Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kizlar bisey sorcam 🫣 cinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Geçen yıl kayıp yaşadığım için kanka modundayız. Kese ve kalbi görelim bakarız ötesine. Şimdilik birliktelik yok ama şekli size kalmış 🙈

Kizlar bisey sorcam 🫣 cinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Ben ogreneli yakınlaşmadik ama çok sürmez. İlk bebeğimde de hamileligm boyunca yakinlastik hiç bir zararlı etkisi de olmadi

Selamlar bene bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Vajinal olarak keseye baktık ve gördük şükür tek gebelik dedi ☺️ 5+1, 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bakalım nasip 🤲🏼 sadece şey sorucam matofin kullanan var mı ?
Süper kuzum maşallah 💜🐣🤍

Selamlar bene bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Vajinal olarak keseye baktık ve gördük şükür tek gebelik dedi ☺️ 5+1, 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bakalım nasip 🤲🏼 sadece şey sorucam matofin kullanan var mı ?

Canım karından bakıp göremeyince mi vajinal baktı hekim?

Canım karından bakıp göremeyince mi vajinal baktı hekim?
Evet canım istersen 2 güne sonra gel dedi. İstersen şimdi bakalım dedi vajinal. Bende sizce dedim, o da gelmişsin gel bakalım dedi 😊 tamam dedim çok şükür keseyi gördük.

Eklentiler

• IMG_6188.jpeg
    IMG_6188.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 46
Canım gözün aydın ❤️ darısı kalp atışına ❤️❤️❤️

Günaydın kızlar 🥰
Bugün 14 gün yumurtlamadan sonra testim ekte. Çok şükür koyulaşmayı görüyorum yarın son testim var yapar kan veririm 🥰 sizce beta kaçtır ?
Canım benim sağdaki catlatmanin 14 .günü.testi sabah yapmıştım.aksamins yani 12 saat sonra 368 çıkmıştı🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20241128_080409.jpg
    IMG_20241128_080409.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 16
X