2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Sudocrem pişik te çok etkili ama yenidoğan da kullanıyor muyduk hatırlamıyorum.oglum bebekken kullanıyordum çok etkili geçirmediği hiçbir şey yok neredeyse

Bebeği çok gazlı olan anneler nasıl çözümler buluyorsunuz biz bugün 35gunluk olduk geceyi geçtim de gündüz bile gazdan uyumuyor asla zaten gazi ağızdan çok zor çıkarıyor herturlu masaj yapıyorum sıcak tutmaya çalışıyorum kiraz cekirdekli kemer siparişi verdim inşallah faydası olur sırtının yere gelmesine altının açılmasına asla tahammülü yok .2.evladim ama bebeğim bukadar çok ağlayınca insan caresiz kaldığında tecrübesi de sıfırlanıyor sanki hicbisey bilmiyorum.Dogdugundan beri emme problemi var zaten sürekli memede boğuşuyor üstüne birde uzayan sarılığımız olmuş emse herşey düzelecek gibi ama gazı o kadar çok ki oda emmesine engel oluyor

Kızlar bende ödem hala çok fazla size doktorun verdiği bir ilaç olur bildiğiniz bir takviye olur doğal yoldan ziyade başka ne kullanabilirim ? Kan sulandırıcı vermişti doktor onu yaptım ayaklar normale döndü ama vucudumda çok fazla.kaşıntım da devam ediyor zaten dahiliyeye gidicem bi ama birde sizde gece çok terliyor musunuz ben bazen su içinde kalkıyorum o da lohusa terlemesiymiş sanırım ödem bu yoldan da gider diye düşündüm ama yok hala aynı
Benim de bacaklarımda müthiş ödem var hala pantolonlarımın içine giremiyorum ama kaşıntım falan yok benim bende çok terliyorum gece gündüz 5 kere atlet pijama değiştiriyorum

Kızlar bende ödem hala çok fazla size doktorun verdiği bir ilaç olur bildiğiniz bir takviye olur doğal yoldan ziyade başka ne kullanabilirim ? Kan sulandırıcı vermişti doktor onu yaptım ayaklar normale döndü ama vucudumda çok fazla.kaşıntım da devam ediyor zaten dahiliyeye gidicem bi ama birde sizde gece çok terliyor musunuz ben bazen su içinde kalkıyorum o da lohusa terlemesiymiş sanırım ödem bu yoldan da gider diye düşündüm ama yok hala aynı
Benimde 20. Gün hala ödemim inmedi hamilelikte hiç ödem olmamıştım doğumdan sonra da maşallahım var 😂 ben bol sıvı almıyorum hala da inmedi nasıl olacak bakalım

Selam kizlar sezeryan doğum yaptiktan sonra kanama rengi siyaha doğru dönen ve kanaması pıhtı gibi gelen varmı?sonlara doğru geliyorum normali mi bu acaba?birde çok şiddetli kabızlık yaşadım günlerdir tek çarem lavmandi halen de öyle, dikişleri mi zorladım diye düşündüm
Benim sezeryandan sonra 4/5 gün anca kanamam oldu yer yer siyah pıhtılı bazen canlı kırmızı. Bazen az bazen çok. Şimdi 20. Gün ara ara yine kanama geldi . Ve rengi hep farklıydı bence normal ya . Kabızlığa gelirsek hamilelikten beri başım belada onla doğunca geçer diyordum hala geçti sayılmaz . Zorlama ama kendini bence dikiş açısından sıkıntı .

Şükür oda eziyetliydi toparladı . Günü gününe uymuyor ya bugğn sevdiğini yarın sevmiyor bende napcamı şaşırdım anca alıştık birbirimize 🥰 senin nasıl kızzz
Benim de aynı yaş bigünü bir günü tutmuyor normalde hergün bu saatlerde uyuyan çocuk bugün uyumuyor hıçkırık tuttu emdi tam yatacak uyuyacak diyorum ama yine başa sarıyor o kısır döngüyü bir türlü aşamadık büyüdükçe geçer herhalde 😂

Selam kizlar sezeryan doğum yaptiktan sonra kanama rengi siyaha doğru dönen ve kanaması pıhtı gibi gelen varmı?sonlara doğru geliyorum normali mi bu acaba?birde çok şiddetli kabızlık yaşadım günlerdir tek çarem lavmandi halen de öyle, dikişleri mi zorladım diye düşündüm
Hamileyken kabızlık var mıydı bende çok kötü oldum lavman yaptım hamileyken ilaç da kullandım şuan içinde be ek çok rahatsız oldu içemiyorum

Bebeği çok gazlı olan anneler nasıl çözümler buluyorsunuz biz bugün 35gunluk olduk geceyi geçtim de gündüz bile gazdan uyumuyor asla zaten gazi ağızdan çok zor çıkarıyor herturlu masaj yapıyorum sıcak tutmaya çalışıyorum kiraz cekirdekli kemer siparişi verdim inşallah faydası olur sırtının yere gelmesine altının açılmasına asla tahammülü yok .2.evladim ama bebeğim bukadar çok ağlayınca insan caresiz kaldığında tecrübesi de sıfırlanıyor sanki hicbisey bilmiyorum.Dogdugundan beri emme problemi var zaten sürekli memede boğuşuyor üstüne birde uzayan sarılığımız olmuş emse herşey düzelecek gibi ama gazı o kadar çok ki oda emmesine engel oluyor
Meme de savaş verdiği için emme sırasında çok hava yutuyor bu da gaza sebep oluyor emmelerden sonra mümkün mertebe çıkarmaya çalış gaz damlası kullanıyor musun

X