Yok kendileri yaptı canım rutin kontrolmus kan aldılar orda değerler yüksek çıkınca takibe aldilarRutin bir şey mi canm bakmak yoksa siz mi söylediniz bende ilaç kullanıyordum hamileyken anti tpo yüksekti tseler normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kendileri yaptı canım rutin kontrolmus kan aldılar orda değerler yüksek çıkınca takibe aldilarRutin bir şey mi canm bakmak yoksa siz mi söylediniz bende ilaç kullanıyordum hamileyken anti tpo yüksekti tseler normal
Beni mi korkuttular acaba ya her doktor farklı bişey söylüyorYoo bnde hipotroid hastasym sadce iki yil ilac kullanır dedler o kdr
Anladım cnm geçmiş olsun inş düzelir değerleriYok kendileri yaptı canım rutin kontrolmus kan aldılar orda değerler yüksek çıkınca takibe aldilar
Benim son ay 3.5 çıkmıştı sadece bir ay eutrox kullandım, bir sorun yaşamadıkKızlar troit ilacı kullananlar vardı burda TSH değerleri yüksek çıkanlar bebeklerinizde de değerler yüksek çıktı mı? Bu yüzden kontrole falan gideniniz var mı?
Bizde çıktı ve bize kontrole gelin değerler düşmezse ilaç baslayacaz zeka geriliği olabilir yoksa denildi![]()
Yok canım sanmiyorum zeka geriliği falan nifty yaptirmiş miydin senBeni mi korkuttular acaba ya her doktor farklı bişey söylüyor
Ben 60 veriyorum 17 günlük bazen sakinleşsin diye memede veriyorum üzerineKizlar sütünü sağip veren annelerimiz var mı kaç cc almali bi öğünde ? 12 günlüğüz şuan
Bnm yeterli gelmiyo sanırım henüz 12 günlük olmasına ragmen 50-60 veriyorum bnde az çnce şaşirdim napicamı verdim yine mama 30 cc de mama yedi üzerineBen 60 veriyorum 17 günlük bazen sakinleşsin diye memede veriyorum üzerine
Sağol canım amin ecmainAnladım cnm geçmiş olsun inş düzelir değerleri
Hmm benim hep vardı canım hamilelik boyunca kullandım ondan öncede kullanıyordum halada kullanıyorum ilacıBenim son ay 3.5 çıkmıştı sadece bir ay eutrox kullandım, bir sorun yaşamadık
Yok yaptirmadim canımYok canım sanmiyorum zeka geriliği falan nifty yaptirmiş miydin sen
Canım bendim tsh hep yüksekti ilaç kullandım hem hastanede hem sağlık ocağında topuk kanı aldılar bişey çıkmadı ama hastane de kan almışlardı tsh düşük çıkmış bişey olur mu dedik kilo alamaz falan dediler ama şu an kilosu gayet iyiHmm benim hep vardı canım hamilelik boyunca kullandım ondan öncede kullanıyordum halada kullanıyorum ilacı
Ne verdi canım bana vwrmedi valla bi tek bestlak kullaniyorum kendim araştirdim onudakızlar doktor bana süt artırıcı damla demir ilacı ve süt için vitamin tarzı şey verdi sizde kullanıyor musunuz bunları ?
Allah Allah benim gittiğim doktor mu hatalı ya hiç birinize bişey dememişler bana niye böyle dediler inşallah oglusumun değerleri duserde bişey olmaz valla telaşlı telaşlı dolaşıyorum evin içinde bide sinirler tepemde ikisi birleşince çok guzel oluyorCanım bendim tsh hep yüksekti ilaç kullandım hem hastanede hem sağlık ocağında topuk kanı aldılar bişey çıkmadı ama hastane de kan almışlardı tsh düşük çıkmış bişey olur mu dedik kilo alamaz falan dediler ama şu an kilosu gayet iyi
Bende 2 ye takviye aldım cnm değiştim 1 almıştım iptal ettim çok fark yokmuş çünkü 1 ile 2 arasında sleepy deBen 3. Haftadan itibaren 2 numara kullanıyorum. Bir çok dardı boku hep taşıyordu çünkü. 2 ye geçince taşmalar bitti. Şuan 4
6 kilo oldu hala 2 kullanıyorum totosu küçük ama bacakları tombiş oğlumun 2 de küçük gelmeye başlarsa bacakları sıkarsa vs 3 e geçerim bebeğin vücuduyla da ilgili biraz
Ben sadece demir ilacı kullanıyorum canım vitamin takviye bişey kullanmıyorum ama o kadar çok kilo veriyorum ki sanırım ihtiyacım var bunlarakızlar doktor bana süt artırıcı damla demir ilacı ve süt için vitamin tarzı şey verdi sizde kullanıyor musunuz bunları ?
Bişey olmaz canım bizim arkadaşa da aynı şeyi söylediler devlet hastanesine gitti orda doktor yok öyle bir şey dediAllah Allah benim gittiğim doktor mu hatalı ya hiç birinize bişey dememişler bana niye böyle dediler inşallah oglusumun değerleri duserde bişey olmaz valla telaşlı telaşlı dolaşıyorum evin içinde bide sinirler tepemde ikisi birleşince çok guzel oluyor
Emzirerek mi kilo veriyorsun bende emziriyorum mamayı kestim oldum nerdeyse ama hiç kilo veremedim yaaBen sadece demir ilacı kullanıyorum canım vitamin takviye bişey kullanmıyorum ama o kadar çok kilo veriyorum ki sanırım ihtiyacım var bunlara