• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
bizde de cok benzer. Dun gece yarimda bi uyandi. 3:30da anca uyudu. 3 saat emzir gaz cikar uyut derin uykuya gecti zannet yatirmaya calis zink diye uyansin tekrar basa don seklinde tam 3 saat debelendik. Biri gecicek yakinda diyebilir mi allah askina.
Qgshsshha son cümle shsh bende en son ne zaman biticek bu döngü diye haykırıyordum 😁

Kızlar bebekleriniz uykuya dalınca kesintisiz hareketsiz yatıyormu? 11 günlük olduk uyuyor çok güzel ama sürekli kıpır kıpır kafası hele asla durmuyor yanlız bırakamıyoruz resmen bırakıp bı içeri gecelik diyoruz hemen sesler gelmeye başlıyor ince ince hareket sürekli varr anlamiyorum dalamiyor mu yoksa normal uyuyusumu öyle

Kızlar bebekleriniz uykuya dalınca kesintisiz hareketsiz yatıyormu? 11 günlük olduk uyuyor çok güzel ama sürekli kıpır kıpır kafası hele asla durmuyor yanlız bırakamıyoruz resmen bırakıp bı içeri gecelik diyoruz hemen sesler gelmeye başlıyor ince ince hareket sürekli varr anlamiyorum dalamiyor mu yoksa normal uyuyusumu öyle
Keşke video arma şansımız olsaydı 😂evde bir keçi var bizi diyorum ben sürekli mır mır keçi gibi sesler elleri zaten asla durmuyor tam anlamıyoruz uyuyup uyumadığını 😂yarım saat hareketsizse bir saat hareketli ellerini çok seviyor hep onlarla oynuyor ama uyuyor

Dün randevuda açıklık vs yoktu 40+2 bu sabah nişan geldi azıcık da sızıntı şeklinde su. Doktor yatış yapalım dedi daha beni görmeden mesajla. Hala o kadar uzak görüyorum ki “yatış ne alaka yaa” dedim içimden afagsgs
İnşallah doğurursun artık canım ☺️uykusuzlar kervanına seni de bekliyoruz 😂

Reflü masajı yapıyorlar benim oğlan da aynı yavrum yapmaya çalışırken ıkınıyor gözleri yaşarıyor elleri ile kendini sıkıyor karnını o zaman yavaş yavaş ovuyorum
Valla en son yağladım pehlivan gibi öyle masaj yaptım 😂 yapmış kakasını uyudu zorla

Bizimde akşam 10 dan sonra bir atak geliyor 2-3 e kadar sürebiliyor artık kabullendik budurumu 10 dan önce yatıp bir iki saat ne kadar uyuyabiliyorsam okadar uyumaya çalışıyorum daha az stresli ve uykulu geciyorno dönem
Ya bizimde aynı gün içinde maşallah sakin gece 12-2 arası anlamsız çığlık çığlığa bir ağlama

Ay ne zamandır uğrayamadık kızlar merhabaa 28 günlük olduk bugün. Şöyle bi baktım hepimiz gazdan müzdaribiz galiba masajlar hareketler ama ney fayda uykusunda sürekli ıkınıyor bebişim.

kaç gündür yapamıyor benim kızım 2 gündür yapamıyor zeytinyagı cereyim diyorum 🥺
Biz oceanın d vitaminini kullanıyoruz içinde zeytinyağı da var bence faydası oluyor ekstra vermeme gerek kalmıyor

Ay ne zamandır uğrayamadık kızlar merhabaa 28 günlük olduk bugün. Şöyle bi baktım hepimiz gazdan müzdaribiz galiba masajlar hareketler ama ney fayda uykusunda sürekli ıkınıyor bebişim.
Aramızda 1 gün var biz de öyleyiz gece boyunca gündüz uyurken falan hep ıkınıyor uyanacak sanıyorum başını bekliyorum geç uyuyor. Sesli inleyince uyanıyorum hemen. Bende hiç uyku kalmadı

Back