emzir demiyor yada altına bak sürekli pışpışla ne anlasın bir aylık benek pışpıştan
Kılavuz yok içinde ama kutusunda 0-2 yaş 3,5 kg-13kg yazıyor demek ki kiloya göre bakacağız bi denemem gerek evde bebeğimle yalnızken yanımda koyup işimi yaparken oyalanması için
Sizin ne kadarlık oldu bebeğiniz Bende ii yaparken kullanmak için sordum çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu
Akşam 6 da uyandı gece 12de uydu 3te uyandı. Trtyi istiklal marşı ile biz açtık işin kötüsü her yerim ağrıyor. Boynum sırtım kollarım.. Emzirirken aşağı bakmaktan sızlıyor boynum resmen
Sezaryen olan arkadaşlarıma bi şey sormak istiyorum benim kanamam 10. Günde bitti 12. Gündeyiz hala yok sadece sarı bi akıntı var normal mi acaba. Bu arada dikişlerim de enfeksiyon var o mu etkiledi acaba
Kızlar selam. Okuyorum ama yazamadım. Bizim bebiste 12 günlük oldu. Gündüz uyuyoruz ama gece uyku kalmadı çok zor. Gözüm çok korkmaya başladı. Uykusuzluk öyle asabiyet yapıyor ki
Kızlar selam. Okuyorum ama yazamadım. Bizim bebiste 12 günlük oldu. Gündüz uyuyoruz ama gece uyku kalmadı çok zor. Gözüm çok korkmaya başladı. Uykusuzluk öyle asabiyet yapıyor ki
Öyle oluyor canım. İnsan ister istemez bir saatten sonra gergin ve sinirli oluyor. Ben tekim keşke yanımda o sinir zamanı yaklaştığı zaman biri olsa da Bi 10 15 dk nefes alabilsem. Kendimi yatıştırabilsem. Bebeğe yaklaşımımı da olumsuz etkiliyor. Zaten 2 saatlik uykuyla duruyorum sürekli emen emmezse de ağlayan kucaktan inmeyen bir bebek var. Yüzüne gülüp eğlendiremiyorum çocuğumu
Ben de Kullanıyorum ama oturur pozisyonda değil. İçine puset minderi vardı onu koydum oturma yerini biraz yükseltti. Böylece yatar gibi oldu. Daha eğimli yani.
Ben de Kullanıyorum ama oturur pozisyonda değil. İçine puset minderi vardı onu koydum oturma yerini biraz yükseltti. Böylece yatar gibi oldu. Daha eğimli yani.
Kızlar hastane çıkışı doktor 2 tane damla vermişti bağırsak ve gaz için. 6-7 gündür kullanıyoruz ama kızımda gaz var fena şekilde kıvranıyor geceleri normal uyurdu ama ağlıyor sürekli. Sırtını sıvazlama vs. gibi hareketlerde fayda etmiyor. Acaba verilen damlalardan kaynaklanır mı tecrübe eden var mı aramızda?
Kızlar hastane çıkışı doktor 2 tane damla vermişti bağırsak ve gaz için. 6-7 gündür kullanıyoruz ama kızımda gaz var fena şekilde kıvranıyor geceleri normal uyurdu ama ağlıyor sürekli. Sırtını sıvazlama vs. gibi hareketlerde fayda etmiyor. Acaba verilen damlalardan kaynaklanır mı tecrübe eden var mı aramızda?