2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bestlak, bu vitamin. Elenatal 3 aldım birde hoşaf içmeye çalışıyorum bol bol. Solgardan sonra belirgin fark gördüm ama. Ben genelde sağım yapmıyorum uyanınca anca yeter diye
Öyle oluyor cidden. Geçen gün sağdım 15 dk sonra uyandı emdi emdi süt bitti mecbur sağdığım biberon ile vermek zorunda kaldım

Hemde en iyi makineyi alarak sağdım sağdıkça göğsüm şişti emzirme danışmanlığı aldım kadın bana sağdın mı diye sordu evet dedim ucundan dolayı bebek almaz dedi sıcak duşa gir dedi girdim masaj yaptım YouTube da videoları var elle sağma şeklinde duşun altında onu yaptım baya süt aktı sonra iki gün bunu uyguladım elle de sağdım makine ile de ama beni rahatlatacak kadar çok değil sonra bebek almaya başlayınca blok emzirme yaptım şöyle solumu emzirdim her iki saatte bir toplam üç kere 6 saat sağı emzirmedim 4. Emzirmede bu sefer sağı emzirdim yani aslında bi nevi terbiye gibi ama uzun uzun olmasın saat farkı sütte kesilebilir normale de dönebilir dedi ebe eskiye oranla çok iyi

Benmki pek emmediği için arada sağıp veriyorum oda çok olmuyor bende deneyeyim bakalm bur emzirme danışmanıda bu vitamini söylemişti
İnşallah faydası olur. Siliko uçla felan denedin mi. Üzüm, kuru dut, hurma, incir bunlarla hoşaf yapıyorum oda güzel artırıyor denemediysen belki bununda faydası olur

Öyle oluyor cidden. Geçen gün sağdım 15 dk sonra uyandı emdi emdi süt bitti mecbur sağdığım biberon ile vermek zorunda kaldım
Bende birkaç kez aynı hataya düştüm ondan sağamıyorum artık. Bugün bi niyetlendim tam oturdum başına uyandı. Erken davrandı Allah'tan

kızlar bebeğin yuzunu kapatarak uyutan var mı? ben 4 den beri uyutmayan çalışıyorum uyumuyordu. yüzüne örtü attım hemen uyudu

kızlar bebeğin yuzunu kapatarak uyutan var mı? ben 4 den beri uyutmayan çalışıyorum uyumuyordu. yüzüne örtü attım hemen uyudu
Nası yaa bende sabaha kadar nöbetteydim sonra 2 3 saat uyku sonra yine nöbet anca 7 de uyudu pert oldum
Örtü derken ağız mendili gibi bişe mi

Nası yaa bende sabaha kadar nöbetteydim sonra 2 3 saat uyku sonra yine nöbet anca 7 de uyudu pert oldum
Örtü derken ağız mendili gibi bişe mi
ben penye örtü attım. müslin örtü agız mendili battaniye vs olur

Gaz sancisindan agladigini ya da huzursuz oldugunu nasil anliyoruz? Her 1 saatte uyanmaya ve huzursuzlanmaya basladi. 3. Haftadan sonra gaz sancilari basliyormus galiba

Kızlar bebeklerinize rutin oluşturmaya başladınız mı ? Biz 34 günlük olduk. İlk çocukta rutin oluşturamamıştım şimdi mesela uykuya alıştırma aşamaları olarak bir şeyler yapılıyor mu bilmeyenlere arada kalanlara fikir olsa. Yani beşikte mi yatıyor memede mi uyuyor belli bir saatten sonra uyku zamanı deyip Işık’larını söndürüyor musunuz. Ben şimdi odasında salonda nerde denk gelirse yatırıyorum orda uyuyor bi saat iki saat neyse. Veya akşam belli bir saat yok. (6.5 yaşındaki abiye düzen oturtamadık el kadar bebekten beklentime de bakın ) Şu an bunlar için çok erken diye zorlamak istemedim anne bebek arasındaki sevgiye ilgiye odaklandım ama zamanı gelince de öğrensin bazı şeyler düzene girsin istiyorum. Yazarken de erken gibi geldi ben bu soruyu zmaanı gelince yineleyim ya en iyisi ama önerisi tecrübesi olan varsa seve seve okurum

Gaz sancisindan agladigini ya da huzursuz oldugunu nasil anliyoruz? Her 1 saatte uyanmaya ve huzursuzlanmaya basladi. 3. Haftadan sonra gaz sancilari basliyormus galiba
Benimki geceleri zaten sürekli uyanıyor ama gündüzleri de bir saatte ıkınarak uyanıyor ağlıyor ayaklarını kendini çekiyor

Kızlar selam
Kızımı emzirirken sürekli boğazına kaçıyor boğulur gibi oluyor ve öksürüyor. Emzirme pozisyonumda doğru. Ne yapmalı sizin de başınıza geliyor mu?
Canım ben ters çevirip elimle gogusunden tutuyorum bı kaç gündür benim ogluşumda yapıyor birden emiyor sonra genzine kaçırıyor ya da yan yatırıyorum ama insan çok korkuyor yaaa

Ikınıyor yay gibi geriliyor ayaklarını kendine çekiyor ve bizim gaz olayı 10. günde başladı
Bnm bu kaç gündür var ya ben üşütüyo muyum bebişi anlamadim kizlar karnına kadar çekiyo kıpkırmızı ıkınıyo çikmayınca ağliyo yavrum sabah uyanıyorum bi gazz çikariyo alttan anlatamam peş peşe 5 kez çikarmiştir sab simplex aldm gaz ilaci bgn bi kullanmaya başladık ama oda iyi gelmedi belki de daha ilk gün diye iyi gelmemiştir

Kızlar benim oğlan doğduğundan beri iki saatte bir emiyordu iki gündür saat başı emmek istiyorrr kakası cisi felanda gayet iyi doymuyor desem. Ama saat başı emdiginde tam acıkmış gibi olmuyor memede yarısında uyuyor nerdeyse emzikle felan oyalamaya çalışıyorum iyice aciksin sütte dolsun diye ama nafilee başına gelen varmi

Kızlar selam
Kızımı emzirirken sürekli boğazına kaçıyor boğulur gibi oluyor ve öksürüyor. Emzirme pozisyonumda doğru. Ne yapmalı sizin de başınıza geliyor mu?
Benimkide arada yapıyor öyle hisimli emiyorki nefes al çocuğumndiyorum alıyor qyshdhw sütun tazyikli geliyor olabilir yada burnu tıkalı olabilir canim bizimki burnu tikaliyken çok oluyor

Küme beslenme haftası olabilir mi kaçıncı haftadasınız

Canim ben araştırdığımda sagmaninda çok doğru olmadigini görmüştüm çünkü vücudun süt üretim sistemi şu şekildeymis: ne kadar süt gidiyorsa vücuttan okadar ihtiyaç var ona göre üretmeye devam etmeliyim. Yani sagdikca daha çok artıyor süt. Benim ebe öyle sertlik olduğunda elinle sagarak akit dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…