- 15 Ocak 2024
- 990
- 456
Aynı 2 gün var aramızda geceleri kaşıntı ayak ağrısı stabil belirtiler onun dışında gelen giden yokKızlar 38+3 teyiz ne bir sancı ne bir alamet geçen haftaki muayene de kanala girmediğini söyledi doktor.
Bu durumda olanlar var mı?
Merhaba canım ben Aralık annelerinden ama Kasım annesi olacağım benim 4. Bebeğim olucak tavsiyem sana bebeğin üstünü çıkart soy zibinla kalsın uyanmiyosa zibini da çıkart topugunu yavaş yavaş vur gidikla yada uyancaktirSürekli uyuyor benim oğluştauyandırma yöntemi kalmadı nasıl uyandırıyorsun canım
Alttan muayne mi etti dr canımKızlar 38+3 teyiz ne bir sancı ne bir alamet geçen haftaki muayene de kanala girmediğini söyledi doktor.
Bende hiç yok 2.5 haftası kaldı bakalım ne zaman teşrif edecek.Sanırım ben arada hafif hafif ağrılarım oluyor ama kızların söylediği gibi düzensiz bile değil bir kez geliyor sonra bir daha gelmiyor
alttan muayene ile kanal anlaşılmıyor herhaldeAlttan muayne mi etti dr canım
Nasıl anlaşiliyor acaba ya bu gittğm hastane cok yetersiz bilgi paylaşiim konusundaalttan muayene ile kanal anlaşılmıyor herhalde
Ben de 38+0 aynısını söyledi doktor. Sali günü son muayene edecek ona göre haftaya cuma gününü verecek sezaryen için. Çokta zorlamaya gerek yok sanki diyorum ya da o kadar beklemisken daha da beklesem mi diyorum kafam karışıkKızlar 38+3 teyiz ne bir sancı ne bir alamet geçen haftaki muayene de kanala girmediğini söyledi doktor.
yok canım ultrason ile bakıp söyledi.Alttan muayne mi etti dr canım
bende o da yokAynı 2 gün var aramızda geceleri kaşıntı ayak ağrısı stabil belirtiler onun dışında gelen giden yok
Merhaba Çok teşekkür ederimMerhaba canım ben Aralık annelerinden ama Kasım annesi olacağım benim 4. Bebeğim olucak tavsiyem sana bebeğin üstünü çıkart soy zibinla kalsın uyanmiyosa zibini da çıkart topugunu yavaş yavaş vur gidikla yada uyancaktir
Benim de doğum yapalı 13 gün oldu ben de akşamları çok bunalıyorum ev üzerime geliyor sankiMerhaba, biz 15 günlük olduk, ilk hafta çok daha fazla duygusaldım ama maalesef eşime gösteremedim gittim mesela duşta iki saat ağladım çıktığımda annem mutfaktaydı duymamış iyi, eşim de bebekler gibi uyuyordu. Yalan yok görsün bi empati kursun isterdim. Haberi olmadı ben de biraz daha iyiydim ama ara ara yokluyor. Özellikle akşam saatlerinde aşırı daralıyorum sizlerde de var mı böyle? İçim sıkılıyor neye ne anlam yuklenecek bilmiyorum. Eşim arkadaş buluşmasına gidiyor alışverişe gidiyor iş diye gidiyor, ben bütün acıyı çekiyorum sende bir değişiklik yık dedim. Bebek sana bagymlı şu an elimden bir şey gelmiyor ki dedi. Halbuki ben söylemeden yapılabilecek çok şey var değil mi hanımlar eminim hepiniz beni anlıyorsunuz. Öyle içerliyorum ki bazen. Ve bazı davranışlarında Saliha hanım sizin gibi bocalıyorum ben mı abartıyorum acaba tepki vermeli miyim diye.
Sizi gaza getirmeyelim eşinizle ilişkiniz öncelikli nasıl. Ama okurken kendimi eşimi düşündüm kesinlikle ben de rahatsız olur ve bunu sorardım. Hele kırmızı kalp nedir ne alaka
Aynısını bende yaşıyorum ağrılar var hatta bazen belime vuruyor ama hiç bir şekilde doğum gerçekleşmiyor yarın doktora gideceğim randevum var bakalım ne diyecek galiba bizler 40. Haftayı aşanlar olacaz yani ben şuan 39+2 oldum bu pazar doğum bekleniyor gelmezse haftaya cumaya kadar sezeryan gibi gözüküyorBurda bi kaç arkadaş var hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Sen ben @iremingooo @dewi @dermanAllah değil mi kızlar hepimizin ara ara sancısı giriyor kasık ağrımız oluyor. Ben de sen gibiHappen94 dün sancılardan bitap düştüm sıcak duşa girdim ağrılar gitti bir uyumuşum onun gevşemesiyle. Gece arada sancılar uyandırdı belim kırılacak sandım sonra tekrar uykuya dalmışım. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz kızlarım dayanın az kaldığını düşünüyorum. Dün gece oturdum ağladım gücüm kalmadı gelecekse gelsin artık diye. Yavaş yavaş normal doğum olsun psikolojisinden çıkmaya başlayacağım bebek ağırlaştı sancılar sürekli geliyor ama düzene girmiyor gerçekten çok yoruldum
Siz mi istiyosunuz sezeryani sni sanci ile başlatmiyolar mi doğumu gelmeyince bnmde mi öyle olcak yoksa :/Aynısını bende yaşıyorum ağrılar var hatta bazen belime vuruyor ama hiç bir şekilde doğum gerçekleşmiyor yarın doktora gideceğim randevum var bakalım ne diyecek galiba bizler 40. Haftayı aşanlar olacaz yani ben şuan 39+2 oldum bu pazar doğum bekleniyor gelmezse haftaya cumaya kadar sezeryan gibi gözüküyor
Maşallah daha ne olsun şükret canımbende o da yok
Ben kontrolden geldim. Tam 38+0 bugün. 3650gr olmuş. Doktorum yerleri sil, hareket et, sürekli yürüyüş yap dedi. 4 kg üzerinde ben riske almıyorum sezeryan düşünülür dedi. Sancılar sıklaşmazsa 39da gel konuşalım dedi. Bekleyip göreceğiz artık. Kendi isteğim kesinlikle sezeryan değil ve haftaya kadar doğmazsa ben de suni olmaz mı diye soracağımSiz mi istiyosunuz sezeryani sni sanci ile başlatmiyolar mi doğumu gelmeyince bnmde mi öyle olcak yoksa :/
Nst de sanci falan çikmadi mi kilosu evet ileri bnm dün 38 de 3200 cikmişti yine riskli ya bu kiloda bu zmnlarda doğsa iyi işte ama gelmiyolarBen kontrolden geldim. Tam 38+0 bugün. 3650gr olmuş. Doktorum yerleri sil, hareket et, sürekli yürüyüş yap dedi. 4 kg üzerinde ben riske almıyorum sezeryan düşünülür dedi. Sancılar sıklaşmazsa 39da gel konuşalım dedi. Bekleyip göreceğiz artık. Kendi isteğim kesinlikle sezeryan değil ve haftaya kadar doğmazsa ben de suni olmaz mı diye soracağım
Biraz sancı çıktı ama bunlarla doğurulmaz dedi doktorum. Şiddeti ve sıklığı artmalı dedi. Yürüyüş ve hareket yapıp bekleyeceğiz artıkNst de sanci falan çikmadi mi kilosu evet ileri bnm dün 38 de 3200 cikmişti yine riskli ya bu kiloda bu zmnlarda doğsa iyi işte ama gelmiyolar
Umarım güzel bir şekilde geçer gider bu hisler çok acayip geliyorBenim de doğum yapalı 13 gün oldu ben de akşamları çok bunalıyorum ev üzerime geliyor