2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bende şimdi emzirdim uyudu . Ya kızlar ben gece çok acıkıyorum her emzirme sonrası gidip birşeyler atıyorum ağzıma normal mi . Hamilelikte almadığım kiloları alacağım galiba
Benimde resmen içim eziliyor öyle bir acıkıyorum ki

Aynen şuan bu durumdayız 3 adam onu sakinleştirmeye çalışıyor böyle çığlık çığlığa gördükçe benimde içim gidiyor hiç birşey yapamıyorum diye

Yorumları çok iyi duruyor ama bende bilemedim sen bi iki kere tecrübe edersen yaz bende alayım canım ama 15 gün kargoyu düşünmedim bu halde 😅 Allah'ım bu kendince huylarıda beni öldürecek hep uyurken yakalamak gerekiyor 😅
Hahahah küçücükler ama vallahi bizi oynatıyorlar 😂 tamam canım deneyip yazayım bi arkadaş denemiş burda iyi demişti. Bizim bölgesel kargo sorunu yüzünden 15 gün olmuş . Aras kargo izmir çok yogunmuş ondan diye biliyorummm . Valla gaz damlası verdim diye çığlık ata ata ağladı. Sonra yoruldu memeyle kavga etti en son kucağımda uyudu kaldı. Şimdi yerine koysam ağlayacak . Dalmasını bekliyorum 😔 çok uykum var

Çok çok tehlikeli geldi bana onun yerine büyük şapka giydir göz bandı gibi gözüne kadar çek kapat ben öyle yapıyorum
şapkayı hiç sevmiyor. uyuturken yapıyorum uyuyunca kaldırıyorum bu şekilde uyutan cok var cevremde. kalın hava gecirmeyen bir şeyle tek uykuya bırakmak sorun olabilir.
Bende deneyeyim uyanınca inşallah etki eder :anne:
inşallah. agız mendili iyi oluyor yüze de yapışmıyor🥰

Kiraz çekirdeği bizi bir iki defa rahatlattı çok güzel tuvaletini yapıyor, clinicid yağdan benden aldım ama gelecek diye bekliyoruz bi umut. Bendede incia markasının yağı var onu sürüyorum masaj için. Birde farkettim ki d vitamininde zeytinyağı varmış. Bide üstüne gaz damlası 😂 çocuk kıvranmasın diye bütğn tuşlara basıyorum resmen 😞

Hahahah küçücükler ama vallahi bizi oynatıyorlar 😂 tamam canım deneyip yazayım bi arkadaş denemiş burda iyi demişti. Bizim bölgesel kargo sorunu yüzünden 15 gün olmuş . Aras kargo izmir çok yogunmuş ondan diye biliyorummm . Valla gaz damlası verdim diye çığlık ata ata ağladı. Sonra yoruldu memeyle kavga etti en son kucağımda uyudu kaldı. Şimdi yerine koysam ağlayacak . Dalmasını bekliyorum 😔 çok uykum var
Biz hala uyuyamadık 20 dklık uykuyla duruyor ağlıyor sadece. Şaka gibi saat 9.30 ben hala uyumayı bekliyorum. Sinirlenince hiç birşeyide kabul etmiyorlar

Kızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan 🤦🏼‍♀️

Kızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan 🤦🏼‍♀️
Benim yanımda kav ve annemler var ama inan hiç kimseden bebek konusunda yardım almadım hep kendim bakıyorum eşimde işe başladı tatilken o yardım ediyordu şimdi yorgunluktan gece pek yardım edemiyor ama bence yaparsın en fazla 1 hafta zorlanirsin sonrasında kendi düzenini oturtturursun benim annemler cmrts gidecek kv kalacak oda gitsin diye bakıyorum artık tam 1 aydır burda ve 1 ay daha kalacak
Tak olmak daha iyi ve biz anneler herşeyin üstesinden geliriz canım yaparsın sende 💪:super:

Kızlar bir öneri internetten fön makinesi sesi açıp emzik verdim biraz rahatlayıp uyuyor. Bide atak 5. Hafta gelmiyo muydu ya programlar diyoki atağa hoşgeldiniz. Biz 6 hafta olduk

Biz ilk geceden beri tekizzzz . İlk 20 gün kayınvalidem gündüzleri geldi ama bebeğim hep gündüz uyuyordu şimdi ara ara ugruyır. En güzeli tek bakmak. Hiç endişelenmee

Ay yavrularım ya onlar içinde çok zor keşke alabilsekte biz alsak onlardan. Öyle çaresiz çırpınıyorlar ki. Bende kara göründü gibi ama yinede çok emin olamıyorum :olamaz:
Vallahi çok zor kıpkırmızı oldu en son o clinickid var ya ayaklarının altına sürdüm karnına sürdüm. Bu sırada tabi kavga kıyamet memeye yapışıyor birde memeyi istemiyor 🥲 en son yorgunluktan uyudu

X