Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Ben hala folik asit kullanmadım dr verdi ama
Araştırdım metafolin olanı kullanmak daha iyi diye okudum sizler ne kullanıyosunuz
Ben et ve türevi fazla yemedigim için duosvit diye bir vitamin kullanıyorum. İçeriğinde her şey var folik asit de dahil. Onun içinde olduğu için ekstra vermedi bana 😊
Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlara ♥️ karnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Kocaman ama gerçekten kocaman göbeğim var. Eşim bakıyor diyor ki ejderha mi bu ne bu böyle diyor gülüyor.🤣 Kızımda 3-4 ay hiç yok gibiydi. Şimdi kocaman resmen 8+3 deyim. 2 haftadır kocaman geziyorum. 😂😂

Kızçeler şuan gaz ve kabızlık sorunlarınız olduğu için göbüşler büyümüş gibi gelecektir ben Haziran grubunda da varım bizde de öyle olmuştu şuan 10+1deyim 6.hafta sonrası 5 aylık gibiydim kuru kayısı armut ve turpla kabızlığı atlatinca kilolu olduğum halde göbüşüm dümdüz sayılır bikac gün oldu göğüslerim yanıp çekiliyor süt kanalları genişlemeye başlıyor diye ve alt karnında dokununca sertlik var orda bişey olduğunu biliyorum ilk 4 ay karın boşluğunda olduğu için bebek değil göbek onlar ne yazık ki :KK36: ama merak etmeyin Ocak ortaları gibi bebişler buradayız diye el sallayacak :emir_bebek::anneadayı:
Tamda ocağın ortasında yakınımin düğünü var kiyafet alamiyorum o yuzden kendime 🤣

Kızlar sızce varmı gecıkmem oldu ve asırı bel agrım var anlıyamadım cuma kan testı verdım cıkmadı cıkarmıydı acaba

Eklentiler

• IMG_3303.jpeg
    IMG_3303.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_3305.jpeg
    IMG_3305.jpeg
    257,7 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın.

Prilam kullandığım halde Dr Prizin diye bir ilaç vermişti bana. Aksi gibi iki gündür boğazım da şişti. Önce bir tarafı sonra diğer tarafı. Geniz akıntısıyla öksürmeyle birleşince, prizin de bi halta yaramıyormuş. Öksürme öğürmeye döndü. 😖Dün gece ruhumu teslim ediyordum. 😣 Sabahı nasıl ettim, bi ben biliyorum.

Sabah hemşireye yazdım. Dr orda mı, bugün grev varmış dedim. Burada gel dedi. Gittim. İki kutu prilam yazdı sağolsun. Boğazıma da baktı. Şiş ve tahriş var ama hamile old için sana şu aşamada ilaç veremem. Parol içebilirsin. Bir iki gün idare etmeye çalış olmazsa yine gel, ne yapabiliriz, bakalım dedi.
Çok çok geçmiş olsun maalesef gebelikte bol dinlenme bitki çaylarından baska caremız olmuyor 💞

Anlamıyorum. Ama kalp şeklinde bi keseee 😍
Bebek de çok yakından ayrıntılı.

Şuan tansiyonum mu düştü bilmiyorum baş donmesi yoğun bulantı yaşıyorum. Yağmur yağıyor. Basımı pencereden uzattım nefes almaya çalışıyorum. Dakikalardır fenalardayım.

Resmi gördüm biraz moralim düzeldi 💙

Şuan tansiyonum mu düştü bilmiyorum baş donmesi yoğun bulantı yaşıyorum. Yağmur yağıyor. Basımı pencereden uzattım nefes almaya çalışıyorum. Dakikalardır fenalardayım.

Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun tansiyon dusmeside fena yapiyor insani tuzlu birseylermi yesen.
Evet bu aksam iyi oldugunu ogrendim cok sukur. Haftaya belli olur dedi doktor ama sen 3 hafta sonra ogreniceksin dedi 3 haftada bir kontrole gidiliyor burda

Memnun musunuz ve doğumu hangi hastanede yaptırıyor acaba
Nagihan hocaya ne zaman istesem ulaşabiliyorum. Biz aşılama yaptırmıştık. Aşılama süresince nerdeyse her gün gittik yumurta boyutu için. Bi gün şehir dışında olması gerekiyordu. O gün yumurta boyutunu kaçırmayalım diyerek beni arkadaşına yönlendirdi arkadaşı da hiç bir ücret almadan yumurtalarımı kontrol etmişti. Aşılama süresi boyunca neredeyse 15 kere gittim ve sadece bir defa muayene ücreti verdim. Aşılamamız negatif oldu ama sonraki ay kist vs. Oluşmuş mu diye tekrar çağırdı ve onda da ücret almadı. Gece saat 1 de bile arasam telefonu açtı. Bize her gittiğimizde neredeyse 1 saate yakın açıklama yaptı içimizi rahatlattı. Ben de anksiyete var ve malesef bu yüzden sürekli olarak doktor değiştirdim hiç biri içimi tam rahatlatmamıştı. Aşılamamız negatif sonuçlandı ancak asla pes etmiyoruz daha yeni başladık diye beni motive etti. Ben bi süre tedavi istemiyorum diyerek reddettim ve 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. Yine de şimdi tekrar bu hocayı tercih ediyorum. Güven hastanesi ve lokman hekim akay hastanesinde doğum yaptırıyormuş biz hangisini tercih edersek 😍

Merhaba, Ataşehir Medicalpark Esra Yaşar Yiğit hocaya gidiyorum ben ilgili iyi bir doktor eski hastalarının yorumları da çok olumluydu. Ben paket aldım hastane yeni açıldığı için kampanyalıydı baya da uyguna geldi düşünürseniz hastanenin sitesinde kayıt bırakınca doktorla ücretsiz ön görüşme ayarlıyorlar ben o şekilde karar vermiştim. Tahlil sonuçlarım falan varsa onu da önden asistanına soruyorum telefondan bilgi alıp dönüyor ben memnunum tavsiye edebilirim. 💜
Doğum paketine ne kadar ödedin

Zencefil çayı ile birlikte camdan sakıyordum ben de 10 dakikadır bulantı hafiflesin diye🤣🤣

X