2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar göğüs ucu yarasına en hızlı ne iyi gelir
Kızlar annem söyledi banada belki biraz tuhaf gelebilir ama bende işe yaradi her emzirmeden önce tukurugunuzu azıcık göğüs icunuza sueun yara falan kalmıyor benim kan toplamıştı ama şuan geçti ve işe yarıyor arada da krem suruyorum

Cok sağol canım hiç islak birakmiyorum ama anlamadim bezden kaynaklı olabilir mi
Tabi bez kaynaklı da olabilir eltim 3. Denemeİmde buldu bezi ilk ikisi hep pişik yaptı ben şükür ilkinde buldum sleepy kullanıyorum
Mesaji ben yazdim sandim resmen.. 4 Kasim dogumluyuz. En cok yaptigimiz aktivite. Meme biti gibi yapisik emcik emcik ama hele bi agzindan dusursun. Gozler cin gibi aciliyo. Bir gunu bir gununu asla tutmuyo. 20 gundur gunduz uyuyup bi yataga koyup uyutabildigimin sayisi 3 falandir. Bi de gelip yaa inanmiyorum alistirmissin ben koyardim ana kucagina saatlerce uyurdu diyenler var. Bahce kuregiyle gecirmek istiyorum agizlarina. 20 gunluk bebek neye aliscak daha beni yeni algiliyo. Bazen uyumamasinin nedeninin aclik oldugunu dusunuyorum. Memelerim sut dolamiyo surekli emdigi icin. Mama veriyoruz kilolu dogdu doymuyo. Memelerimi kesip al kizim demenin sinirindayim. Mama meme dengesini de nasil kurucagimi sasirdim.
Bende aynıyım 11 de uyandı şu saat oldu 10 dkfan fazla uyumadı beşikte hala mememde duruyo emzik veriyorum oda ağzından düşünce uyanıyor ağlıyor gün boyu yapışık geziyoruz 😄
Kızlar Sezaryan sonrası ne zaman araba kullanmaya başlarız bilginiz var mı
Ağrılarım geçene kadar bekledim en az 10 gün

X