• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bebeğe bakmak uykusuzluk vs. değil de gerçekten etraftaki gelen gidenler özellşkle çok bilen tayfalar daha çok yoruyor.daha 40ı çıkmadan misafir gelip gitmesini hernekadar sevmesem doğru bulmasam da birşey diyemedim gelidiler insanlar.üstelik lohusa evşne çoluklu çocuklu geldiler.
Bir de gıcığıma giden bizim evde hiç sigara içen yok eşim de ben de içmiyoruz.normalde gelen balkonda içer ama bu süreçte bebek var evi havalandıramıyorum çok sık soğuk diye istemedim ama gelenler hemen balkona çıkıp içti bazısına dedim bazısına diyemedim içilmiyor diye ama çokta rahatsız oldum ya içtikten sonra bir de gelip bebek görmeye içeri giriyorlar o kokuyla 😡
Sizce demek ayıp mı napmalıyım kızlar
Üstelik kv kp hep gelip gidenler de içiyor.kendi annem de içer ama bildiğinden bana gelince içmez mesela ama eşimin taraf hemen tavır yaptı bu süreçte söyleyince de yine suçlu ben oldum

Bebeğe bakmak uykusuzluk vs. değil de gerçekten etraftaki gelen gidenler özellşkle çok bilen tayfalar daha çok yoruyor.daha 40ı çıkmadan misafir gelip gitmesini hernekadar sevmesem doğru bulmasam da birşey diyemedim gelidiler insanlar.üstelik lohusa evşne çoluklu çocuklu geldiler.
Bir de gıcığıma giden bizim evde hiç sigara içen yok eşim de ben de içmiyoruz.normalde gelen balkonda içer ama bu süreçte bebek var evi havalandıramıyorum çok sık soğuk diye istemedim ama gelenler hemen balkona çıkıp içti bazısına dedim bazısına diyemedim içilmiyor diye ama çokta rahatsız oldum ya içtikten sonra bir de gelip bebek görmeye içeri giriyorlar o kokuyla 😡
Sizce demek ayıp mı napmalıyım kızlar
Üstelik kv kp hep gelip gidenler de içiyor.kendi annem de içer ama bildiğinden bana gelince içmez mesela ama eşimin taraf hemen tavır yaptı bu süreçte söyleyince de yine suçlu ben oldum
Ben söyledim balkonda içiyoruz dediler ölmezsiniz bir kaç saat içmeyince dedim eşimin kuzenleri arkadaşları içiyor zaten tamam tamam dediler yüzüme bişey demediler arkamdan dedikleri de umrumda değil 😃

Evet üzülmek bile lüks. Pimpirikli olmakla suçlanıyorum. Benim bebeğim çok kusan bi bebek, doktora gittim, her bebek kusar bunun için doktoramı gidilir oluyor. E normalse ne ala bunu doktordan duymak yeter içim rahatlar en azından. Birde baktığımız şey bi can. Bardak değilki kırılsa alıp yerine yenisini koyarsın nefesi tıkandıkça diken üstündeyim. Benimde kalkabilmek için düşmeye ihtiyacım var ama düşme bile çok görülüyor. Hayatımızın her alanında güçlü olmak zorundamıyız. Sana iyi gelmeyen şeyi hiç yapmana gerek yok canım mevlid bencede risk daha bebişlerimizin bağışıklık sistemi bile tam değil. Ben bi yerle anlaşıp kızım adına yemek veririm sadece diye düşünüyorum. Benimki ağlarken birde bende daha çok ağlıyor başkasında sakinleşiyor ya sinirim bozuluyor bende ne var acaba diye. Seninki baştan beri ağlayan bebek mi canım yoksa dönemsel mi
Bizim beş günlükken gaz sancısı bir başladı o günden beri katılana kadar ağlıyor nefesi kesiliyor hatta göbek bağı düşmüştü ağlamaktan göbeği kanadı yavrum . Çok haklısın bende burnu tıkanık diye gittim doktora çünkü açmayı bilmiyordum. Süt sık açılır diyorlar. Doktor bir açtı çocuğun burnu baya tıkanıkmış. İnsanlar anlayışsız. Benim belki doktordan duyup rahatlamaya ihtiyacım var demi ama yok illa her şeyi onlar bilecek. Ten tene temas yapmayı denedin mi canım . Ağlarken göğsüne yatırsan birde

Ayyy o fotoğraf atçılardan bende nefret ettim bir kere hamilelikte hattımı sormadı hele bi arkadaşım vardı gözümün önünde bitane yemek yaptı sende hamilesin canın ister demedi eve geldim eşime anlattım şimdi hergün arıyor bugün bebeğin resmini atmadın diye eşimde hamilelikte emeği olmayanın doğumda bebek görmeye hakkı yok dedi 😂😂😂ama bu duygusal süreçte bu insanlarla asla görüşmem diyorum bu kadar yorucu zamanda kimse yoksa yanımda bundan sonra da olmasına gerek yok geçen bi arkadaşım geldi sen çocuklara bak dedi bana evin bütün işlerini yaptı yemeğime kadar yapmış keşke gelen herkes sen gibi olsa dedim çocuğa bakmadı bile şu an senin ihtiyacın var bir kaç ay sonra ele gelsin bebek o zaman da ona bakarız dedi
Hamilenin gözünün önünde yemek yapıpta vermemesi ne kadar büyük edepsizlik ya. Yazıklar olsun birde fotograf istiyor. Bende biz eşimle fotoğrafını paylaşmama kararı aldık diyorum n'olacak kimseye göstermeden silerim diyor mevzu zaten senin görmemen dedim bende 😂😂 valla yemeğini yapan sana destek olan arkadaşına bravo inan çok tebrik ettim demek ki düşünceli insanlarda var hala💞💞💞🥲

Kızlar kızımda sarılık çıktı 5.gün kontrolünde değeri 13,4mg/dl.
Doktor yatıracak kadar değil cuma günü tekrar bakalım dedi. Başına gelen var mı? Tavsiye ve önerisi olan?
sınırda cıkmış canım benim dr da 16-17 olmuşsa yatırırız demişti 11 cıkmıştı ama ben iyileşmedşne yakın götürdüm sanırım. yoksa dhaa yüksekti eminim. evde yapabileceğin tek şey bol beslemek. uzun süre uyursa uyandır en fazla 2 saat sonra uyandır sütün azsa emzirme sonrası mama ver ancak bu şekildr canım

kızlar benim bebegim gece ile gündüzü ayırt ediyor sanki😅gündüz asla uyumuyor tek 1 kez derin uyuyor onun dışında 10 dk bile surmuyor hemen aglıyor. cok yoruluyorum tüm işim kalıyor. gece de bir uyuyor acıkınca 2-3 kes uyanıyor hemen uykuya geciyor.

kızlae bu kundaktan kullanan var mı? kızım elini sarmazsam eger uyurken elini yüzüne götürüyor kendi kendini uyandırıyor ve korkuyor. müslin örtüye sararsam da kendini sıkıyor morarıyor ellerni cıkarmak istiyor. böyle bir şey mı alsam diyorum

Eklentiler

• IMG_1712.jpeg
    IMG_1712.jpeg
    20,7 KB · Görüntüleme: 34
kızlae bu kundaktan kullanan var mı? kızım elini sarmazsam eger uyurken elini yüzüne götürüyor kendi kendini uyandırıyor ve korkuyor. müslin örtüye sararsam da kendini sıkıyor morarıyor ellerni cıkarmak istiyor. böyle bir şey mı alsam diyorum
Ergopouch aldım ben ama bogazını sıkıyo gibi kullanamadım

Kızlar oğlumun gözünü çayla da sildim ama daha kötü oldu capaktan ziyade iltihap gibi sanki artık doktorunu aradık ama dönüş yapmadı henüz sizede sorayım dedim böyle olan var mı🥺
Eki Görüntüle 3511777
İltihapta alt göz kapağı şişiyor diye gördüm ben burna yakın kısmı. Bu çapak diye düşünüyorum benim oğlumun da tek gözü böyle çünkü. Göz altı diğer göze göre daha şiş mi ?

Kızlar bu bebek bezinde 2 numaraya geçen varmı ? Biz sleepy kullanıyoruz yeni doğan paketten 21 günde 130 tane falan kullanmışız çok sık değişiyorum ben bir kere bile yapsa poposunda bırakmıyorum biraz daha almayı düşünüyorum ama 2 numara ile fark çok mu aralarında 1 numara takviye alayım mı ?
Ben 3. Haftadan itibaren 2 numara kullanıyorum. Bir çok dardı boku hep taşıyordu çünkü. 2 ye geçince taşmalar bitti. Şuan 4
6 kilo oldu hala 2 kullanıyorum totosu küçük ama bacakları tombiş oğlumun 2 de küçük gelmeye başlarsa bacakları sıkarsa vs 3 e geçerim bebeğin vücuduyla da ilgili biraz

Benim 4 de uyandı hala uyumadı :( g
Saat 2de uyanan bebeğim hala uyumadı. Bagırsaklarını duyuyorum resmen ama gaz inanılmaz bastırıyor. Ne masaj ne başka şey fayda etmiyor. Doktoru bugün gaz damlası için erken dedi probiyotik verdi umarım faydası olur. Uykusuzluktan perişanım

Canım ben kullanıyorum owli markasının almıştım ama boğaz kısmı fermuar sert gibi o yüzden tam kapatmıyorum. Memnunum ben hem elleriyle uyanmıyor hem de gece üstünü açıyordu bununla üşümüyor

Bizim beş günlükken gaz sancısı bir başladı o günden beri katılana kadar ağlıyor nefesi kesiliyor hatta göbek bağı düşmüştü ağlamaktan göbeği kanadı yavrum . Çok haklısın bende burnu tıkanık diye gittim doktora çünkü açmayı bilmiyordum. Süt sık açılır diyorlar. Doktor bir açtı çocuğun burnu baya tıkanıkmış. İnsanlar anlayışsız. Benim belki doktordan duyup rahatlamaya ihtiyacım var demi ama yok illa her şeyi onlar bilecek. Ten tene temas yapmayı denedin mi canım . Ağlarken göğsüne yatırsan birde
Bizimde ağlamaktan göbeği biraz dışına çıktı kanama bizdede oldu 😔Doktor nasıl açtı canım serum fizyolojikle mi. Denedik canım bizi en çok banyo yapmak rahatlatıyor

Ben kullanıyorum canım. Benim oğlanda elleri ayakları sıkışsın hiç sevmiyor . Müslin yapınca o eller muhakkak çıkıyor dışarı . Çıkaramazsa ağlıyor zaten 😃 ben bunu gece kıllanıyorum özellikle ile yarıyor ilk elleri açık uyuyor . Uykuya geçince elleri de içine katıyorum. Bu arada bundan alacaksan penye esnek kumaş al. Bu kumaş hem ısıtmıyor hem esnemediği için rahat olmaz .

Kızlar troit ilacı kullananlar vardı burda TSH değerleri yüksek çıkanlar bebeklerinizde de değerler yüksek çıktı mı? Bu yüzden kontrole falan gideniniz var mı?
Bizde çıktı ve bize kontrole gelin değerler düşmezse ilaç baslayacaz zeka geriliği olabilir yoksa denildi 😔😔

Back