Clinicid işe yarıyor mu yaVallahi çok zor kıpkırmızı oldu en son o clinickid var ya ayaklarının altına sürdüm karnına sürdüm. Bu sırada tabi kavga kıyamet memeye yapışıyor birde memeyi istemiyor en son yorgunluktan uyudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clinicid işe yarıyor mu yaVallahi çok zor kıpkırmızı oldu en son o clinickid var ya ayaklarının altına sürdüm karnına sürdüm. Bu sırada tabi kavga kıyamet memeye yapışıyor birde memeyi istemiyor en son yorgunluktan uyudu
Annemler ve kv annemler cumartesi gidecekte kv Ocak başına kadar burda belki dahada geç gidebilirİnşallah bir an önce kalırsın yanında kim var yavrum
Benimki yoruluncada krize bağlıyor. 1 saat uyudu uyandı bittim artık inanVallahi çok zor kıpkırmızı oldu en son o clinickid var ya ayaklarının altına sürdüm karnına sürdüm. Bu sırada tabi kavga kıyamet memeye yapışıyor birde memeyi istemiyor en son yorgunluktan uyudu
Ben çok dertliyim bundan. Annem geldi saolsun ama hiçbir şey yapmıyor. Eşim olmasa bitmiştim cidden. 1 haftalık olduk. Günde 1 öğün yemek yaparsa yapıyor. Telefonunun şarjı bittiğinde gelip canım torunum, seni çok seviyorum deyip gidiyor. Gerçekten o kadar mutsuzum ki. Ocak ortasına kadar burda ama o kadar pişmanım ki çağırdığıma. Eşim sabahları bana kahvaltı hazırlıyordu eskiden şimdi hem anneme hem bana hazırlamak zorunda ona da üzülüyorum. Doldu farkındayım ben daha fazla üzülmeyeyim diye bir şey diyemiyor.Kızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan
Canım senle aynı durumları yaşıyoruz kv geldi 10 gün kaldı kafayı yedirtti bana annemi çağırdım bende oda ayrı yedirtti ayağını inciltti akşamları bir öğün yemek sadece telefondan kafayı kaldırmıyor bende pişman oldum en son sen haftasonu git ayağın kötü zaten dedim tek kalacağım kv falanda istemiyorum kimseyi yanımda hizmet edilmesi gereken kişi benim ben hizmet ediyorum vallaBen çok dertliyim bundan. Annem geldi saolsun ama hiçbir şey yapmıyor. Eşim olmasa bitmiştim cidden. 1 haftalık olduk. Günde 1 öğün yemek yaparsa yapıyor. Telefonunun şarjı bittiğinde gelip canım torunum, seni çok seviyorum deyip gidiyor. Gerçekten o kadar mutsuzum ki. Ocak ortasına kadar burda ama o kadar pişmanım ki çağırdığıma. Eşim sabahları bana kahvaltı hazırlıyordu eskiden şimdi hem anneme hem bana hazırlamak zorunda ona da üzülüyorum. Doldu farkındayım ben daha fazla üzülmeyeyim diye bir şey diyemiyor.
Biz 5.günden beri tekiz ve daha rahatız canımKızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan
Al benden de o kadar tüm gün kulaklık takıp dizi izliyor telefonundan. dün akşam en son kiloma laf söyledi 1 haftalık lohusayım. Yani insana bunu düşmanı yapmaz bence git de diyemiyorum. Elalem ne der diye gelmiş bence elalem ne der diye de gitmez bir dünya laf sayar banaCanım senle aynı durumları yaşıyoruz kv geldi 10 gün kaldı kafayı yedirtti bana annemi çağırdım bende oda ayrı yedirtti ayağını inciltti akşamları bir öğün yemek sadece telefondan kafayı kaldırmıyor bende pişman oldum en son sen haftasonu git ayağın kötü zaten dedim tek kalacağım kv falanda istemiyorum kimseyi yanımda hizmet edilmesi gereken kişi benim ben hizmet ediyorum valla
Biz dün gecr perişan olduk yaa 7den 12 ye kdr uyumadi gazdan bağirsaklardan gorul gorul ses geliyodu meme de kalmadi verecek somurdu. Eşim artık mama hazirladi mama yedi ağir gelince uykuya daldiValla bende uykusuzluktan bitmiş bir haldeyim çocuğum gaz sancısı çekip duruyor. Uyuyamadı yine
Canım ablam geldi 7 gün kaldı gitti. Ev işlerine destek oluyordu sağolsun onun dışında ben WC duş için gittiğim de bebeğe bakıyordu o kadar. Bebekle tüm ilgi sende zaten. Sadece ev işlerini aksatırsın tekken uyuyunca olduğu kadar yaparsın. 3 gündür tekim. Tek daha güzel açıkçası. Ben ablam tek kalmasın diye uyuyamıyordum.Kızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan
Allah yardımcımız olsun canım ya valla ben kovdum gibi bişey oldu ama tahammülüm yok kimseye artık sadece bebeğime odaklanmak istiyorumAl benden de o kadar tüm gün kulaklık takıp dizi izliyor telefonundan. dün akşam en son kiloma laf söyledi 1 haftalık lohusayım. Yani insana bunu düşmanı yapmaz bence git de diyemiyorum. Elalem ne der diye gelmiş bence elalem ne der diye de gitmez bir dünya laf sayar bana
Beyaz gürültüyle bizimkide dalıyor gibi biraz ama kucakta olursa yoksa oda yok. Hangi uygulama canım. Bebde 5. Hafta diye biliyorumKızlar bir öneri internetten fön makinesi sesi açıp emzik verdim biraz rahatlayıp uyuyor. Bide atak 5. Hafta gelmiyo muydu ya programlar diyoki atağa hoşgeldiniz. Biz 6 hafta olduk
Ay valla yeni denemeye başladım bir şey diyemiyorumClinicid işe yarıyor mu ya
Sabır diliyorum bacım valla çok zorAnnemler ve kv annemler cumartesi gidecekte kv Ocak başına kadar burda belki dahada geç gidebilir
Sadece yediklerinden değil emerken hava yutmasından ve daha sindirim sistemi gelişmediğinden aslında gaz olabiliyormuş internette gaz masajları var onları yapabilirsiniz sağlıkla büyüsün inşallah bebeğinizya şu gaz sancısını cidden ben çekeyim çocuğum çekmesin ya perişan oldu beni de perişan etti sabah 9dan beri uyumuyor gözleri kızardı uykusu var ama ıkınıyor aniden sancı giriyor pırtlamak bu kadar zor olmamalı annem ya ne yiyoruz sanki
Amin canım benim amin. Valla bende oğlumu alıp odaya geçiyorum ne yapayım artık herkes kendi odasında oturuyor böyle olunca en azından bir öğün yemeğin keyfini çıkartmaya çalışıyorumAllah yardımcımız olsun canım ya valla ben kovdum gibi bişey oldu ama tahammülüm yok kimseye artık sadece bebeğime odaklanmak istiyorum
Biz 1. haftada bu sabah bir 5 dakika koyduk içine ben kahve içerken zaten sonrasında mızıldandı bizimki aldık kucağa geriMerhaba arkadaşlar biz de 22 günlük olduk arada bir gaz sancıları olmuyor değil kiraz çekirdeği kemeriyle biraz rahatlıyor faydasını gördüm onun dışında her emzirirdikten sonra sürekli gazini çıkarmaya çalışıyorum çünkü bu gazda çıkmayınca Bağırsakları iniyor muş iki günde anca çıkıyormuş benim de sizlere bir sorum olacak bu kendiliğinden sallanan ana kucağına kullanmaya başlayan var mı kullanmak istiyorum ama kayınvalidem daha erken diyor sizden kullanan varsa fikir almak istiyorum herkese sağlıklı günler diliyorum bebişlerimizle Allaha emanet olun