2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aramızda 1 gün var biz de öyleyiz gece boyunca gündüz uyurken falan hep ıkınıyor uyanacak sanıyorum başını bekliyorum geç uyuyor. Sesli inleyince uyanıyorum hemen. Bende hiç uyku kalmadı
Mama kullandın mı hiç biz mecbur sarılık atlatalım diye verdik şimdide günde bi tane veriyoruz acaba ondan mı diyorum

Kızlar bende ödem hala çok fazla size doktorun verdiği bir ilaç olur bildiğiniz bir takviye olur doğal yoldan ziyade başka ne kullanabilirim ? Kan sulandırıcı vermişti doktor onu yaptım ayaklar normale döndü ama vucudumda çok fazla.kaşıntım da devam ediyor zaten dahiliyeye gidicem bi ama birde sizde gece çok terliyor musunuz ben bazen su içinde kalkıyorum o da lohusa terlemesiymiş sanırım ödem bu yoldan da gider diye düşündüm ama yok hala aynı
Aaa kaşıntı bendede var ama bebekle uğraşmaktan önemsemedim bacaklarımı falan acayip kaşıyorum uyuz gibiyim bende de ödem var ayakların indi ama bacağıma bastırdığımda hala hafif çukurluk oluyor bugün yediklerime dikkat etmeye başladım artık yavaştan kilo vereyim diyorum sütü etkilemeyen detoks sularına bakıcam

Kızlar selam, kaç gündür burayı kasılmalarımla meşgul etmiştim 🫢 ben vajinal doğum yaptım 18 kasım tarihli oldu kızım, saatlerce sancı kasılma açılmayan açıklık ne varsa yaşadım, henüz doğurmamış vajinal düşünen arkadaşlar sorunuz varsa alabilirim 💜
AA aynı gün doğum yapmışız canım ❤️ seninde suyunu patlattiktan sonra mı acilman çoğaldı

Kızlar geçen gece yine atak geldi uyumama emme sıçma döngüsü 😁 en son emzik verelim dedik bebiş bozuldu qhshdhd yarım saat felan emdi emzik düştüğü an deliye döndü ilk defa bu kadar arandigina şahit oldum ona hadi neyse dedik emzirmeye başladığımdaxa oyle deli gibi arandı memeyi bulduğunu bile fark edemeyecek kadar gözü dönmüş gibiydi 😁😁 bir daha korkuma veremedim vallahi biraz daha buyuyuncs deneyim diyorum

Kızlar geçen gece yine atak geldi uyumama emme sıçma döngüsü 😁 en son emzik verelim dedik bebiş bozuldu qhshdhd yarım saat felan emdi emzik düştüğü an deliye döndü ilk defa bu kadar arandigina şahit oldum ona hadi neyse dedik emzirmeye başladığımdaxa oyle deli gibi arandı memeyi bulduğunu bile fark edemeyecek kadar gözü dönmüş gibiydi 😁😁 bir daha korkuma veremedim vallahi biraz daha buyuyuncs deneyim diyorum
Ya bizim hep meme istediği için veriyorum oda tükürüyor 😂

Mama kullandın mı hiç biz mecbur sarılık atlatalım diye verdik şimdide günde bi tane veriyoruz acaba ondan mı diyorum
Ben de veriyorum bizim de kilo alımı yavaştı. Günde 3 4 kere veriyorum. Zaten kokusu da kötü oluyor kakasının. Anne sütü kokmuyormuş sanırım

Aaa kaşıntı bendede var ama bebekle uğraşmaktan önemsemedim bacaklarımı falan acayip kaşıyorum uyuz gibiyim bende de ödem var ayakların indi ama bacağıma bastırdığımda hala hafif çukurluk oluyor bugün yediklerime dikkat etmeye başladım artık yavaştan kilo vereyim diyorum sütü etkilemeyen detoks sularına bakıcam
Benim de kollarımda kaşıntı var. Sizin sadece bacaklarda mı?

Kızlar bende ödem hala çok fazla size doktorun verdiği bir ilaç olur bildiğiniz bir takviye olur doğal yoldan ziyade başka ne kullanabilirim ? Kan sulandırıcı vermişti doktor onu yaptım ayaklar normale döndü ama vucudumda çok fazla.kaşıntım da devam ediyor zaten dahiliyeye gidicem bi ama birde sizde gece çok terliyor musunuz ben bazen su içinde kalkıyorum o da lohusa terlemesiymiş sanırım ödem bu yoldan da gider diye düşündüm ama yok hala aynı
Sizin kaşıntı nerde? Benim kollarımda var çoğunlukla

Kızlar bebekleriniz uykuya dalınca kesintisiz hareketsiz yatıyormu? 11 günlük olduk uyuyor çok güzel ama sürekli kıpır kıpır kafası hele asla durmuyor yanlız bırakamıyoruz resmen bırakıp bı içeri gecelik diyoruz hemen sesler gelmeye başlıyor ince ince hareket sürekli varr anlamiyorum dalamiyor mu yoksa normal uyuyusumu öyle
Kuzum benim ogluşumda bazen öyle senin kokunun sindigi biseyi başının altına köy bide emiyorsa memende bı sure uyut ben dün gece öyle yaptım baya faydasını gördüm yoksa geçen gece 11den sabah 7ye kadar uyumadı dediğin gibi oldu çok zorlanmistik

Ben mecburen mama da veriyorum. Biberona alıştı. Geçen altını üstünü değişirken öyle çok ağladı ki emzik veriyim belki susar dedim. O kadar karıştı ki aklı. Beni bırakır diye korktum. Muhtemelen ben de daha vermem 😅 emzikle biberonu tercih eder beni bırakırsa ben naparım 😂

Ben mecburen mama da veriyorum. Biberona alıştı. Geçen altını üstünü değişirken öyle çok ağladı ki emzik veriyim belki susar dedim. O kadar karıştı ki aklı. Beni bırakır diye korktum. Muhtemelen ben de daha vermem 😅 emzikle biberonu tercih eder beni bırakırsa ben naparım 😂
Ay bende o düzlemdeyim kaşık biberon verin diyolar oda bana zor geliyor 😂

Biz çocuk doktoruna gittik kaka mujus olayı için . Geçen hafta kilosuna baktılar 15 günde 200 gr yakın almıştı yetersiz demişti dr. Sünnet falan oldu emzirmede zorlandık ondandır demiştim. Bu öğün kontrolde bir haftada 200 Gr almış ama 27 günlük oldu boyu doğumdaki boyuyla aynı çıkıyor. Doktor 3 cm civarı uzaması lazım, demek ki doğumda yanlış ölçmüşlerdir dedi yani doğumda 39 haftalık bebek 47-48 cm doğmuş🤦🏻‍♀️. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama 3 cm biraz fazla geldi bana sizlerin boy artısı nasıl kontrole giden var mı 25-30 günlük olan bebeklerde doğum boyu ile bir ay sonraki boyları ne durumda acaba. Bence bir bir buçuk cm normal öyle hatırlıyorum

bir de bana süt ürünlerini tüketme istersen bir deneyelim dedi dr. 4-5 gün kesmiştim zaten dr bey geçen hafta acele etme diyet için deyince geri yemiştim şimdi diyor ki bi 10 gün yeme sonra ye bakalım fark var mı. Moralim çok bozuldu.
Zaten uykusuzuz, uyumuyor dün sabah bir uyandı gece yarısına kadar ağladı içim parçalandı resmen. Sabaha karşı memede o da ben de uyumuşuz. Ne gazmıs çıkarıyır ama sancı devam.. 😫 sizin bebişler da kendini sıkıp sıkıp birden gürültülü mu yapıyor

Ben sordum canım boynu katlanıyor gibi oluyor dediler ama basit bişey sipariş verdim bakalım kusuyor çünkü oğlum
İnşallah memnun kalırsınz boynu düz yataktaki gibi değil evet ama emip yattıkları için çok kusan bebeklerde iyi bence rahat olmadığını hissedersen yastık ile de yükseltilebilir belki çok hafifçe
Aramızda 1 gün var biz de öyleyiz gece boyunca gündüz uyurken falan hep ıkınıyor uyanacak sanıyorum başını bekliyorum geç uyuyor. Sesli inleyince uyanıyorum hemen. Bende hiç uyku kalmadı
Bizde de durum öyle birden irkiliyor bir de
Yenidoğanda kullaniliyor mu sudocrem
Çok önerilmiyordu diye hatırlıyorum o yüzden ben özellikle almadım onu araştırın isterseniz

X