2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Teşekkür ederim o zaman 1 ay dolunca kullanayım

Ya bu halde sen neden onu arayıp onun gönlünü yapmaya uğraşıyorsun ki yani hani ben cidden anlamıyorum insanların bu triplerini neden bozulmuş ki yani? İnsanın 40 gün kanadığı, fiziksel ve psikolojik bir sürü değişikliği olduğu bir dönemde bir de onların mı gönlünü hoş etmen gerekiyormuş.
O an bir arkadaşa ihtiyacın olsa sen onu arar çağırırdın demek ki yalnız kalmaya ihtiyacın varmış onun da buna saygı duyması gerekiyordu bence. Gerçekten insanlar bizden daha lohusa bu dönemde. Ama bence kendini hiç üzme bunları düşünüp. Herkesin kendi bileceği şey biz de bu zamanlar bize kim ne yaptı ne yapmadı unutmayız elbet.

Teşekkür ederim o zaman 1 ay dolunca kullanayım
Canım 1. hafta başladım ben yanlış anlaşılma olmasın. Belki daha geç kullanan arkadaşlar vardır bilmiyorum.
Senin aldığının kılavuzunda ne diyor baktın mı?

Biriniz burda şey demişti etrafdakiler bizden daha lohusa. İşte o çok haklı bir söz
Aynen etrafımızdakiler bizden daha çok lougusa alınan alınana darılan darılana ben kv le tartışınca annemde huzurunuz bozulmasın diye gitti doğurduğum gün bi hastane de varlardı ondan sonra tektim iyi ki de tek oldum

Aranızda etkinlik yapabilen var mı ne tummy time ne zeka kartları hiç birine bakmıyor ağlamaktan

Ne bileyim niye anlayış göstermiyorlar ki yaa bende psikolojik olarak şu oluştu bir de birisi gelince çocuk ağlıyor yaa hemen herkes bi akıl veriyor şunu et bunu et diye yaa bırakın kendi halime siz yokken ne yapıyorsam yine onu yaparım ben gerçekten kimseye ihtiyaç duymadım sadece yalnız kalmak istedim ama gel gör ki şu an anlıyorum insanların gereksiz triplerini anlayışsızlıklarını

Aranızda etkinlik yapabilen var mı ne tummy time ne zeka kartları hiç birine bakmıyor ağlamaktan
Tummy time imkansiz bizde de, acken deniyorduk, bugun bir de tokken denedik ama bu sefer de rahatsiz oldu, herhalde gaz sancisindan. Zeka kartlarini da daha takip edemiyor ama bakiyor.

Ben de kullanıyorum canım. Mutfakta iş yaparken uyuyunca koyuyorum. Bir de mama içirirken koyuyorum. Hemşire mamayı sen verme, eşin versin. Eğer illa sen vereceksen kucağında verme dedi. Ben de orda veriyorum. Önceden pusette veriyordum ama çok katlanıyordu yavrum. Bu anakucağı daha iyi gibi

İlk defa bugün çığlık ata ata ağlıyor benim minnoş kucağımdan inmiyor. Kucağımda uyuyor. Oysa be güzel düzen kurmuştuk her şey en başa döndü. Karnı gurul gurul. Masaj da yaptırmıyor. Altını zor değişiyoruz

Yemin ederim bizde aynıyız

Benimkide öyle ya emziği alıyor gozler kapaniyoe güzel ama sonra emziği bırakıp uyanıyor derin uykuya geciremiyorum bir türlü çocuğumu ya kucağımda güzel uyudu diyorum yatağına yatırmaya kalktigim an başlıyor kiprasmaya derin uykuya nasıl geçiriyoruz bu bebislerii

Valla kucağımda burnu dolu horluyor bayılıyor resmen yatağa koyunca çivi var gibi uyanıyor 5. Dkya

Ee anne gelmede daha hayırlıymış ekstra yük sana yanlış anlama beni de

S*ktr et demek istedim yaaaaaa inşalalh ceza yemem bununyazdım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…