• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    107
Kızlar sizce yazın 40-45 derecelerde ince uzun kollu tulum giydirilir mi kuponlarım var bir şeyler alayım diyorum hep uzun kollular 😅 ya da 3-6 aylık almam lazım
Klima vs varsa giyilebilir. Yoksa yorum yapamayacağım. Ben uzun almamıştım onun yerine tulum almıştım bir kaç tane de bir tık büyük uzun ince pamuklu kıyafet. Banyo yaptırınca klimalı oda da bir süre giydirdim.

Hanımlar bir şey soracağım
Tıka basa yemek yiyebiliyor musunuz? Yemeklerden sonra hazımsızlık hissediyor musunuz?
Ve sonunu düşünmeden ne olursa yiyor musunuz? ( kremalı bir pasta, burger, bir tabak dolusu yemek vb)

Bunları neden soruyorum; çünkü ben bunları yapamıyorum. Hep hazımsızlık hissediyorum
Yemek yemeye korkuyorum
Mesela tabağımı yarımdan çok az fazla dolduruyorum, sofradan tam doymadan kalkmaya çalışıyorum, akşam 7’den sonra meyve hariç bir şey yemiyorum vb

Aslında buna seviniyorum da bir yandan. 1 kilo aldım sadece ve karnım gayet çıktı :) bebek de iyi durumda

Ama hani o paylaşılan tıka basa yemek yiyen hamilelerden hiç olamayacakmışım gibi geliyor. Yemek yerken hiç risk alamıyorum

Sizin tecrübelerinizi merak ettim
Bende aynı durumdayım. Gebelikten önce çok daha iştahlı idim çok daha fazla şey yerdim. Bende 1 ya da 2 kilo aldım şimdiye kadar ama sanki heo böyle kalcakmışım gibi🤣

Kizlar detaylı ultrason fiyat bilgisi alan var mı ? Ben birkaç yerle konuştum.7500---5500 ve 3500 olmak üzere 3 farklı fiyat aldım.3500 olana gidicem inşallah.dogum fiyatları inanılmaz yüksek 😳60 bin lerden bahsediyorlar
Ben direk drumun tavsiye ettiği yere gidicem 4000miş o da. Ortalama böyle galiba. Kayseri benim şehir

İlk hamileliğimde 19.hafta hissettim bebişi bunda daha tecrübeliyim tabi küçük vuruşları daha kolay anladım 15 sonu 16 gibi hissettim ama 😀 daha erken hissedenleri tebrik ederim valla 🤗
Benim üçüncü diğerlerini daha erken hissederken bu hanımı hissedemedim daha 🤣🤣 merakla bekliyorum

Valla benim de canım hiç sağlıklı şeyler istemiyor ama belki diyetisyenle karbonhidratı minimuma indirip diğer sağlıksız şeylere saldırmamamı sağlayabilirim diye umud ediyorum ben başlamıstım sağlıklı beslenmeye ama hasta olunca bide kendimi sevmediğim seyleri yemeye zorlayamadım bu haftayı atlatayım dönücem inşallah sağlıklı beslenmeye .Lipödem varken bence profesyonel destek alman daha iyi olur daha doğru yönlendirmeler yapar belki süreçteki yükünü hafifletir
Sanada çok geçmiş olsun canım kaçtır yazacam unutuyorum hep bende bikac gün önce boğaz enfeksiyonu kaptım ballı süt ve naneli yakan şekerle atlattım bide sıcak limonlu çorba 3 günde iyileştim çok şükür sende dene istersen beni küçüklükten beri naneli şeker ayağa kaldırıyor ondan gribe tam kapılmadan hemen elimin uzandığı ilk şey oluyor 🤗

Tıka basa yemek yiyebiliyor musunuz? Yemeklerden sonra hazımsızlık hissediyor musunuz?
Ve sonunu düşünmeden ne olursa yiyor musunuz? ( kremalı bir pasta, burger, bir tabak dolusu yemek vb)

Bunları neden soruyorum; çünkü ben bunları yapamıyorum. Hep hazımsızlık hissediyorum
Yemek yemeye korkuyorum
Mesela tabağımı yarımdan çok az fazla dolduruyorum, sofradan tam doymadan kalkmaya çalışıyorum, akşam 7’den sonra meyve hariç bir şey yemiyorum vb

Aslında buna seviniyorum da bir yandan. 1 kilo aldım sadece ve karnım gayet çıktı :) bebek de iyi durumda

Ama hani o paylaşılan tıka basa yemek yiyen hamilelerden hiç olamayacakmışım gibi geliyor. Yemek yerken hiç risk alamıyorum

İştahım şu aralar fena açık ama bende akşam özellikle çok dikkat ediyorum. Elma mandalina vs çok acıkırsam kuruyemişle devam ediyorum. Sabah kahvaltısında kısmıyorum ama sonrasında bende rahatsız oluyorum o yüzden üstüne elma yiyorum mideme iyi geliyor.

Akşam yemeğini de saat 18.00 gibi yiyorum yine yiyebildiğim kadar. Aslında ekmek yemezsem hem yemeklerden daha çok yiyebiliyorum hem de o kadar rahatsız etmiyor

Kizlar bebek urunleri icin e bebek yerine civil online bakin
5li yazlik zibinlar yeni dogan 300 tl ebebekte cok pahali
Bebek yazlik muslin pikeler 200-250 tlden basliyor
Daha sayamadigim cok sey var
Ebebek bence asla indirimli degil bana cok pahali geliyor
Evet e bebektense cıvıl daha uygun oluyor ama uygulamadansa gidip elinle kumaşa dokun kod indirim uygulama üzeri kullanalim dersende ürün koduyla öyle iste çünkü civilin tekstil ürünlerinden çevremde kullananlar memnun kalmıyorlar tüylenme renk atma kumaş yapısında bozulma oluyormus
Bu arada 101e de bebek eşyaları gelmişti silikon mama önlüğü her yerde 150 ve üzeriyken orda 60 ti misafirliğe gittiğim için alamadım dönünce bitmişti çok pişman oldum emzikler diş kasiyicilar ek gıdada kullanilacak mama yemek kapları vs çok ürünler gelmişti belki hala bulabilirsin biseyler🤗🤗

Sanada çok geçmiş olsun canım kaçtır yazacam unutuyorum hep bende bikac gün önce boğaz enfeksiyonu kaptım ballı süt ve naneli yakan şekerle atlattım bide sıcak limonlu çorba 3 günde iyileştim çok şükür sende dene istersen beni küçüklükten beri naneli şeker ayağa kaldırıyor ondan gribe tam kapılmadan hemen elimin uzandığı ilk şey oluyor 🤗
Çok sağol canım yiyorum ferahlatsin diye hiç halim yoktu ama sıcak corba iceyim diye güç bela yaptım ama yarına daha iyi olurum inşallah sana da gecmis olsun canım bağısıklıgımız düşüyor galiba hamilelikte sürekli hastalık modundayim ben Rabbim beterinden korusun hepimizi bunlarla gecmis olsun inşallah

Çok sağol canım yiyorum ferahlatsin diye hiç halim yoktu ama sıcak corba iceyim diye güç bela yaptım ama yarına daha iyi olurum inşallah sana da gecmis olsun canım bağısıklıgımız düşüyor galiba hamilelikte sürekli hastalık modundayim ben Rabbim beterinden korusun hepimizi bunlarla gecmis olsun inşallah
Amin canım bagisikliklar zaten 16.hafta itibariyle yerlerde oluyor tüm vitamin depolarimiz boşalıyor ben yeğenimi öptüm bulaştı o günden sonra kimseyle tokalaşmadim bile korkudan inşallah sende biran önce atlatıp bı daha kapmazsin gerekirse maske kullan ev dışında ateş öksürük çok yoruyor insanı rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻 💖

Yemek yemeye korkuyorum

Yemezmiyim 5 kilo aldim 😁 keske yemesem, burger king ayda bir veya 2 3 haftada 1 net yiyorum. Dun gece 11 de mc donels yedim mesela ama benim tansiyon ve carpinti yapiyor 😁
Keske sadece rahatsizlik verme hazimsizlik yapsa, direk carpinti yapiyor ve tansiyonum yukseliyor

Mutlutablo etiketleyemedim seni ama mesajları görürsün diye düşünüyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı bebegimizin cinsiyeti erkek.
Yaş 28
Sat.24.09.2024
Kalp atışı.6 haftalık
Ultrasonda şuan güncel 17+1 iz.
Cinsiyet erkek
İlk bebek
Bende tabloya eklenmek üzere hazırım.♥️♥️

Back