Ayyy bende 38+0 oldum bugün 38 mi oluyor 39 mu neyse artık bende de var o ya. Sinir basıyor durduk yere eşime çay koy diyorum sonra neden cips de getirmedin bana diye sinirleniyorumKızlar 39. Hafta itibariyle bana bir sinir geldi bir gerginlik geldi anlatamam gebeliğim boyunca birrr gün bile böyle olmamıştım vallahi ortalığı aleve veresim varrr
Sağlıkla doğsun inşallahYarın benimle beraber sezaryen olacak arkadaşım var mı
Ayyuy ben bir fena oluyorumDün bir eğitime katıldımm anestezi doktoru konuştu dediki yaptığımız bu lokal anesteziler sadece ağrısı keser dokumma çekme bastırma hislerini hisseder hasta dedii
Teşekkür ederim Allah razı olsunSağlıkla doğsun inşallahAllah kolaylık versin canım
İyiyim yavrum
Bende 38+3 üm canimAyyy bende 38+0 oldum bugün 38 mi oluyor 39 mu neyse artık bende de var o ya. Sinir basıyor durduk yere eşime çay koy diyorum sonra neden cips de getirmedin bana diye sinirleniyorum
Ben salı günü 41 haftalık olacam zaten doktor dedi kendiliğinden gelmese suni sancı verecez 41 e kadar bekliyolarYaa benim gibi olan var mı aranızda heh diyorum doğum sancısı başladı karnın kasılıyo 5dkda bir adet ağrısı bel ağrısı yatıyorum sonra tık yok kafayı yicem açılmam var kesem gergin su gelir dedi bekliyorum ama çok sıkıldım artık.
Bizdede öyle bir durum oluyor o zamam yetmiyor heralde diye bi panikliyorum. Ebe kokun içinde yapıyor olabilir dedi. Günlük 5-6 defa çişli bez 2 defada dışkılı bez alıyorsan memeden ayrıldığında sıktığında süt geliyorsa yetiyordur dedi. Bazen ayrıldığında gelmiyor. Birde mama verdiğim içinde bez olayını değerlendiremiyorumEvet oluyor. Hem de nasıl. Bazen ağlıyorum çünkü çok yara oldu benim. Ortası yok resmen. Sütün yetip yetmediğini ben de bilmiyorum. Gece olunca sürekli emmek istiyor mesela. Hiç doygunluk göstermiyor çocuk
Bizim de öyle ben mama vermiyorum ama bazen sıkınca süt gelmiyor. Hep huzursuz bazen sızlanır gibi ağlıyor içim parçalanıyor resmen. Ama elimden gelen bir şey yok. Bak saat 7den beri emiyor. Süt bitti aslında ama birini emerken diğeri biraz doluyor herhalde sonra diğer göğsümü veriyorum kısır döngüye girdikBizdede öyle bir durum oluyor o zamam yetmiyor heralde diye bi panikliyorum. Ebe kokun içinde yapıyor olabilir dedi. Günlük 5-6 defa çişli bez 2 defada dışkılı bez alıyorsan memeden ayrıldığında sıktığında süt geliyorsa yetiyordur dedi. Bazen ayrıldığında gelmiyor. Birde mama verdiğim içinde bez olayını değerlendiremiyorum
Ağlayınca insan ne yapacağınıda bilemiyor. Bugün bestlak damla aldım süt artırmak için. İnşallah faydası olurBizim de öyle ben mama vermiyorum ama bazen sıkınca süt gelmiyor. Hep huzursuz bazen sızlanır gibi ağlıyor içim parçalanıyor resmen. Ama elimden gelen bir şey yok. Bak saat 7den beri emiyor. Süt bitti aslında ama birini emerken diğeri biraz doluyor herhalde sonra diğer göğsümü veriyorum kısır döngüye girdik
Al bendende o kadar hehh diyorum başladı annemi arıyorum telefonun yanında olsun millet evham ettiğimi sanıyor sen her gün kötüsün zatene döndü olay bildiğin karnım fena düşük alt tarafta baskı var açılmaya bakmadı doktor cuma günü gittim belimde sızı giriyor sonra bi bakmışsın hiçnirsey yok öyle hafifledi ki karnım uyku uyuyorum çok rahatYaa benim gibi olan var mı aranızda heh diyorum doğum sancısı başladı karnın kasılıyo 5dkda bir adet ağrısı bel ağrısı yatıyorum sonra tık yok kafayı yicem açılmam var kesem gergin su gelir dedi bekliyorum ama çok sıkıldım artık.
Bende onu kullanıyorum inşallah faydasını görürüzAğlayınca insan ne yapacağınıda bilemiyor. Bugün bestlak damla aldım süt artırmak için. İnşallah faydası olur
Sağdınız mı hiç ne kadar geliyor acabaBizim de öyle ben mama vermiyorum ama bazen sıkınca süt gelmiyor. Hep huzursuz bazen sızlanır gibi ağlıyor içim parçalanıyor resmen. Ama elimden gelen bir şey yok. Bak saat 7den beri emiyor. Süt bitti aslında ama birini emerken diğeri biraz doluyor herhalde sonra diğer göğsümü veriyorum kısır döngüye girdik
41i görmek istemem Allah kolaylık versin çok zor gerçekten şu son dönem insan çok muhtaç hissediyo kendiniBen salı günü 41 haftalık olacam zaten doktor dedi kendiliğinden gelmese suni sancı verecez 41 e kadar bekliyolar
Yok canım ikinci doğumum ve aralarında çok vakit yok oma rağmen bende öyleyim geldi gelecek derken gelmiyo yaniAl bendende o kadar hehh diyorum başladı annemi arıyorum telefonun yanında olsun millet evham ettiğimi sanıyor sen her gün kötüsün zatene döndü olay bildiğin karnım fena düşük alt tarafta baskı var açılmaya bakmadı doktor cuma günü gittim belimde sızı giriyor sonra bi bakmışsın hiçnirsey yok öyle hafifledi ki karnım uyku uyuyorum çok rahat
Canım mesajını şimdi gördüm evet geçiyor kaşıntı güzelce uyu bugün gece dinlen başlıyor maceraAy şu kaşıntıdan bide ben kurtulsam lanet bişeymiş. Bişey kullandın mı onun için. Ben Bi türlü anlam veremedim bu kaşıntı işine değerlerim de iyi çıktı. Yarın sezaryendan sonra benimde geçer inş. İyi karnının inmesine sevindim. Kanama da 2,3 gün o zaman
İnşallah ya bende aldım başlayacağım hemen, bakalım ne zaman etki etmeye başlarBende onu kullanıyorum inşallah faydasını görürüz