2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bana doktorum damlayı açken ver dedi yedikten sonra değil belki yanlış kullanıyorsundur belki de gaz problemi olan bir bebektir. Bir de Bağırsakları gelişiyor ya öyle sıfır gaz olmuyor hiçbir zaman

gece 2den sabah 6ya uyumadık emzir gaz çıkar huysuzluk başa dön en son gerçekten sinirlerim alt üst oldu ya bu seferde vicdan azabı çekiyorumm
Dün gece bizim de öyleydi. 6’da uyudu 9 buçukta tekrar ayakta ölüyorum yorgunluktan

Kızlar yenidoğan sünneti yaptırdınizmi yada yaptırmayı düşünüyor musunuzz ne zaman yaptırmak mantıklı ben 1 aylıkken 40 i cikmadsn annemler yanimdayken yaptırmak istiyorum klips yöntemiyle yapıyormuş yaptircagim yer sizin bilginiz tavsiyeniz varmi

Kizlar muhtemelen uyumazlar da gece 3 saatten fazla uyurlarsa uyandiriyor musunuz beslemek icin?
Ben 20 günlük olduğundan beri uyandırmıyorum
Korkma korkma gün geçtikçe vücudun alışmaya başlıyor
Yaa ben hafta sonu 12 saat uyumazsam huzur bulmuyordum hey gidi günler hey
Bu gece kesintisiz 4.30 saat uyumuşum sabah eşimle çok güzel uyuduk bu gece dedik

Akşam 6 da uyandı gece 12de uydu 3te uyandı. Trtyi istiklal marşı ile biz açtık işin kötüsü her yerim ağrıyor. Boynum sırtım kollarım.. Emzirirken aşağı bakmaktan sızlıyor boynum resmen
Hahahha ay ağlanacak halime gülüyorum bizde de durum aynı memelerim söndü resmen tövbe yarabbim uyutuyorum 10 dakikaya bağırıyor tuvalete zor gittim . Valla çok haklısın boyun sırt tırtladı benim

Hahahha ay ağlanacak halime gülüyorum bizde de durum aynı memelerim söndü resmen tövbe yarabbim uyutuyorum 10 dakikaya bağırıyor tuvalete zor gittim . Valla çok haklısın boyun sırt tırtladı benim
Böyle olunca diyorum ki keşke daha genç anne olsaymışım

damladan ziyade gaz bağirsaklara geçmeden müdahale etmek lazim emzirme sonrası sirtindan oval masajla çikarmali yoksa çikmyior bn bizimkinden asla çikaramiyorum kendi alttan çikartiyor ağlaya ıkına ıkına feryat figan yok yani çözümü bulamadım

Kızlar bebişleriniz kaç günde kaç kilo aldı acaba. Bana doktor 3 saatten önce emzirme diyor ama bebeğim 3 dk ayrılmıyor. Sık beslemek de reflü yapıyormuş sanırım

O zaman her emzirmeden sonra sırtına oval masaj yapmak gerekiyor biz emzirdikten sonra uyuyor genelde yatağına bırakıyoruz. Geceleri uyandırıyor musunuz 2 saatte bir emzirmek için. Bu konuda da farklı düşünenler var.

Her emzirme sonrası mutlaka gaz çıkarılması gerekiyormuş. Ben gece uyandırmıyorum. Doğum kilosuna 21. Gün ulaştı. Doktor artık gerek yok kendisi uyanır artık demişti. Ama kendisi stabil 3 saatte uyanıyor gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…