Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
İşteyken veya hareket halindeyken bebisin hareketlerini hissetmiyorum ve panikliyorum :/ Uzandıgımda ise kıpır kıpır. Simdi hissetmek icin ofiste koltuğa oturdum ama yok :KK43: İçim endişeleniyor elimde olmadan

4 aylıkken bebeğin karın çevresi yüksek çıktı 24. Haftada şeker yüklemesi yapalım demişti 21. Hafta perinatologa gittim ayrıntılı için kadın doğum druma gitmedim ayrıntılı ultrasonda karın çevresi iyi çıktı 24. Haftada hatırlarsa yaptıracağım galiba ilk hamileliğimde de yaptırmıştım benim ailemde şeker hastalığı yok eşimin var etkisi olur mu bebeğe bilmiyorum birkaç yıldır şeker hastası gibi hissediyorum aslında yemek yiyince uyku basıyor ilk aylarda da sadece kakaolu sütlü tatlılar ve meyve yiyordum 4 aydan sonra bulantı gidince dr karın çevresi büyük diyince hamur işi ve şekeri azalttım
Bizimde genetik yok ama bilemiyorum şeker de varsa ameliyatta sıkıtının olur dr çünkü şeker hastalarının kanaması durmuyor ya

İşteyken veya hareket halindeyken bebisin hareketlerini hissetmiyorum ve panikliyorum :/ Uzandıgımda ise kıpır kıpır. Simdi hissetmek icin ofiste koltuğa oturdum ama yok :KK43: İçim endişeleniyor elimde olmadan
Bende de oluyor azcık öne eğil sıkışsın hemen tekme atıyor sonra rahat bırakıyorum bende😅

En çok kilo alıp yemeksiz duramayacağımız günler var ya hani son 2 ay özellikle son ay oralar beni çok korkutuyor çok kilo almak sonra verememek vs. Var mı sizde de böyle sorun.

Teşekkür ederimm ☺️
Merhaba, raporum sisteme yansımış ama kod kısmı hala görünmüyor. Eşim eczaneye gitmiş almış iğneleri ögleden sonra. 5 kutu Enoxa 1400 lira ödemiş. Daha önce bu kadar ödemiyorduk demiş. Katkı payları cok arttı ondan demişler. Başka bir açıklama yapmamışlar.

Merhaba, raporum sisteme yansımış ama kod kısmı hala görünmüyor. Eşim eczaneye gitmiş almış iğneleri ögleden sonra. 5 kutu Enoxa 1400 lira ödemiş. Daha önce bu kadar ödemiyorduk demiş. Katkı payları cok arttı ondan demişler. Başka bir açıklama yapmamışlar.
Çok teşekkür ederim. Demekki rapordan değil katkı paylarıyla alakalı bir durum böyleysede yapacak birşey yok zaten☺️Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir yanlışlık var ise çözmek istemiştim.Bu durumu yaşayanlarr bilgilenmiş olsun. Ayrıca bana eczacı muadil bir ilaç önermişti 3 kutusu 280 gibi bir tutar dedi. Yanlış hatırlamıyorsam ismi venaperta idi.araştırdığımda muadil listesinde gördüm ancak baştan beri enox kullandığım için değiştirmek istemedim sadece maddiyattan ötürü.

Uyanınca, sessiz ortamdayken ve hareket halinde değilken hissediyorum ben de onun haricinde hissetmiyorum. Gün içinde bizim hareketli olduğumuz zamanlarda hissedilmiyor bence.

En çok kilo alıp yemeksiz duramayacağımız günler var ya hani son 2 ay özellikle son ay oralar beni çok korkutuyor çok kilo almak sonra verememek vs. Var mı sizde de böyle sorun.
Önceki gebeliklerinizde kalmış mıydı tabloda 3. gebelik diye gördüm benim ilk gebeliğimde lohusalığın ilk 40 günü mide bulantım olmuştu yemek yiyememiştim emzirince hamilelik kilolarım ve evlilik kilolarımın hepsi gitmişti 20 kg civarı
Şimdi 8 kg fazlam varken hamile kaldım 3 kg aldım 7 kg daha alsam veririm diye düşünüyorum eskisi kadar genç değilim düşündürüyor ama daha aktifim

Çok teşekkür ederim. Demekki rapordan değil katkı paylarıyla alakalı bir durum böyleysede yapacak birşey yok zaten☺️Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir yanlışlık var ise çözmek istemiştim.Bu durumu yaşayanlarr bilgilenmiş olsun. Ayrıca bana eczacı muadil bir ilaç önermişti 3 kutusu 280 gibi bir tutar dedi. Yanlış hatırlamıyorsam ismi venaperta idi.araştırdığımda muadil listesinde gördüm ancak baştan beri enox kullandığım için değiştirmek istemedim sadece maddiyattan ötürü.
Çok haklısınız. Önemli olan sağlıkla evlatlarımıza kavuşmamız. Allah hepimize sağlıkla ve vaktinde bebeklerimizle kavuşmayı nasip etsin inşallah. Şifalar dilerim size de. 🥰

Kilo veriliyo ilk bebegimde 18 kilo civari almistim dogumdan bi hafta sonra 5 kilo kalmisti onuda emzirirken vermistim bunda daha 5 kilo aldm kendimi tutmaya calisiyorum kilom fazla çünkü. Yemeyi durdurmak zor ama.hareketi cogaltirsak belki biraz dengeler

Kilo veriliyo ilk bebegimde 18 kilo civari almistim dogumdan bi hafta sonra 5 kilo kalmisti onuda emzirirken vermistim bunda daha 5 kilo aldm kendimi tutmaya calisiyorum kilom fazla çünkü. Yemeyi durdurmak zor ama.hareketi cogaltirsak belki biraz dengeler
18 kiloyu kacinci haftadan sonra aldiniz ben su an 21+5im 4 kg aldim 🥲

Ben de 21+5im 6 kilo almisim sok gecirdim hic dusunmeden yedigimi fark ettim :KK70: son aylar zaten gaza basicaz iyice simdiden almasaydim keske. Cikolata seker sevmiyorum meyve ve et balikla aldim kiloyu en azindan tesellidir :KK70:
Ben de ayni beslenme duzenimde ilerliyorum fazladan yedigim sadece tatli var. Normalde tatli sevmeyen ben tatli duskunu oldum 😅 ne kadar az alirsak o kadar iyi tabi

Kızlar günaydın 21+2yim kasiklarda ara ara agri oluyormu internette rahim büyüdüğü için yazıyor dün gece böyle hafif ağrı girdi çıktı şimdi biseyim yok şükür

Kızlar merhabalar 🌺bende ilk gebeliğimde 15 kilo almıştım merak etmeyin gidiyor son zaman hızlanıyor kilo alımı bende şuan 4 kilo almışım .kiloyu dert etmeyin ilk bir hafta gerçekten bayağı bir gidiyor 3-5 kalıyor o da zamanla gidiyor felan benim ikinci diye biraz zor mu gider diye korkuyorum sadece diyorlar ikincide kilo vermek saha zormuş ama can sağolsun bir şekil hallederiz

Buarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim

X