• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar göğüs ucu yarasına en hızlı ne iyi gelir
Kızlar annem söyledi banada belki biraz tuhaf gelebilir ama bende işe yaradi her emzirmeden önce tukurugunuzu azıcık göğüs icunuza sueun yara falan kalmıyor benim kan toplamıştı ama şuan geçti ve işe yarıyor arada da krem suruyorum

Cok sağol canım hiç islak birakmiyorum ama anlamadim bezden kaynaklı olabilir mi
Tabi bez kaynaklı da olabilir eltim 3. Denemeİmde buldu bezi ilk ikisi hep pişik yaptı ben şükür ilkinde buldum sleepy kullanıyorum
Mesaji ben yazdim sandim resmen.. 4 Kasim dogumluyuz. En cok yaptigimiz aktivite. Meme biti gibi yapisik emcik emcik ama hele bi agzindan dusursun. Gozler cin gibi aciliyo. Bir gunu bir gununu asla tutmuyo. 20 gundur gunduz uyuyup bi yataga koyup uyutabildigimin sayisi 3 falandir. Bi de gelip yaa inanmiyorum alistirmissin ben koyardim ana kucagina saatlerce uyurdu diyenler var. Bahce kuregiyle gecirmek istiyorum agizlarina. 20 gunluk bebek neye aliscak daha beni yeni algiliyo. Bazen uyumamasinin nedeninin aclik oldugunu dusunuyorum. Memelerim sut dolamiyo surekli emdigi icin. Mama veriyoruz kilolu dogdu doymuyo. Memelerimi kesip al kizim demenin sinirindayim. Mama meme dengesini de nasil kurucagimi sasirdim.
Bende aynıyım 11 de uyandı şu saat oldu 10 dkfan fazla uyumadı beşikte hala mememde duruyo emzik veriyorum oda ağzından düşünce uyanıyor ağlıyor gün boyu yapışık geziyoruz 😄
Kızlar Sezaryan sonrası ne zaman araba kullanmaya başlarız bilginiz var mı
Ağrılarım geçene kadar bekledim en az 10 gün

Selam güzel anneler biz bugün 20 günlük olduk kırkı yarıladık 🧿 ay ben doğum yaptığımdan beri yokum . Benim için zorlu bir süreçti. Daha öncesinde 2 bebeğimi kaybetmiştim anne karnında ondan psikolojik olarak zor toparlandım . Açık konuşayım destek Aldık psikolojik olarak . Kaybetme korkusu oluştu bende şükür toparladım . Şu yazılanları hepsini okumak isterdim ama sayfalarca geride kalmışım. Herkes doğurdu mu be 🤣 doğurmayan kaldı mı🤣

Selam güzel anneler biz bugün 20 günlük olduk kırkı yarıladık 🧿 ay ben doğum yaptığımdan beri yokum . Benim için zorlu bir süreçti. Daha öncesinde 2 bebeğimi kaybetmiştim anne karnında ondan psikolojik olarak zor toparlandım . Açık konuşayım destek Aldık psikolojik olarak . Kaybetme korkusu oluştu bende şükür toparladım . Şu yazılanları hepsini okumak isterdim ama sayfalarca geride kalmışım. Herkes doğurdu mu be 🤣 doğurmayan kaldı mı🤣
Ben kaldımm 😀 bugün dediki suyu azalmış diyemem ama daha iyi olabilirdi. Sonra nst iyi çıkınca 2 gün daha bekleyelim dedi fakat herhangi bir açılmam vs yok. Azıcık sancı var dedi(hiç hissetmediğim bir sancı)

Ben kaldımm 😀 bugün dediki suyu azalmış diyemem ama daha iyi olabilirdi. Sonra nst iyi çıkınca 2 gün daha bekleyelim dedi fakat herhangi bir açılmam vs yok. Azıcık sancı var dedi(hiç hissetmediğim bir sancı)
O zaman sende sağlıkla kucağına al inşallah. Kasım bitiyor hadi bize yetiş 😂Benim de suyum ciddi anlamda azaldığı için acil sezeryana girmiştim. Demekki seninkisi o kadar az değil yoksa alırdı doğuma canım

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Tansiyonum bir tık daha iyi ama yinede hamile birisine göre yüksekmiş. Yatış yaptığımda 24 saatlik idrar toplamışlardı. Bu haftada kontrol edelim dedi doktorum. Sabah verdim idrarı eğer sonucu yüksek çıkarsa haftaya alalım dediler. Bir yandan kavuşmak istiyorum bir yandan da korkuyorum. Yüksek tansiyondan bebeklerini kaybeden insan çok fazla. Her şeyi iyiymiş. 37 haftalık olduğunda sorun olmaz dediler hadi bak

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Tansiyonum bir tık daha iyi ama yinede hamile birisine göre yüksekmiş. Yatış yaptığımda 24 saatlik idrar toplamışlardı. Bu haftada kontrol edelim dedi doktorum. Sabah verdim idrarı eğer sonucu yüksek çıkarsa haftaya alalım dediler. Bir yandan kavuşmak istiyorum bir yandan da korkuyorum. Yüksek tansiyondan bebeklerini kaybeden insan çok fazla. Her şeyi iyiymiş. 37 haftalık olduğunda sorun olmaz dediler hadi bakalı

Kızzz ırmak ben dedim oğlan eziyetli ırmağın vakti yok herhalde 😂

Merhabalar ya size bir şey sormak istiyorum nasıl oldunuz siz doğumunuz gerçekleşti mi öncelikle.
Şimdi aynı durumları bende yaşıyorum tansiyon yüksekliği 37+1 haftalık gebeyim daha önceki haftalarda da vardı yükseklik son kontrolümde baya yüksek çıkıncı yatış verdi doktorum 24 saatlik idarar toplandı tansiyon ölçümü yemek kontrolü yapıldı tansiyon iyiydi normale dönmeye başladı 4 gün yatışım oldu daha hastanedeyken çıkmama 2 gün kala belden inanılmaz kramplar ve karın sertleşmesi olmaya başladı önceden dinlenince geçiyordu ama geçmedi hemşirelere söyledim nstde de sancı çıkmadı alttan da muayne edildi açılma veya doğum gözükmedi bugün sabah doktor geldi kontrole hiç sıkıntı yok kasılmalar normal dedi taburcu etti ama istemsiz korku kaygı başladı doğum sancısı korkusu özellikle. Hala ara ara sancılarım biraz geçiyor sonra yine başlıyor ama şiddetli değil hastanedeyken de böyleydi ama ne sancı ne hiç bir şey yok dediler çok değişik hissediyorum çok uzun yazdım ilk gebelik destek olurmusunuz bana da
Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Tansiyonum bir tık daha iyi ama yinede hamile birisine göre yüksekmiş. Yatış yaptığımda 24 saatlik idrar toplamışlardı. Bu haftada kontrol edelim dedi doktorum. Sabah verdim idrarı eğer sonucu yüksek çıkarsa haftaya alalım dediler. Bir yandan kavuşmak istiyorum bir yandan da korkuyorum. Yüksek tansiyondan bebeklerini kaybeden insan çok fazla. Her şeyi iyiymiş. 37 haftalık olduğunda sorun olmaz dediler hadi bakalım

Hahaha biz aynı gün doğurduk 💙💙💙

Kızlar bende ödem hala çok fazla size doktorun verdiği bir ilaç olur bildiğiniz bir takviye olur doğal yoldan ziyade başka ne kullanabilirim ? Kan sulandırıcı vermişti doktor onu yaptım ayaklar normale döndü ama vucudumda çok fazla.kaşıntım da devam ediyor zaten dahiliyeye gidicem bi ama birde sizde gece çok terliyor musunuz ben bazen su içinde kalkıyorum o da lohusa terlemesiymiş sanırım ödem bu yoldan da gider diye düşündüm ama yok hala aynı

Kızlar nasılsınız ?
Herkes dogurdu sanırım,
Rabbim hepsine saglıklı hayırlı uzun ömürler versin inşAllah ♥️

Pişik sorunu yaşayan var mı ?
Başlarda olmuştu geçmişti,
Şimdi tekrar oldu kremler fayda etmiyor gibi ne yapabilirim önerisi olan var mı ?

Selam kizlar sezeryan doğum yaptiktan sonra kanama rengi siyaha doğru dönen ve kanaması pıhtı gibi gelen varmı?sonlara doğru geliyorum normali mi bu acaba?birde çok şiddetli kabızlık yaşadım günlerdir tek çarem lavmandi halen de öyle, dikişleri mi zorladım diye düşündüm

Back