Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
annem gecelik, kuzenim pijama takımı aldı 😂 lohusa pedi almıştım ama depend al mutlaka dediler onu alıcam. #reklamdeğil penye emzirme sütyeni aldım. emzirme atleti de almak istiyorum çünkü pijamamın üstü sabahlık tarzı. Gümüş kapak aldım. göğüs pedi aldım. Taç ve terlik kuzenim ayarlıyor. Sanırım bu kadar 😂
Yaa teşekkür ederim bu saydıklarından aldığım tek şey emzirme önlüğüve göğüs pedi. Emzirme atleti ve iki takım lohusa takım sepete attım bekliyorum kocamın karta parkta yatırmasını 🤭 gümüş kapak almadım internette bir yabancı kadının reelsinde anne sütünü sürüp göğüs ucunu streçle kapattığını gördüm ve yapıp denenen yorumlar çok olumluydu. Onu bi denicem. Hee bir de geçen emzirirken diğer memitoya koyulan şeyler varya süt boşa akmasın diye onlardan aldım o kadar. Fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünmüyorum crocslarımı götürürüm sanırım 😅

#reklamdegil bu da hediye gelecek bize. Çok kullanışlı geldi bana

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-04-09-23-21-480_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-12-04-09-23-21-480_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 47
annem gecelik, kuzenim pijama takımı aldı 😂 lohusa pedi almıştım ama depend al mutlaka dediler onu alıcam. #reklamdeğil penye emzirme sütyeni aldım. emzirme atleti de almak istiyorum çünkü pijamamın üstü sabahlık tarzı. Gümüş kapak aldım. göğüs pedi aldım. Taç ve terlik kuzenim ayarlıyor. Sanırım bu kadar 😂
Depend kacli almamiz yeterli olur acaba bende siparis vericem de simdi 16li bi paket alicam yeterli olur mu

fnd_50 fnd_50 kankam sana göbüşün büyük mobıngı yapmıstı ya bı kadın,az once bende göbüşün küçük hiç belli olmuyo mobıngıne ugradım😀😀büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert🤭
İşte insanlara ne beğendireceğiz anlamıyorum beğendirmeye çalıştığımız da yok ama ağzı olan konuşuyor bir kadınla da kalmıyor gören öyle diyor doğumun yakın mı🤦🏻‍♀️ karnın çok çıkmış. Elinin körü🤷🏻‍♀️ ben bu karın çıksın diye yıllarca mücadele ettim ve seviyorum göbüşümü dicem bir sonrakine😅

Yaa teşekkür ederim bu saydıklarından aldığım tek şey emzirme önlüğüve göğüs pedi. Emzirme atleti ve iki takım lohusa takım sepete attım bekliyorum kocamın karta parkta yatırmasını 🤭 gümüş kapak almadım internette bir yabancı kadının reelsinde anne sütünü sürüp göğüs ucunu streçle kapattığını gördüm ve yapıp denenen yorumlar çok olumluydu. Onu bi denicem. Hee bir de geçen emzirirken diğer memitoya koyulan şeyler varya süt boşa akmasın diye onlardan aldım o kadar. Fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünmüyorum crocslarımı götürürüm sanırım 😅
ben de foto çekimi yaptırmıcam yanımda ekstra işte o rahat terliklerimi götürcem c**** hahahah bezdim reklam değil yazmaktan sdfsf
Depend kacli almamiz yeterli olur acaba bende siparis vericem de simdi 16li bi paket alicam yeterli olur mu
ben de 1 paket alıcam canımm
fnd_50 fnd_50 kankam sana göbüşün büyük mobıngı yapmıstı ya bı kadın,az once bende göbüşün küçük hiç belli olmuyo mobıngıne ugradım😀😀büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert🤭
ben de göbeğin hiç yok seni 1.5-2 aylık sandık mobbingine uğruyordum şu an bi anda büyüyünce oo ne kadar büyümüş karnın mobingine geçtim yaranılmıyoooo aksjd

Kızlar selam, göğüs altında hatta kaburgada diyebilirim ağrı yaşayan var mı ya 😂 anlatması zor ama kaburga batması gibi ve sadece sol tarafımda oluyor sanki orda baskı var gibi
ağrı değil de bazen baskı, batma hissi oluyor. Dik durunca rahatlıyorum 😂 aynen benim de sol da oluyor. Bebiş zaten sol da takılıyor 🤣

Karın, göğüs, kalça, basen… heryerini yağlamak lazım. Ben lierac tan memnunum şimdilik bi çatlama olmadı. Bebek yağı kullanan çoğu tanıdığımın çatladı maalesef. Artık gündüz krem akşam Hindistan cevizi yağı şeklinde devam etmeyi düşünüyorum ben de. Hergün büyüyor karnımız. #reklamdeğil
Ben de lierac kullandım ve normalde ergenlikte çatlayan vücudum bu süreçte çatlamadı çok şükür 🙏 Banyo sonrası ve kaşıntı olursa atlamadım Onun dışında çok da düzenli olmadı bazen Yeni hamile olanlara önereceğim bir şey Ben bir de kritik dönemi atlattık diye Neutrugena’nın su bazlı nemlendiricisi vardı evde onu sürüyorum karnıma değilde bacaklarıma göğsüme diz arkalarıma
Bir de hastane odaları o kadar sıcak oluyormuş ki. Hem biz hem ablam pişti . Ben de bi kalın bi ince alırım diyordum. Nooo. 2 sini de ince alacağım.
devlet hastanesi de sıcak oluyor mu çok .bilgisi olan var mı acaba Doğum yerim de belli değil benim İleride giymeyeceğim pijamayı da almak istemiyorum
Bir de farkettim ki kasım sonu indiriminde hiç alışveriş yapmamışsınız her şeyi kasım başında halletmişsiniz artık linkler tavsiyeler dönmüyor tamamladınız mı her şeyi kıslar maşallah size 😀😁 Ben kasımda da kendime çalıştım resmen sanki doğum yok bebe yok :))
Benim param bitti ve gelen kargo trafiğinden sıkıldım biraz bir iki bırakayım dedim aralık sonu ya da şubata
Kızlar selam, göğüs altında hatta kaburgada diyebilirim ağrı yaşayan var mı ya 😂 anlatması zor ama kaburga batması gibi ve sadece sol tarafımda oluyor sanki orda baskı var gibi
ben de erken safhalarda çok oldu bu ağrı sonra artık kaburgam mı genişledi😀😝 kullandığım magnezyum mı yaradı bilmiyorum birden kesildi sonra diyafram acısı çektim bir süre Üst bedenim küçük benim bir şeyler sıkışıyor sürekli sanki 😄

Kizlar selam birkac gundur kotuyum midem asiri yaniyor ilac ta kullanamiyorum su karaciger duzene girse de kurtulsam birsey soracagim ben 18 kasimda progestan kullandim 22 kasimda biraktirdi doktor vajinal yolla aliyordum ve 28 inde kan verdim karaciger degerimin artmasina bu ilac sebep olmus olabilir mi?

X