- 22 Ağustos 2024
- 470
- 232
- 27
Ayyyyy çok heyecanlı kuzummm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar kalp atışı için doktora gidiyorummm 6. Haftaya yeni girdik gerçi ama dualarınızı bekliyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy çok heyecanlı kuzummm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar kalp atışı için doktora gidiyorummm 6. Haftaya yeni girdik gerçi ama dualarınızı bekliyorummm
Hayırlı olsun, bebişi de gördünüz mü keseyle birlikte? Ben de dün 5+0 kese gördük ama henüz embriyomuzu göremedik içindeBugün 5+4 keseyi gördük
sat:25 ekim
2.cocuk
TDT:31 Temmuz (ilki sezeryan olduğu için muhtemel 15-22temmuz)
Temmuz anneleri grubu çok önde benim hersey sizle gidiyor kizceler aranıza beni de alın ♡
Haftaya kalp atışı duymaya cağırdı inşallah
Hoşgeldin hoşgellldinnnnBugün 5+4 keseyi gördük
2.cocuk
Temmuz anneleri grubu çok önde benim hersey sizle gidiyor kizceler aranıza beni de alın ♡
Hangi haftadaydin ben bu gun 6 oldum benim bağirsaklarda oyle ve sabah aci tat bağri karindada geceleri oluyorGünaydın kızlar
Ben bugün güne karın ağrısı ve ağızda acı tatla başladım. Gece uykumdan uyandıran bağırsaklarım var. Gebelikten önce yıllarca kabızlıkla uğraştım. Şimdi hamile kaldığımdan beri bağırsaklarım inanılmaz hareketli bu normal mi hala anlamıyorum
ay isteksizlik gebelikte çok yaygın bir şey diye biliyorum, korkman da normal ama korkacak pek de bir şey yok aslında, isteğin gelirse yap gitsinKizlar bisey sorcam cinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Cuma günü 6 haftalık olucam kuzum karnım gurul gurul bide bildiğin gece tuvalete uyandım ben hiç bilmem böyle olduğumu ama bağırsaklarım aşıırı aktif çalışıyor şaşkınımHangi haftadaydin ben bu gun 6 oldum benim bağirsaklarda oyle ve sabah aci tat bağri karindada geceleri oluyor
Güzel haberlerini duyalımKızlar kalp atışı için doktora gidiyorummm 6. Haftaya yeni girdik gerçi ama dualarınızı bekliyorummm
Gözün aydın Darısı bizlere olsun inşallah keseyi ne zaman görmüştün peki ilkKızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk kesemiz biraz fazla büyükmüş ama bu stres yapacağınız ya da sıkıntılı bi durum değil dedi. Ben size stres yapacağınız bi şey olursa söylerim dedi bebeğimiz 2 mm imiş. Tek taş görüntüsü de var dedi. Sadece tansiyonum 6ya 3 çıktı. Doktorum o yüzden bi serum takalım hemen dedi onun haricinde her şey yolunda çok şükür. Rabbim duymayanlara da en kısa zamanda sağlıklıca duymayı nasip etsin
Çok sevindim canım, rahatlamışsındır şimdi Darısı ben de dahil henüz duymayanların başınaKızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk kesemiz biraz fazla büyükmüş ama bu stres yapacağınız ya da sıkıntılı bi durum değil dedi. Ben size stres yapacağınız bi şey olursa söylerim dedi bebeğimiz 2 mm imiş. Tek taş görüntüsü de var dedi. Sadece tansiyonum 6ya 3 çıktı. Doktorum o yüzden bi serum takalım hemen dedi onun haricinde her şey yolunda çok şükür. Rabbim duymayanlara da en kısa zamanda sağlıklıca duymayı nasip etsin
Canım bebek dedi mi hatırlamıyorum ama içi dolu yolk sacolusmus, boş gebelik değil haftaya kalp atışını duyabiliriz dedi. Ben çok stres yapmıştım kendime doğru düzgün dinleyemedim bileHayırlı olsun, bebişi de gördünüz mü keseyle birlikte? Ben de dün 5+0 kese gördük ama henüz embriyomuzu göremedik içinde
Amin inşallah canım grubun büyük bebislerinden bu yaaaKızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk kesemiz biraz fazla büyükmüş ama bu stres yapacağınız ya da sıkıntılı bi durum değil dedi. Ben size stres yapacağınız bi şey olursa söylerim dedi bebeğimiz 2 mm imiş. Tek taş görüntüsü de var dedi. Sadece tansiyonum 6ya 3 çıktı. Doktorum o yüzden bi serum takalım hemen dedi onun haricinde her şey yolunda çok şükür. Rabbim duymayanlara da en kısa zamanda sağlıklıca duymayı nasip etsin
Ayyyy hadi gözünaydın darısı bize inşallahhhh bence 6+1 de gideceğim cumartesi günü inşallah hepimiz tek tek güzel haberlerle geliriz burayaKızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk kesemiz biraz fazla büyükmüş ama bu stres yapacağınız ya da sıkıntılı bi durum değil dedi. Ben size stres yapacağınız bi şey olursa söylerim dedi bebeğimiz 2 mm imiş. Tek taş görüntüsü de var dedi. Sadece tansiyonum 6ya 3 çıktı. Doktorum o yüzden bi serum takalım hemen dedi onun haricinde her şey yolunda çok şükür. Rabbim duymayanlara da en kısa zamanda sağlıklıca duymayı nasip etsin
Bugün 5+4 keseyi gördük
2.cocuk
Kızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk kesemiz biraz fazla büyükmüş ama bu stres yapacağınız ya da sıkıntılı bi durum değil dedi. Ben size stres yapacağınız bi şey olursa söylerim dedi bebeğimiz 2 mm imiş. Tek taş görüntüsü de var dedi. Sadece tansiyonum 6ya 3 çıktı. Doktorum o yüzden bi serum takalım hemen dedi onun haricinde her şey yolunda çok şükür. Rabbim duymayanlara da en kısa zamanda sağlıklıca duymayı nasip etsin
Toksik maddeleri atiyor olabilir ben koyun eti yiyince oluyorum dun kuyruk yagli yemek yemistim bendede guruldama oldu onu yedigim icin oldu sandim bide kola falan biraktim 5 gun once bi ictim ay guruldamaya basladim ve ondan sonrada istemedim bileCuma günü 6 haftalık olucam kuzum karnım gurul gurul bide bildiğin gece tuvalete uyandım ben hiç bilmem böyle olduğumu ama bağırsaklarım aşıırı aktif çalışıyor şaşkınım
Kolayı aylardır ağzıma vurmuyorum gazlı içecek içmedim gazlı olan seylerden uzak duruyorum. Aklıma sadece magnezyum geldi doktor vermişti o yapmış olabilirmiToksik maddeleri atiyor olabilir ben koyun eti yiyince oluyorum dun kuyruk yagli yemek yemistim bendede guruldama oldu onu yedigim icin oldu sandim bide kola falan biraktim 5 gun once bi ictim ay guruldamaya basladim ve ondan sonrada istemedim bile
Çok sevindim canım gözün aydın Sağlıkla büyüsün gelişsin darısı ben ve bütün bekleyenlerjn başına inşallahKızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk kesemiz biraz fazla büyükmüş ama bu stres yapacağınız ya da sıkıntılı bi durum değil dedi. Ben size stres yapacağınız bi şey olursa söylerim dedi bebeğimiz 2 mm imiş. Tek taş görüntüsü de var dedi. Sadece tansiyonum 6ya 3 çıktı. Doktorum o yüzden bi serum takalım hemen dedi onun haricinde her şey yolunda çok şükür. Rabbim duymayanlara da en kısa zamanda sağlıklıca duymayı nasip etsin