2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Biz dün gecr perişan olduk yaa 7den 12 ye kdr uyumadi gazdan bağirsaklardan gorul gorul ses geliyodu meme de kalmadi verecek somurdu. Eşim artık mama hazirladi mama yedi ağir gelince uykuya daldi
Valla bizimde gece 5 ten öğlen 3 e kadar sürüyor hep aynı saat yoruldum inan ki. Bol su içiyorum bende memeler anca öyle doluyor

Sağol canım kafayı yememek için mücadele ediyorum bende evim bı çok yeri değişmiş ya yeni yeni farkına varıyorum
Olsun hiç moralini bozma. Yavaş yavaş her şeyi yerine koyarsın . Bende misafir çok severdim taa ki bu zamana kadar. Yemin ederim misafirden nefret eder oldum her gelen sanırsın Meryem Ana. Ya sen doğurmuşsun bakmışsın beni bi sal ya. Valla insanlardan soğudum

Yaa insanlara sürekli sebepleri açıklamak bile çok yorucu sinirlerim bozuluyor sürekli yalan söylemek yada sebep bulmak istemiyorum biraz küçük doğdu şöyle büyüsün öyle görsünler istiyorum
Ay müsait değiliz ben size haber veririm de geç ya. Hamilelikte kimse bir kap yemek yapıp getirmez doğunca herkes bebek sevmeye gelecek.
Türkiye’de olmadığıma sevindiğim tek şey bu oldu galiba kimse gelemiyor

Hiçbir şey fayda etmiyor ya hiç yani ne masaj ne hareketlilik sürekli ağlama krizindeyiz. Annem ve kayınvalidem evde düşün 3 kişi baş edemiyoruz. Psikolojik olarak çok bunaldım daha 20 günlük
Çok üzülüyorum böyle de olunca . Derdini de anlamıyorum . Her şey faydasız geliyor

Yaa insanlara sürekli sebepleri açıklamak bile çok yorucu sinirlerim bozuluyor sürekli yalan söylemek yada sebep bulmak istemiyorum biraz küçük doğdu şöyle büyüsün öyle görsünler istiyorum
Yahu sen niye moralini bozuyorsun ay hiç sıkma o güzel canını. Nefret ediyorum şu insanlardan. Ömrü hayatımızın en güzel duygusunu tatmışız, yeni bir döneme giriyoruz, bebeğimizle yeni bir yaşamayız, her şeyden geçmişiz uyumuyoruz, zaten endişeliyiz yetiyor muyuz diye , avuçlarımızın içinde minicik bir kalp var onu hayatta tutmaya çalışıyoruz. Zaten uyku yok gece gündüze karıştı yorgunuz. İki saat uyusak mutlu oluyoruz çocuğumuzla ugraşacak enerjimiz artıyor diye . Bu insanlar ne kadar densiz ne kadar kendini beğenmiş. Senin hayatın baştan sona değişiyor. İyi değilim sonra gel demeye de en çok senin hakkın var. Bunu da anlayışla karşılamayan da cehennem olsun gitsin . En basitinden sütü azalır ben bu kızı anlayışla karşılayın dersin ha dediğim gibi herkes lohusa, biz 9 ay karnımızda taşıdık hamilelik zaten endişelenmekle geçti, şimdi doğum yaptık ameliyatlı olan var dikişi olan var hiç olmadı mental olarak aylarca hala düzelemeyen bir sürü anne var. Bunu yaşamış insan en çok anlayışla karşılamalı yaşamayan da bir regl olsa dünyamız kayıyor bu onun bin katı ona bakarak anlayışa sahip olmalı. Defolsunlar gitsinler sen hiç üzülme

Bu kv lerin oğluşum oğlum demeleri beni benden alıyor. Sen çok bir şey istemiyorsun canım benim etrafımız anlayışsız egoist dolu .

kızlar sizin bebeğinizde uyurken uykuya dalarken aniden ağlıyor mu mızmızlanıyor mu? Acaba bir yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum bilmiyorum normal mi

Bende şimdi emzirdim uyudu . Ya kızlar ben gece çok acıkıyorum her emzirme sonrası gidip birşeyler atıyorum ağzıma normal mi . Hamilelikte almadığım kiloları alacağım galiba
Bütün gece emziriyoruz acıkmam çok normal ben evde devamlı tatlı tuzlu kuru pasta bulunduruyorum gece ağzıma atmak için yoksa bazen oluyor elim ayağım titriyor açlıktan ani şeker düşmeleri oluyor normalmiş ama
Ben kullanıyorum devamlı
Poposunun denk geldiği yer çukur olabiliyor bazılarında çocuğun duruşu kötü oluyor boynu bükülüyor küçük oldukları için o yüzden poposunun geldiği yere destek yaptım ben daha düz duruyor
Elele mi canım yaa sanki ben yatırınca beli oturmuyor gömülüp gidiyor içine toplanıyor
Destek yap ince bi battaniyeyle

Kız ben gülme krizinden ağlama krizine geçtim . Uyutuyorum yatağına koyuyorum iki dakikaya uyanıyor bakıyor boncuk boncuk tekrar meme tekrar gaz hahahah tekrar hıçkırık. Ağla ağla içim çıktı
Ya açıkçası sizleri de böyle görünce demekki normali bu deyip seviniyorum. Yoksa bişeyleri yanlış mı yapıyorum düşüncesinden kafayı yiyecek oluyorum

Evde yalnızım bebişkom kucağımda uyuyor yatağa koyunca ağlıyor. Saatlerdir tuvalete gidebilmek için kocamın işten gelmesini bekliyorum
Aynı şeyden muzdaribim sabahtan beri ancak gidebildim zaten doğumdan sonra tuvalete çıkmam çok zorlaştı oğluş sağolsun daha da zorlaştı

Senin ki yine haftada 1 gelmek istiyor. Benimkine fırsat versek her gün bizde. 2 gün görmesin o topallayan haliyle yokuş felan dinlemeyip bastonluyla geliyor.
76 yaşında eli bacağı tutmuyır cocugu 2 kez verdik düşürecekti zor tuttuk. Hatta eşim azarladı anne napıyorısn çocuğun boynunu kıravaksın sen bizi nasıl büyüttün valla Allah korumus bizi felan dedi.
Ona vermemeye çalışıyoruz.

Bide ısrarla bana geleyim yanında durayım yardım ederim diyor. Yardımdan ziyade sıkıntısı olacak ama anlamıyor.
Kibarca reddediyoruz ama her gördüğünde her geldiğinde aynı muhabbet. Çok sıkıldım artık.
Bi de felaket tellalı hepsi. Ağızlarından hayır kelime dökülmüyor. Çocuğu yanında yatırma ezersin çocuğa şöyle yapma çocuğa zarar verirsin ayağına düzgün ayakkabı giy çocukla düşersin çocuğu emzirirken şöyle yap boğarsın ayy sürekli agızlarnda felaket.
Bugün uyardım. Ağzınızdan hayırlı bi laf çıksın ya sürekli olumsız şeyler söylüyorsunuz. Bela mı gelsin istiyorsunuz bu kadar çok dillendirilir mi ya dedim.
Sustular öyle.
Ama gerçekten bunaldım.
Dediğin gibi bende kV nin benden hoşlanmadığını net hissediyorum ama eşimin ve kp korkusuna ses edemiyor.

Kizlar muhtemelen uyumazlar da gece 3 saatten fazla uyurlarsa uyandiriyor musunuz beslemek icin?

Ay kuzum bende düzen takıntısı var herşeyi ne ara ne zaman nasıl koyacam inan bilmiyorum ama dediğin gibi bende misafirlerden soğudum daha kırkım çıkmadan gorumceler kaynım falan gelecek nasıl yapacam nasıl olacak bilmiyorum ben daha bebekle alisamamisken bide bunlar oluyor

Kizlar muhtemelen uyumazlar da gece 3 saatten fazla uyurlarsa uyandiriyor musunuz beslemek icin?
Benimki sabaha karşı 4 saate yakın uyuyor uyandırmıyorum. Hastaneden çıkarken doğum kilosunu yakaladıktan sonra uyandırmana gerek yok demişti doktor. Ama onun dışında en kötü iki saatte bir memedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…