sleepy benim kızıma da pişik yaptı bepanthol kullandım gecmedi molfix aldım gecti. bezini değiştir istersen canımValla bilmiyorum ki sleepy bez, Bepanthol bitti bir daha deneyeyim musteladanilk doğduğunda denemiştim
Öyle oluyor cidden. Geçen gün sağdım 15 dk sonra uyandı emdi emdi süt bittiBestlak, bu vitamin. Elenatal 3 aldım birde hoşaf içmeye çalışıyorum bol bol. Solgardan sonra belirgin fark gördüm ama. Ben genelde sağım yapmıyorum uyanınca anca yeter diye
Hemde en iyi makineyi alarak sağdımAhh ahha aynen diyorum ki kaç gündür sezeryan acısını unuttum göğüslerimden dolayııı. Peki sen ekstra birşey yaptın mıdüzene girmesi için. Mesela elektrikliyle çok sağmayın diyorlar sağdıkça daha çok artar diye
İnşallah faydası olur. Siliko uçla felan denedin mi. Üzüm, kuru dut, hurma, incir bunlarla hoşaf yapıyorum oda güzel artırıyor denemediysen belki bununda faydası olurBenmki pek emmediği için arada sağıp veriyorum oda çok olmuyor bende deneyeyim bakalm bur emzirme danışmanıda bu vitamini söylemişti
Ayy bende şimdi yıkadım yatırdım kendim de duş alcam salak gibi oldumBizimde kaka ya, yine ıkınıyor ıkınıyor kaka yok ağlıyor emiyor yine baştan. En sonunda yıkadık şimdi yine başladı ılınmaya yavrum
Bende birkaç kez aynı hataya düştüm ondan sağamıyorum artık. Bugün bi niyetlendim tam oturdum başına uyandı. Erken davrandı Allah'tanÖyle oluyor cidden. Geçen gün sağdım 15 dk sonra uyandı emdi emdi süt bittimecbur sağdığım biberon ile vermek zorunda kaldım
Nası yaa bende sabaha kadar nöbetteydim sonra 2 3 saat uyku sonra yine nöbet anca 7 de uyudukızlar bebeğin yuzunu kapatarak uyutan var mı? ben 4 den beri uyutmayan çalışıyorum uyumuyordu. yüzüne örtü attım hemen uyudu
ben penye örtü attım. müslin örtü agız mendili battaniye vs olurNası yaa bende sabaha kadar nöbetteydim sonra 2 3 saat uyku sonra yine nöbet anca 7 de uyudupert oldum
Örtü derken ağız mendili gibi bişe mi
Benimki mesela ıkınmaya başlıyor yüzü kıpkırmızı oluyor.Gaz sancisindan agladigini ya da huzursuz oldugunu nasil anliyoruz? Her 1 saatte uyanmaya ve huzursuzlanmaya basladi. 3. Haftadan sonra gaz sancilari basliyormus galiba
Ikınıyor yay gibi geriliyor ayaklarını kendine çekiyor ve bizim gaz olayı 10. günde başladıGaz sancisindan agladigini ya da huzursuz oldugunu nasil anliyoruz? Her 1 saatte uyanmaya ve huzursuzlanmaya basladi. 3. Haftadan sonra gaz sancilari basliyormus galiba
Benimki geceleri zaten sürekli uyanıyor ama gündüzleri de bir saatte ıkınarak uyanıyor ağlıyor ayaklarını kendini çekiyorGaz sancisindan agladigini ya da huzursuz oldugunu nasil anliyoruz? Her 1 saatte uyanmaya ve huzursuzlanmaya basladi. 3. Haftadan sonra gaz sancilari basliyormus galiba
Canım ben ters çevirip elimle gogusunden tutuyorum bı kaç gündür benim ogluşumda yapıyor birden emiyor sonra genzine kaçırıyor ya da yan yatırıyorum ama insan çok korkuyor yaaaKızlar selam
Kızımı emzirirken sürekli boğazına kaçıyor boğulur gibi oluyor ve öksürüyor. Emzirme pozisyonumda doğru. Ne yapmalı sizin de başınıza geliyor mu?
Bnm bu kaç gündür var ya ben üşütüyo muyum bebişi anlamadim kizlar karnına kadar çekiyo kıpkırmızı ıkınıyo çikmayınca ağliyo yavrum sabah uyanıyorum bi gazz çikariyo alttan anlatamam peş peşe 5 kez çikarmiştir sab simplex aldm gaz ilaci bgn bi kullanmaya başladık ama oda iyi gelmedi belki de daha ilk gün diye iyi gelmemiştirIkınıyor yay gibi geriliyor ayaklarını kendine çekiyor ve bizim gaz olayı 10. günde başladı
Benimkide arada yapıyor öyle hisimli emiyorki nefes al çocuğumndiyorum alıyor qyshdhw sütun tazyikli geliyor olabilir yada burnu tıkalı olabilir canim bizimki burnu tikaliyken çok oluyorKızlar selam
Kızımı emzirirken sürekli boğazına kaçıyor boğulur gibi oluyor ve öksürüyor. Emzirme pozisyonumda doğru. Ne yapmalı sizin de başınıza geliyor mu?
Küme beslenme haftası olabilir mi kaçıncı haftadasınızKızlar benim oğlan doğduğundan beri iki saatte bir emiyordu iki gündür saat başı emmek istiyorrr kakası cisi felanda gayet iyi doymuyor desem. Ama saat başı emdiginde tam acıkmış gibi olmuyor memede yarısında uyuyor nerdeyse emzikle felan oyalamaya çalışıyorum iyice aciksin sütte dolsun diye ama nafilee başına gelen varmi
Canim ben araştırdığımda sagmaninda çok doğru olmadigini görmüştüm çünkü vücudun süt üretim sistemi şu şekildeymis: ne kadar süt gidiyorsa vücuttan okadar ihtiyaç var ona göre üretmeye devam etmeliyim. Yani sagdikca daha çok artıyor süt. Benim ebe öyle sertlik olduğunda elinle sagarak akit dediKızlar kanallarım tıkanık demiştim sıcak su, emzirmek, sağmak gibi şeyler söylemiştiniz yaptım ve bebek emdiğinde geliyor açıldı. Fakat ne kadar emerse emsin sağarsam sağayım memelerim deli gibi şiş o an anlık iniyo sonra yine süt üretimim mi oluyo nedir. Verdiğim süt hemen yeirne geliyo ve benim memem heep şiş, ağrılı acılı kafam kadar oluyo beni tek yoran durum şuan bu ne dikişler ne uykusuzluk ne yorgunluk.. fışkırarak gelmesi gibi bir şey de görmedim hiperlaktasyon mu diye düşündüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?