- 12 Aralık 2013
- 355
- 402
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.001
Umudum 12.hafta ile bitmesi ama ya bitmezseAh bacım, gel sarılayım sana
Nasrettin hocanın dediği gibi, bana eşekten düşeni getirin.
Fenalardayımmm ki sorma hani sadece sabah oluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudum 12.hafta ile bitmesi ama ya bitmezseAh bacım, gel sarılayım sana
Nasrettin hocanın dediği gibi, bana eşekten düşeni getirin.
600 muayene ücreti mi eğer muayene ise uygunmuş bir de hangi hastaneCüneyt bey sigortalı 600 sigortasız 900 yüzyılda sigortalı 1250 civarıydı sanırım sigortasız da 2200 bundan tam emin değilim 100 fazla 100 eksik olabilir en son Cüneyt hoca ya gittiğim için o kaldı aklimda genelde beyim bakiyo o ise
Önceki gebeliğimde 12. Haftada bıçak gibi kesildi. Her sabah öğürerek uyananan ben, başucumda beyaz leblebi ve kraker olurdu gözümü açmadan ağzıma atardım, bi sabah aç ve dinç şekilde uyandım. Birden kesildi. İns öyle olur hepimizeUmudum 12.hafta ile bitmesi ama ya bitmezse
Fenalardayımmm ki sorma hani sadece sabah oluyordu
600, gerçek dışı geliyor di mi ? Özele yakın zamanda gitmedim. Genel muayene ücretlerinden haberim yok ama yine de çok iyiymiş fiyatı. Erkek Dr olmasa keyfe keder giderdim muayeneye. Bi yemek parası600 muayene ücreti mi eğer muayene ise uygunmuş bir de hangi hastane
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımKızlar yarın sabah 10 da kontrolüm var. Eğer duyulursa kalp atışı için gideceğiz. Kesenin şekliyle ilgili endişelerim vardı ama burada sizler şeklinin normal olduğunu söylemiştiniz biraz rahatlamıştım. Sanırım vakit yaklaştı diye yine içimi bi anksiyete sardı. Dualarınızı beklerim. İnşallah yarın buraya güzel haberler vermek nasip olur. İyi geceler diliyorum güzel anneler
Ay benimki heyecan mı yoksa kaygı atağı mı çok emin değilim hamile kalmaya çalıştığım süreçte malesef anksiyete oldum. Uzun süre psikolog desteği aldım. Artık çok iyi hissettiğim bir dönemdi ve regl olsam bile artık üzülmüyordum. Bunları aşınca hamile kaldım. Şimdi de yeniden kaygılarımın artmasından korkuyorum. Hamilelik başlı başına kaygılı bir süreç bundan eminim. İnşallah bu süreci en sakin şekilde yürütebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Ben de artık epey meraklanmaya başladım ama sabretmem lazım sizlerin heyecanını gördükçe benim de artıyor
Destek alıp iyileşmişsin ama. Anneliğin şanındandır kaygılı olmak hamile kalmakla başlar sonra bitmeden devam ederAy benimki heyecan mı yoksa kaygı atağı mı çok emin değilim hamile kalmaya çalıştığım süreçte malesef anksiyete oldum. Uzun süre psikolog desteği aldım. Artık çok iyi hissettiğim bir dönemdi ve regl olsam bile artık üzülmüyordum. Bunları aşınca hamile kaldım. Şimdi de yeniden kaygılarımın artmasından korkuyorum. Hamilelik başlı başına kaygılı bir süreç bundan eminim. İnşallah bu süreci en sakin şekilde yürütebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsun
o işi sevmedimŞu anda bilkente gidiyorum ben de ama doğum için bi anda gidince herhangi bi doktor giriyor ve asistanlarda oluyor sanırım ondan çekiniyorum
10.haftada pik yapıyormuş bu belirtiler bir de...Önceki gebeliğimde 12. Haftada bıçak gibi kesildi. Her sabah öğürerek uyananan ben, başucumda beyaz leblebi ve kraker olurdu gözümü açmadan ağzıma atardım, bi sabah aç ve dinç şekilde uyandım. Birden kesildi. İns öyle olur hepimize
600, gerçek dışı geliyor di mi ? Özele yakın zamanda gitmedim. Genel muayene ücretlerinden haberim yok ama yine de çok iyiymiş fiyatı. Erkek Dr olmasa keyfe keder giderdim muayeneye. Bi yemek parası
Doğru olabilir. 9+2yim bugün. Gece de geldi o hal. Uykumdan kalktım. Şu an da sersem gibiyim, başımı kaldıramıyorum.10.haftada pik yapıyormuş bu belirtiler bir de...
Cinsiyetle de ilgili diyolar bilemiyorum. Önceki gebeliğinde cinsiyet neydi?
9dayım ve her midem kalktıkça diyorum ki "insan annesine eziyet etmez çok istiyorsan babana edebilirsin"
Ne kadar ödediniz doğum paketine? Ayrıca paketiniz de hamilelik boyunca olan muayeneler dahil mi? Acıbadem hastanesinden fiyat aldığım da orada dahil değildi doğum öncesi muayenelerMerhaba, Ataşehir Medicalpark Esra Yaşar Yiğit hocaya gidiyorum ben ilgili iyi bir doktor eski hastalarının yorumları da çok olumluydu. Ben paket aldım hastane yeni açıldığı için kampanyalıydı baya da uyguna geldi düşünürseniz hastanenin sitesinde kayıt bırakınca doktorla ücretsiz ön görüşme ayarlıyorlar ben o şekilde karar vermiştim. Tahlil sonuçlarım falan varsa onu da önden asistanına soruyorum telefondan bilgi alıp dönüyor ben memnunum tavsiye edebilirim.
Benim nipt testi yaptıracağım yerde şöyle oluyor.. muayene olduğum yere gelip kan alıyorlar zaten yurt dışına gidiyor kan. Ben kendi druma 9+5 de randevu bulabildim... şuan 6+5 deyim..şaşırdım valla artık, çalışıyorum haftada bir gün iznim var başka dr a da bakmak istiyorum cmt 10. hafta oluyor haftaya dr a mı gitsem fetal dna mı yaptırsam arkadaş eskişehir demiş bilemedim bakalım ne yapacağım. izin bir gün olunca dr larda yer bulmakta zor
Ultrasona göre 4+3 keseyi gördükKaç haftalıktınız
şuan çalışıyorum sabah zorla patates yedim tuzlayıp çıkarmamak için direniyorum. masamda bir adet soda bir adet çubuk kraker bir adette mandalina var bulantı girdiği anda sodadan alıyorum biraz kesiyor gibi oluyorGünaydın kızlar yoktum kaç gündür yoğundum gelemedim hiç buralara aslında iyide değilim 8 haftadan sonra çok ciddi bulantılar başladı aniden ne güzel gidiyorum hiç bulantım yok diyordum birden başladı ve hiçbirşey yemek istemiyor korkuyorum ne yapıcam nasıl beslenecem siz neler yapıyorsunuz bu süreçte ne iyi gelir bu bulantılara kızlar
Çok iyi görmüşsünüz şuan kaç haftalıksınız aynı gibiyiz ben 6+5 im bugun itibariyleUltrasona göre 4+3 keseyi gördük
Birebir aynı gidiyor belirtilerimiz demek ki... İlk kez bu gece bulantıdan uyuyamadım kaç kere kalktım bilmiyorum sürünerek işe geldim, Ankara bugün soğuk yağışlı ve trafikli...Doğru olabilir. 9+2yim bugün. Gece de geldi o hal. Uykumdan kalktım. Şu an da sersem gibiyim, başımı kaldıramıyorum.
Öncekinde cinsiyet… Saçına Afrika örgüsü yapmamı isteyen bi ergen kız var peşimde. Namazı kılayım, sabahın kör karanlığında ona bakıcam.
Detaylı anlatımınız için teşekkür ederim Nagihan hocayı da düşüneceğimNagihan hocaya ne zaman istesem ulaşabiliyorum. Biz aşılama yaptırmıştık. Aşılama süresince nerdeyse her gün gittik yumurta boyutu için. Bi gün şehir dışında olması gerekiyordu. O gün yumurta boyutunu kaçırmayalım diyerek beni arkadaşına yönlendirdi arkadaşı da hiç bir ücret almadan yumurtalarımı kontrol etmişti. Aşılama süresi boyunca neredeyse 15 kere gittim ve sadece bir defa muayene ücreti verdim. Aşılamamız negatif oldu ama sonraki ay kist vs. Oluşmuş mu diye tekrar çağırdı ve onda da ücret almadı. Gece saat 1 de bile arasam telefonu açtı. Bize her gittiğimizde neredeyse 1 saate yakın açıklama yaptı içimizi rahatlattı. Ben de anksiyete var ve malesef bu yüzden sürekli olarak doktor değiştirdim hiç biri içimi tam rahatlatmamıştı. Aşılamamız negatif sonuçlandı ancak asla pes etmiyoruz daha yeni başladık diye beni motive etti. Ben bi süre tedavi istemiyorum diyerek reddettim ve 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. Yine de şimdi tekrar bu hocayı tercih ediyorum. Güven hastanesi ve lokman hekim akay hastanesinde doğum yaptırıyormuş biz hangisini tercih edersek
Kusmadıkça 12.haftaya kadar beslenme konusu sorun değil diyor doktorlar ama yine de siz bir danışın. Çok geçmiş olsun. Benim sabahları, acıktığımda ve akşam 9gibi bulantım pik seviyede oluyor. Aç kalmamaya, yağlı baharatlı ağır ve kokan şeyler yememeye özen gösteriyorumGünaydın kızlar yoktum kaç gündür yoğundum gelemedim hiç buralara aslında iyide değilim 8 haftadan sonra çok ciddi bulantılar başladı aniden ne güzel gidiyorum hiç bulantım yok diyordum birden başladı ve hiçbirşey yemek istemiyor korkuyorum ne yapıcam nasıl beslenecem siz neler yapıyorsunuz bu süreçte ne iyi gelir bu bulantılara kızlar