- 1 Mart 2021
- 1.308
- 1.111
- 30
Ay aynı biz ya, geçer diyorlar tahmini ne zaman acabaKız ben gülme krizinden ağlama krizine geçtim . Uyutuyorum yatağına koyuyorum iki dakikaya uyanıyor bakıyor boncuk boncuktekrar meme tekrar gaz hahahah tekrar hıçkırık. Ağla ağla içim çıktı
Kendileri geçiyor benimki kucağımda Baya uzun süre kaldıktan sonra geçiyor oda gazı felan olmayacak öyle. Bugün en uzun uykusunu elektrikli ana kucağında yaptı sallanma iyi geldi heraldeBenimkide öyle ya emziği alıyor gozler kapaniyoe güzel ama sonra emziği bırakıp uyanıyor derin uykuya geciremiyorum bir türlü çocuğumu ya kucağımda güzel uyudu diyorum yatağına yatırmaya kalktigim an başlıyor kiprasmaya derin uykuya nasıl geçiriyoruz bu bebislerii
Bugün en aktif kullandığımız gündü 20 dkyı geçmiyor uykusu onda baya uyudu yorgunluktan bayılmışta olabilirElektrikli ana kucağını kullanan var mı acaba eleleninkini almıştım bende
Aynen öyle bizde sabaha kadar 3 kişi oturduk yok olmuyor. Bize en iyi sıcak su torbası geldi canım. Ama nasıl hepsinin sürümü aynı hepimiz perişan olmuşuzHiçbir şey fayda etmiyor ya hiç yani ne masaj ne hareketlilik sürekli ağlama krizindeyiz. Annem ve kayınvalidem evde düşün 3 kişi baş edemiyoruz. Psikolojik olarak çok bunaldım daha 20 günlük
3. Aydan sonra rahatlıyorlar en kötüsü 20-40. Gün aralığıTecrubeli anneler, bu gaz sorunlarimiz acaba hangi aya kadar devam edecek, bebisin karni gurul gurul, aci cekiyor yavrum ya.
Hamilelik ve lohusalık bence gerçek arkadaş dostu seçmek için çok önemli.Ne bileyim niye anlayış göstermiyorlar ki yaa bende psikolojik olarak şu oluştu bir de birisi gelince çocuk ağlıyor yaa hemen herkes bi akıl veriyor şunu et bunu et diye yaa bırakın kendi halime siz yokken ne yapıyorsam yine onu yaparım ben gerçekten kimseye ihtiyaç duymadım sadece yalnız kalmak istedim ama gel gör ki şu an anlıyorum insanların gereksiz triplerini anlayışsızlıklarını
Yok canım neden yanlış anlayayımEe anne gelmede daha hayırlıymış ekstra yük sana yanlış anlama beni de
Yarın götüreceğim bakalım canım faydası olacak mıKızlar ben bu gaz için baby spa götüreceğim 40 çıkarmak için ama pek araştıramadım araştıranız var mı
Tamam canm yaz deneyimini kehribar diş için biliyorum sadece iyi geliyorsa alıyom hemen domates oluyor benim çoçuk gazdanYarın götüreceğim bakalım canım faydası olacak mı
Benimkide aynı kıpkırmızı bende neresi güvenilir onu bilemedimTamam canm yaz deneyimini kehribar diş için biliyorum sadece iyi geliyorsa alıyom hemen domates oluyor benim çoçuk gazdan
Bende ayaklarına falan koyuyorum torbayı. Yenidoğan bebek uyumaz mı ya yok uyumuyor, nasıl dayanıyor anlamıyorum. Şu 3 ay bitsin gaz derdi kalmasınAynen öyle bizde sabaha kadar 3 kişi oturduk yok olmuyor. Bize en iyi sıcak su torbası geldi canım. Ama nasıl hepsinin sürümü aynı hepimiz perişan olmuşuz
Yemezsin inşallahS*ktr et demek istedim yaaaaaainşalalh ceza yemem bununyazdım diye
Aynı marka mı canım yoksa farklı mı sanki bu eleleninkinin içine gömülüp gidiyor beline göre olmadıBen doğduğu günden beri kullanıyorum canım elektrikli
Elele mi canım yaa sanki ben yatırınca beli oturmuyor gömülüp gidiyor içine toplanıyorBugün en aktif kullandığımız gündü 20 dkyı geçmiyor uykusu onda baya uyudu yorgunluktan bayılmışta olabilir
Yaa insanlara sürekli sebepleri açıklamak bile çok yorucu sinirlerim bozuluyor sürekli yalan söylemek yada sebep bulmak istemiyorum biraz küçük doğdu şöyle büyüsün öyle görsünler istiyorumHamilelik ve lohusalık bence gerçek arkadaş dostu seçmek için çok önemli.
Hiç kafana takma boşver ne istiyorlarsa öyle yapsınlar. Sen iyi olacaksın ki oğlun da iyi olacak. Cidden bizim stresimizi gerginliğimizi hissediyorlarcidden neden misafir kabul etmediğinle ilgili sebep hiç önemli değil. Bu dönemde sana anlayış göstermiyorsa bu onun problemi.
Yok canım neden yanlış anlayayımbende kesinlikle öyle düşünüyorum. Sayılı gün çabuk geçer diye kendimi avutuyorum işte.
Sorma ya tam bi sorunu cozuyoruz ki simdi de gaz sorunumuz basladi. Psikoloji zaten yerlerde. Sabredelim, gecicekHiçbir şey fayda etmiyor ya hiç yani ne masaj ne hareketlilik sürekli ağlama krizindeyiz. Annem ve kayınvalidem evde düşün 3 kişi baş edemiyoruz. Psikolojik olarak çok bunaldım daha 20 günlük
Hadi insallah, su 40imizi bi cikaralim bir an once.3. Aydan sonra rahatlıyorlar en kötüsü 20-40. Gün aralığı