Bizim de 5. gün başladı resmen deliriyorum geceleri sabaha karşı ancak uyuyorIkınıyor yay gibi geriliyor ayaklarını kendine çekiyor ve bizim gaz olayı 10. günde başladı
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de 5. gün başladı resmen deliriyorum geceleri sabaha karşı ancak uyuyorIkınıyor yay gibi geriliyor ayaklarını kendine çekiyor ve bizim gaz olayı 10. günde başladı
2+3 canim o kaçıncı haftada oluyormusKüme beslenme haftası olabilir mi kaçıncı haftadasınız
2 ve 3. Haftalarda oluyor. Bizde 3te memeden inememiştik2+3 canim o kaçıncı haftada oluyormus
AA sevinsemmi ozaman sjdjd bu haftaları nereden takip ediyorsun canim daha fazla bilgi edinmek isterim2 ve 3. Haftalarda oluyor. Bizde 3te memeden inememiştik
Ellerinin arasına alıyorsun soda çalkar gibi çalkıyorsun omzuna alıyorsun gaz çıkıyorBizim de 5. gün başladı resmen deliriyorum geceleri sabaha karşı ancak uyuyoremzirdikten sonra geğirsin diye uğraşıyorum onu da beceremiyoruz doğru düzgün. Bunun bi taktiği kolay yolu var mı kızlar ya?
Benim oğlum da aynısı gece her saat başı emdi şimdi de öyle sürekli uyanıp emmek istiyor babası seveyim diye alıyor yine de ağlıyor kucağında memeye gelince susuyorKızlar benim oğlan doğduğundan beri iki saatte bir emiyordu iki gündür saat başı emmek istiyorrr kakası cisi felanda gayet iyi doymuyor desem. Ama saat başı emdiginde tam acıkmış gibi olmuyor memede yarısında uyuyor nerdeyse emzikle felan oyalamaya çalışıyorum iyice aciksin sütte dolsun diye ama nafilee başına gelen varmi
Emiyormu peki memede fulBenim oğlum da aynısı gece her saat başı emdi şimdi de öyle sürekli uyanıp emmek istiyor babası seveyim diye alıyor yine de ağlıyor kucağında memeye gelince susuyor
Yüzde yüz doğru yapmışşsın ben de araştırdım blok yapmaya çalışıyorum çok fazlasını hafif mecbur sağıyorum diğer göğsün de. Bir de hastaneye bebek ve emzirme hemşiresine nasıl yapayım bu uygulamayo diyince hiiiiç haberleri bile olmadığını anladım çünkğ bana en son yapılcak şeyi söyledi. 2 sini de elektrikle hep boşalt dedi yani en son yapılmasını gereken şey daha da çok artırıyo çünkü . Bilmemeleri ilginç gerçektenHemde en iyi makineyi alarak sağdımsağdıkça göğsüm şişti emzirme danışmanlığı aldım kadın bana sağdın mı diye sordu evet dedim ucundan dolayı bebek almaz dedi sıcak duşa gir dedi girdim masaj yaptım YouTube da videoları var elle sağma şeklinde duşun altında onu yaptım baya süt aktı sonra iki gün bunu uyguladım elle de sağdım makine ile de ama beni rahatlatacak kadar çok değil sonra bebek almaya başlayınca blok emzirme yaptım şöyle solumu emzirdim her iki saatte bir toplam üç kere 6 saat sağı emzirmedim 4. Emzirmede bu sefer sağı emzirdim yani aslında bi nevi terbiye gibi ama uzun uzun olmasın saat farkı sütte kesilebilir normale de dönebilir dedi ebe eskiye oranla çok iyi
Nasil bas ediyorsunuz?Ikınıyor yay gibi geriliyor ayaklarını kendine çekiyor ve bizim gaz olayı 10. günde başladı
Aynen ya, biz de beceremiyoruz, herhalde gazi yok diyip birakiyoruz bi sure sonra ama bagirsakta birikti herhalde ki onlar nasil cikacak. Masaj da yapiyoruz. biz 25. Gundeyiz yeni basladi daha gaz sancilariBizim de 5. gün başladı resmen deliriyorum geceleri sabaha karşı ancak uyuyoremzirdikten sonra geğirsin diye uğraşıyorum onu da beceremiyoruz doğru düzgün. Bunun bi taktiği kolay yolu var mı kızlar ya?
Emiyor uyuyor ucunu sündürüyor kendince tuhaf şeyler yapıyor ama genelde meme de dalmayı tercih ediyorEmiyormu peki memede ful
O elektrikli kolay sağmayı sağlıyor doğru ama doğru işlem değil ben 10 gün çektim ama ilk gün şiştiğinde sıtma tutar gibi oldu bittim resmen ağlaya ağlaya baktım olmayacak danışman anlattı gösterdi ama uygulama yine bizde blok emzirmeyi uzun tutmuyorum ama faydası çok oldu rahatlattı en azından beniYüzde yüz doğru yapmışşsın ben de araştırdım blok yapmaya çalışıyorum çok fazlasını hafif mecbur sağıyorum diğer göğsün de. Bir de hastaneye bebek ve emzirme hemşiresine nasıl yapayım bu uygulamayo diyince hiiiiç haberleri bile olmadığını anladım çünkğ bana en son yapılcak şeyi söyledi. 2 sini de elektrikle hep boşalt dedi yani en son yapılmasını gereken şey daha da çok artırıyo çünkü . Bilmemeleri ilginç gerçekten
Denedim ucuda bir ara emdi sonra baktı gelmiyor birşey bastı yaygarayiİnşallah faydası olur. Siliko uçla felan denedin mi. Üzüm, kuru dut, hurma, incir bunlarla hoşaf yapıyorum oda güzel artırıyor denemediysen belki bununda faydası olur
O nasıl bişe bende aynıyım inmiyor üstümden 6.haftadayızKüme beslenme haftası olabilir mi kaçıncı haftadasınız
İlk kez duydum nasıl birşey canımkızlar bebeğin yuzunu kapatarak uyutan var mı? ben 4 den beri uyutmayan çalışıyorum uyumuyordu. yüzüne örtü attım hemen uyudu![]()
Herşeyi de biliyorlarDenedim ucuda bir ara emdi sonra baktı gelmiyor birşey bastı yaygarayibu hoşafı duymuştum deneyeceğim onuda
Ayy bizimde aynı çok şükür uyudu iki saat uyusa nöbet saatim başlar bu seferde sabaha kadarŞimdi kucakta uyuma başladı koyunca beş dk yı geçmiyor uykusu![]()
Yok bezde şuan sorun yok alıştık çok şükür. Bio natural e . Musteladan verim alamamıştım bi onu deniyorum tekrar. Bepanthol çok iyi onu bitirdiksleepy benim kızıma da pişik yaptı bepanthol kullandım gecmedi molfix aldım gecti. bezini değiştir istersen canım
Benimkide şuan yine kucakta yatağa koyduğumda uyanmayacağı mucizevi aralığı yakalamaya çalışıyorumAyy bizimde aynı çok şükür uyudu iki saat uyusa nöbet saatim başlar bu seferde sabaha kadaremzir uyut hıçkırık tutsun uyansın
Hahahah bende şimdi yatıyorum gece nöbetçiyiz yineAyy bende şimdi yıkadım yatırdım kendim de duş alcam salak gibi oldum![]()