Hahaha bende aynısını yapıyorum bu kaka yapma olayı beni mahvetti ıkınıyor ağlıyor yapamıyor üzerine hıçkırık tutunca krize giriyor çocukHemen anne sütü veriyorum ben bir iki yudum iç geçirecek diyorum zor zahmet ikna edip bir iki yudum içiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha bende aynısını yapıyorum bu kaka yapma olayı beni mahvetti ıkınıyor ağlıyor yapamıyor üzerine hıçkırık tutunca krize giriyor çocukHemen anne sütü veriyorum ben bir iki yudum iç geçirecek diyorum zor zahmet ikna edip bir iki yudum içiyor
kaç gündür yapamıyor benim kızım 2 gündür yapamıyor zeytinyagı cereyim diyorumHahaha bende aynısını yapıyorum bu kaka yapma olayı beni mahvetti ıkınıyor ağlıyor yapamıyor üzerine hıçkırık tutunca krize giriyor çocuk
cok kullanışlı olmuyor bebegin boynu katlanıyor gibi oluyorAranızda reflü yatağı kullanan var mı kızlar
Qgshsshha son cümle shsh bende en son ne zaman biticek bu döngü diye haykırıyordumbizde de cok benzer. Dun gece yarimda bi uyandi. 3:30da anca uyudu. 3 saat emzir gaz cikar uyut derin uykuya gecti zannet yatirmaya calis zink diye uyansin tekrar basa don seklinde tam 3 saat debelendik. Biri gecicek yakinda diyebilir mi allah askina.
10 güne kadar kaka yapmaması normalkaç gündür yapamıyor benim kızım 2 gündür yapamıyor zeytinyagı cereyim diyorum
Ameliyat sınrası olabiliyor, türk kahvesi öneriyorlarPeki sevgili lohusalar, siddetli bas agriniz oluyor mu ozellikle aksam emzirmelerden sonra?
Valla bende en son çare deneyecektim yaptı ama daha yeni uyuduuu. Gaz damlası etki etti sonundakaç gündür yapamıyor benim kızım 2 gündür yapamıyor zeytinyagı cereyim diyorum
Keşke video arma şansımız olsaydı evde bir keçi var bizi diyorum ben sürekli mır mır keçi gibi sesler elleri zaten asla durmuyor tam anlamıyoruz uyuyup uyumadığını yarım saat hareketsizse bir saat hareketli ellerini çok seviyor hep onlarla oynuyor ama uyuyorKızlar bebekleriniz uykuya dalınca kesintisiz hareketsiz yatıyormu? 11 günlük olduk uyuyor çok güzel ama sürekli kıpır kıpır kafası hele asla durmuyor yanlız bırakamıyoruz resmen bırakıp bı içeri gecelik diyoruz hemen sesler gelmeye başlıyor ince ince hareket sürekli varr anlamiyorum dalamiyor mu yoksa normal uyuyusumu öyle
Reflü masajı yapıyorlar benim oğlan da aynı yavrum yapmaya çalışırken ıkınıyor gözleri yaşarıyor elleri ile kendini sıkıyor karnını o zaman yavaş yavaş ovuyorumValla bende en son çare deneyecektim yaptı ama daha yeni uyuduuu. Gaz damlası etki etti sonunda
Ben sordum canım boynu katlanıyor gibi oluyor dediler ama basit bişey sipariş verdim bakalım kusuyor çünkü oğlumAmeliyat sınrası olabiliyor, türk kahvesi öneriyorlar
Reflü yatağı sormuşsunuz biz kullanıyoruz tamamen kesmese de kusmaya karşı faydası oluyor
İnşallah doğurursun artık canım uykusuzlar kervanına seni de bekliyoruzDün randevuda açıklık vs yoktu 40+2 bu sabah nişan geldi azıcık da sızıntı şeklinde su. Doktor yatış yapalım dedi daha beni görmeden mesajla. Hala o kadar uzak görüyorum ki “yatış ne alaka yaa” dedim içimden afagsgs
Ben veriyorum doktorumuz mamasına sabah akşam kat dedi bir çay kaşığıkaç gündür yapamıyor benim kızım 2 gündür yapamıyor zeytinyagı cereyim diyorum
Valla en son yağladım pehlivan gibi öyle masaj yaptım yapmış kakasını uyudu zorlaReflü masajı yapıyorlar benim oğlan da aynı yavrum yapmaya çalışırken ıkınıyor gözleri yaşarıyor elleri ile kendini sıkıyor karnını o zaman yavaş yavaş ovuyorum
Ya bizimde aynı gün içinde maşallah sakin gece 12-2 arası anlamsız çığlık çığlığa bir ağlamaBizimde akşam 10 dan sonra bir atak geliyor 2-3 e kadar sürebiliyor artık kabullendik budurumu 10 dan önce yatıp bir iki saat ne kadar uyuyabiliyorsam okadar uyumaya çalışıyorum daha az stresli ve uykulu geciyorno dönem
Biz oceanın d vitaminini kullanıyoruz içinde zeytinyağı da var bence faydası oluyor ekstra vermeme gerek kalmıyorkaç gündür yapamıyor benim kızım 2 gündür yapamıyor zeytinyagı cereyim diyorum
Aramızda 1 gün var biz de öyleyiz gece boyunca gündüz uyurken falan hep ıkınıyor uyanacak sanıyorum başını bekliyorum geç uyuyor. Sesli inleyince uyanıyorum hemen. Bende hiç uyku kalmadıAy ne zamandır uğrayamadık kızlar merhabaa 28 günlük olduk bugün. Şöyle bi baktım hepimiz gazdan müzdaribiz galiba masajlar hareketler ama ney fayda uykusunda sürekli ıkınıyor bebişim.
Benimki emerken yapıyor kakasını hiç kendiliğinden yapmadı. Sizinkiler de mi öyle?Valla en son yağladım pehlivan gibi öyle masaj yaptım yapmış kakasını uyudu zorla