- 15 Şubat 2024
- 2.096
- 2.730
- 33
Ben kızların. Tavsiyesi ile rezene kimyon karışık demleyip içiyorum sabah akşamKızlar rezene çayını günde kaç kez içiyorsunuz birde gündüz mü akşam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızların. Tavsiyesi ile rezene kimyon karışık demleyip içiyorum sabah akşamKızlar rezene çayını günde kaç kez içiyorsunuz birde gündüz mü akşam mı
Canım bende dedim eşimde annesine 20 günlüğüne falan gelirsin dedi ama kadın kendi bildigine gidiyor neymiş görümcem gelecekmiş onuda gorecekmis hatta planı ocağın sonunda falan gitmektide ben olmaz dedimAllah yardımcın olsun keşke doğum öncesi eşinle konuşsaydın. Ben açık açık söyledim. Annen gelip sevip gitsin ben onun yanında rahat edemem. Rahatça emzirip lohusalık sürecini atlatamam. Sonrasında sıkıntı çıkmasın aramızda dedim.
Eşimde sen merak etme gelir görür sever gider. Ben müsade etmem kalmasına dedi.
Evlerimiz yakın ama kv kalsa yatılı 40 gün kalmak istiyor. Yaşı 76 yürümeye takati yok ama doğuma bile gelip yanımda kalmak istiyormuş. Neymiş çocuğu çalmasınalr diye çocuğun başını bekleyecekmiş. Evde de çocuğa bakacakmış.
Eşime dedim çocuğa bakacak değil eve destek olacak adam lazım. Annenin yürümeye hayrı yok bebek sevmek dışında müdahale etmesin bana.
Beni salmiyorlar kuzum eşime dedim oda en başta söyledi ama işteKıyamam yaa bu süreçte psikolojik destek o kadar önemliymiş ki ben onu anladım ilk günler normal de hastane de sütüm gelmişti ama eve gelince az mı tam gelmiyor mı yetmiyor gibi bir de eşimle arama fitne soktular olan sütüm de gidiyordu ama ben erken müdahale edip evden postaladım hepsini bir kaç gün daha dursalardı biz eşimle mahkeme yoluna giderdik eminim yani ama şükür eşimin gözü açıldı da iyi oldu şimdi kendim bakıyorum onlar benle sadece bigün kaldı gram faydaları olmadı tek başına bakmak daha zevkli
Yaa bu kayınvalidelerin annem annem diye sevme merakı beni benden alıyor benimki de annem annem diyordu bişey demiyordum yüzüne ama en son baktım kp de oğlum diyor siz babaanne ve dedesiniz dedimCanım bende dedim eşimde annesine 20 günlüğüne falan gelirsin dedi ama kadın kendi bildigine gidiyor neymiş görümcem gelecekmiş onuda gorecekmis hatta planı ocağın sonunda falan gitmektide ben olmaz dedim
Annemede dedim bebeğin 40 çıkana kadar kal burda yoksa ben kafayı yerim
Sorma bizimde öyle ben bebeği giydirmeye çalışıyorum hemen müdahale ediyor ya birakta ogreniyim ama yok illa kendi giydirecek bide annem annem diye sevmesi beni benden alıyor evide kendine göre dizayn ediyor Allah'ım sabır sabır diye dolaşıyorum artık 3 hafta oldu düşünün daha ben doğum yapalı 6 gün oldu
En güzelini yapmışsın ben diyemiyorum ya eşim için susuyorum artıkYaa bu kayınvalidelerin annem annem diye sevme merakı beni benden alıyor benimki de annem annem diyordu bişey demiyordum yüzüne ama en son baktım kp de oğlum diyor siz babaanne ve dedesiniz dedim
Valla yorumlarına bakarak aldım henüz gelmedi . Umarım işe yarar . Söylerim ben sana canımBende görüyorum bu yağı alsammi diyorum bizdede biraz gaz sıkıntı var
Benimde sinirlerim çok bozuk bu konuda . KV Oğlum diyor . Benim oğlum dicem en sonundaYaa bu kayınvalidelerin annem annem diye sevme merakı beni benden alıyor benimki de annem annem diyordu bişey demiyordum yüzüne ama en son baktım kp de oğlum diyor siz babaanne ve dedesiniz dedim
Ben eşim için sustum ama eşimi dolduruyorlar resmen adam bize buz gibi old yeni yeni düzeliyor ben bu düzeni kurmak için yıllarımı verdim kv mutsuz bir hayat yaşıyor herkes mutsuz olsun diyor kaostan besleniyor kadın ben buna izin vermem düzenimi bozdurmam kimseyeEn güzelini yapmışsın ben diyemiyorum ya eşim için susuyorum artık
Diyeceksin sonra da yaaa lohusalık psikolojisi anne bi anda oldu diyeceksin gitte kendi oğluna oğlum de bu senin torununBenimde sinirlerim çok bozuk bu konuda . KV Oğlum diyor . Benim oğlum dicem en sonunda
Canım benim bebeğimde 10 günlük ben 60 veriyorum mamayı, sütü sağdığımda da aynı şekilde veriyorumKızlar 11 günlük olduk sarılığımız var 9 çıkmıştı en son emzirdikten sonra mama veriyorum 45 ml doktor demişti doymuyor sanırsam sonra yine memeye alıyorum siz kaç ml veriyorsunuz mamayı?
Fazlasını çıkarıyor mu peki sonradan gaz çıkartırken fazla gelir mi diye şey yaptım da bilemedimCanım benim bebeğimde 10 günlük ben 60 veriyorum mamayı, sütü sağdığımda da aynı şekilde veriyorum
30 ile başladım ben baktım doymuyor, o yüzden arttırdım. 60la tam doyuyor ama biraz fazla içince evet kusuyorFazlasını çıkarıyor mu peki sonradan gaz çıkartırken fazla gelir mi diye şey yaptım da bilemedim
Hahahaha valla aradı oğlum napiyor dedi bende eşimin adını söyledim uzanıyor dedim ya yok ben Uraz'ı sordum dedi. Ha dedim benim oğlum ya ondan anlayamadımDiyeceksin sonra da yaaa lohusalık psikolojisi anne bi anda oldu diyeceksin gitte kendi oğluna oğlum de bu senin torunun
Kızlar sütüm daha inmedi emzirme ve mamayla besleniyoruz şuan ama göğüs uçlarım inanılmaz acıyor yara oldu emzirmekten korkuyorum ne yapmam gerekiyor tecrübesi olan anneler yardımcı olun
üst tarafta mı. ben oyle bir yasıyorum ki dibine kadar. dikiş agrısını bile unutturduSezeryan sonrasi sirt agrisi yasayan var mi? Acaba epidural etkisi mi yoksa enzirme kaynakli midir. Nefesimi kesiyor resmen.
Canım benim bebeğimde 10 günlük ben 60 veriyorum mamayı, sütü sağdığımda da aynı şekilde veriyor
kızlar benim bebegim 25 günlük emzirme sonrası yeni yeni 60 vermeye başladım. ben mi az veriyorum sizin mi fazla acaba. ya da bebeğin açlık durumuna göre mi? ben de korkuyorum ac kalıyordur diye hiç uyumuyor artık gozleri kızarmışKızlar 11 günlük olduk sarılığımız var 9 çıkmıştı en son emzirdikten sonra mama veriyorum 45 ml doktor demişti doymuyor sanırsam sonra yine memeye alıyorum siz kaç ml veriyorsunuz mamayı?