- 26 Eylül 2022
- 1.096
- 1.022
- 33
Ihlamur günde 1 kupa içebilirsin demişti doktor bana limonlu kuşburnu da içebilirsin demiştiBuarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihlamur günde 1 kupa içebilirsin demişti doktor bana limonlu kuşburnu da içebilirsin demiştiBuarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim
Annem bana hamileyken 25 kg almış toplamda eskiden doktorlar bu kadar sıkmıyordu diyor sonra emzirirken 30 kg vermiş emzirirsen hiç birşey kalmıyor dedi göbek bile gidiyor dedi o yüzden bende aç kalmadan yiyorum bağdayım canım da çekiyorArtık bundan sonra hızlı gidiyor zaten. Fazla yemiyormuşum gibi geliyor bana ama neyse ne yapalım. Hamileyken hiç dikkat edemicem sonra düşünürüm
Benim doktor yesilcay haric hepsini icebilirsin tabi abartma dedi, benimki mi cok rahat bilemedimBuarada boğazım çok ağrıyor kızlar ıhlamur felan içebiliyor muyuz nane limon felan yada alternatif ne yapabilirim
ben bu ay 2 yerine 3 kilo almışım diye çok almışsın dediAnnem bana hamileyken 25 kg almış toplamda eskiden doktorlar bu kadar sıkmıyordu diyor sonra emzirirken 30 kg vermiş emzirirsen hiç birşey kalmıyor dedi göbek bile gidiyor dedi o yüzden bende aç kalmadan yiyorum bağdayım canım da çekiyor
Bana da bende baya taktık başta ama sonra amannnn dedimben bu ay 2 yerine 3 kilo almışım diye çok almışsın dedi
Amann aynen tatliyi abartmamak disinda ben de biseye dikkat etmiyorumBana da bende baya taktık başta ama sonra amannnn dedim
Biraz ateş, halsizlik , yorgunluk yapabiliyor.Ben bugün tetanoz oldum kızlar uyku bastırdı beni böyle olan var mıydı ?
Antibiyotik ben de kullanmak zorunda kaldım endişe de etmiştim baya ama. Allahın izniyle bi şey olmaz korkmayın ateş ve enfeksiyonun devam etmesinden daha iyidirÇok teşekkür ederim direnmeye çalıştım ama yok ateşim 39 a dayandı doktorumu aradım antibiyotiğe hemen başla dedi başladım
Ben bugün tetanoz oldum kızlar uyku bastırdı beni böyle olan var mıydı
Merhaba Aslı Aşıyı sağlık ocağında mı oldun? 2 Haftadır aşılarda sıkıntı var gelmiyor diyerek erteliyorlar beniBiraz ateş, halsizlik , yorgunluk yapabiliyor.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bence doktorunuz dediyse için ilaçlarınızı. Ben de 19. Haftamdayim daha şimdiden 2 defa antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden. Doktorum enfeksiyon çok daha riskli icmelisin dedi hep. İlkinde içmemistim daha başı hamileligimin diye böbreğime ilerlemiş kivranarak gittim hastaneye. Sizi korkutmak için söylemiyorum bunları tabi. Allah'ın izniyle bebislerimize zararı olmaz diye umut ediyorum. Ben ilk oğlumda 16. Hafta da acil ameliyata bile alınmıştım ne ilaçlar vermişlerdi o zaman çok şükür sapasağlam sağlıkla doğdu.Kendi kadın doğum doktorum da aradım ilaçları almkullan dedi çünkü ateşin yükselirse o daha zararlı bebeğe dedi of ya hiç antibiyotik içmek istemiyorum napcam yaaa çocuğuma zarar verirse ya of
Aslı hanıma yazmışsınız ama beni ebe aradı. Aşı sıkıntısı var, fazla gelmiyor, seninkini hemen yapayım dedi.Merhaba Aslı Aşıyı sağlık ocağında mı oldun? 2 Haftadır aşılarda sıkıntı var gelmiyor diyerek erteliyorlar beni
geçen cuma sağlık ocağında oldum, hatta ben kaydımı da yeni yaptırdım sağlık ocağına ve hemen yaptılar aşıyı. herhangi bir sıkıntı yok gibi duruyordu fakat burası ufak bir ilçe o yüzden de olabilir.Merhaba Aslı Aşıyı sağlık ocağında mı oldun? 2 Haftadır aşılarda sıkıntı var gelmiyor diyerek erteliyorlar beni
Ben de hamileliğin başından beri 3 kilo aldım birkaç gün sonra 20.hafta olacağım ama o nasıl iştah aman Allahım Duramaz oldum hep ekşi/acı isterken canım artık deli gibi tatlı yemek istiyorum. İlk 15 haftam aç geçti şimdi de kendimi kısıtlamak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?Ben bu hafta 3 kilo almışım Mide bulantısı da bu hafta geçti ve yemeye başladım nihayet ama biraz hızlı gitmişim, şaşırdım.
Ben de cuma olacağım inş öyle bir şey demezler. Çok acıyor mu?Aslı hanıma yazmışsınız ama beni ebe aradı. Aşı sıkıntısı var, fazla gelmiyor, seninkini hemen yapayım dedi.
ben de oyleyim, canim full tatli istiyor. bebisiniz erkek mi?Ben de hamileliğin başından beri 3 kilo aldım birkaç gün sonra 20.hafta olacağım ama o nasıl iştah aman Allahım Duramaz oldum hep ekşi/acı isterken canım artık deli gibi tatlı yemek istiyorum. İlk 15 haftam aç geçti şimdi de kendimi kısıtlamak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Bende aynı durumdayım, sürekli tatlı yemek istiyorum maalesef yiyorum da sabahları iştahım kapalı hala özellikşe yumurta hiç yiyemiyorum ya. Diğer öğünlerde açıldı bayaBen de hamileliğin başından beri 3 kilo aldım birkaç gün sonra 20.hafta olacağım ama o nasıl iştah aman Allahım Duramaz oldum hep ekşi/acı isterken canım artık deli gibi tatlı yemek istiyorum. İlk 15 haftam aç geçti şimdi de kendimi kısıtlamak istemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
Benim bebiş kız Ben de benzer şekilde besleniyorum. Sabah muhakkak avokado, yumurta, peynir. Öğlen çorba, sebze ya da et yemeği ve tabi ki çikolata. Akşama doğru bir kahve. Akşam da çorba ve yemek yine. Ekmeği minimumda tutsam da gece gelen tatlı krizlerine karşı koyamıyorum. Şimdilik 3 kilo aldım.ben de oyleyim, canim full tatli istiyor. bebisiniz erkek mi?
benim duzenim soyle, sabah iki yumurta avokado ekmek vs. yiyorum, sonra oglene dogru tatlimsi meyveli muzlu yulaf yogurt ya da sutlu yulaf gibi bi kase yapip yiyorum o tok tutuyor, sonra ogleden sonra kahve gibi bisey ya da bol su, aksam normal etli pilavli bir yemek ya da sebze, sonrasinda ne yazik ki tatli yiyorum aksam dondurma, sutlac, biskuvi vs. ne olursa. gectigimiz bir ay 1 kilo almisim boyle beslenmeyle ki bana baya yiyorum gibi geliyodu, ama son 3 ay daha da artiyomus bakalim neler olucak
Ya bence kan şekerimiz düşüyor hakkımızBende aynı durumdayım, sürekli tatlı yemek istiyorum maalesef yiyorum da sabahları iştahım kapalı hala özellikşe yumurta hiç yiyemiyorum ya. Diğer öğünlerde açıldı baya