2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bahsetmek istediğim diğer konu bence ben 2 günlüğüne de olsa lohusa depresyonuna girdim. Gece ağlama krizlerim tuttu. Nasıl yapacağım nasıl olacak diye. Sütüm gelmedi 5. Gün bugün hala tam geldi sayılmaz şimdilik mama takviyesi veriyorum ki sizede tavsiye ederim çocuğu aç bırakmak daha sıkıntı. Ağrım sızım minimum seviyede. 2 gün hastahanede dahil 3 gün hiç uyumadım . Annem kayınvalidem evde kimseye güvenmedim . Hiç bir şekilde uykuya dalamadım aklım sürekli oğlumda . Psikopata bağladım zaten 3 günün sonunda büyük bir patlama yaşadım gece ağlayarak: çok küçük nasıl yapacağım yetmiyorum sütüm gelmiyor doymuyor dalamıyorum uyuyamıyorum ve bir sürü şeyle beraber kriz geçirdim: ve bana bu çok iyi geldi oturup ağlamak . Eşimin yanına gittim ben ağlamak istiyorum dedim ağladım oda izledi beraber sarıldık ağladık. Bunu anlatma nedenim belki başınıza gelir diye. Şuan çok iyiyim düzenimi yavaş yavaş kuruyorum ve o krizden sonra stres gidince de sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. Kızlar herkes benim gibi olacak diye birşey yok. Ama olursanız kesinlikle boşaltın kendinizi. Ağlamaksa ağlamak nasıl yapmak isterseniz. Çekinmeyin : bu çok normal. Umarım süreçler daha güzel geçer . Ama ben şunu farkettim 3/4 günde adapte olunuyor bebeğe o duruma. O 3/4 gün zorlu açık konuşayım uykusuzluk annelik süt ıvır zıvır: en azından benim adıma zordu. Ama sonra herşey yerli yerinde . İlk müsaitliğimde tüm mesajları okuyacağım . Siz arkadaşlar benden sonrw noldu nasıl süreçler oldu kimler doğurdu merak ediyorum: şimdi bunları yazarken oğluşumu emzirdim yatırdım artık sıra bende 🤣 darısı doğum yapmayan arkadaşlarım başına 💋
Yaaaa Irmak aynı gün doğurduk oğluşlarımızı. Gerçekten yaşadıklarını bende aynen yaşadım. Kimseye vermek istemedim bebeğimi. Nasıl yapacağım diye sürekli ağladım. Çok şükür açılmaya çalışıyorum her şey daha iyiye gidiyor gibi. 🥺🥺🥺😍😍😍

Kuzum bende yan yatamıyorum Hatta tam düz sırtüstü de yatamıyorum sonra kalkarken bir zorlanma oluyor, ben sormuştum doktora bişi önermedi bana bant vs sadece kuru tutmak çok önemli diye biliyorum.ama ben biraz beklerim duş İçin.yarım yatar pozisyonunda uyuyorum ben.karnın hemen indi mi senin ? Benim bir bebek daha var gibi içerde ? Birde kan akıntısı durumu nasıl sende ?
Ben de sen gibi dik pozisyonda uyuyorum desem yeridir bacaklarım ağrıyor hava da tutmaktan karnım inmedi nerde gören 5-6 aylık der canım kanamamda şu an akıntı gibi lekelenme gibi ama ilk olduğumda pıhtı attım içerden resmen

canım hemen iyileşiyor . Ben pansuman yapıp o bandı takıyorum . Bugün 5. Gün nerdeyse toparladı . Benimde üstüne biniyor göbek ama bende bant hep takılı . İstersen varsa hamile yastığı ile dengele öyle uyu. Öyle yat: benim yatmamda sıkıntı olmadı şimdilik çünkü
Irmak geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bende acaba sezeryan yerini pansuman gibi değilde kuru dursun diye gazlı bezle örtü bant mı yapıştırsam ki yanıyor resmen orası bmyle

Bu sıcak su olayını deneyeceğim cnm çok saol gelir inşallah daha bir gün oldu diye avutuyorum kendimi
Avutma değil canım. Öyle zaten. Daha 1 gün oldu. Çok şey bekleyip üzme kendini. 🤗 Hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz. Bu günler de geçecek inşallah. Yeter ki evlatlarımız sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım. Her şeye gücümüz yeter. Biz anneyiz artık 👸😇🥰

Irmak geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bende acaba sezeryan yerini pansuman gibi değilde kuru dursun diye gazlı bezle örtü bant mı yapıştırsam ki yanıyor resmen orası bmyle
Bana hiç kapattırmadı doktor dikiş yerini. Bir tek hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdılar eve gidince duş al çıkar diye başka yok. Geçen hafta dikişleri aldırmaya gittim. Bazılarında dikiş de yokmuş mesela. O da ilginç. Sizde var mı dikiş

Bana hiç kapattırmadı doktor dikiş yerini. Bir tek hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdılar eve gidince duş al çıkar diye başka yok. Geçen hafta dikişleri aldırmaya gittim. Bazılarında dikiş de yokmuş mesela. O da ilginç. Sizde var mı dikiş
Dikiş yok canım bende de sentetik yapıştırma gibi bir şey söyledi doktor bende sordum dikiş aldırmaya gelecek miyim diye oda göbeğin inince sana yaptğım dikişi görünce hocam bu işi biliyor diyeceksin dedi ayna da sabah baktım bişey yok eşim bile zor görüyor o kadar güzel yapmış ki bende akşam 8’de çıktım ameliyattan sabah 8’de çıkardılar bi tentirdiyotla sildiler kapatma dediler şimdi eşim bant getirdi dış alacağım bende

Merhaba arkadaşlar benim sata göre 37 hafta 5 gün ama ultrason da 2 hafta önden çıkıyor hep birkaç gündür de kasılmalarim arttı sürekli kasılma ve adet sancısı gibi kasıklarımda ağrım oluyor sırtımda belimde de ağrılar var ishal de oldum (söylemesi ayıp kusura bakmayın) doğum belirtisi mdiir doktor en son gittiğim de her şeyi normal bekleyebiliriz dedi ultrason kağıdında 15 Kasım görünüyor kasıma kadar hep ilk hafta olur diyordu doktorum şuan her şeyi normal bekleyelim diyor tecrübeli annelerden destek rica ederim ❤️

Kızlar dün sezeryan oldum ama benden süt gelmiyor ne yapıcam ben? Ağrım cok ve stresliyim diye mi bu sekılde ? Ne yapsam kanalları açarım ? Lütfen bana yardım edin eşim bu saatte süt bulmaya cıktı bebek iri doymuyor da
İncirli üzümlü kayısılı bildiğiniz eski usul hoşaf çok faydalı Ocak su banyo ayrıca süt ilk gün gök gibi zaten ben normal doğum yaptım 5. Gün tam olarak sütümün geldiğini gördüm bebek de doymuyordu mama başlamıştım. Normal yani

Bu sıcak su olayını deneyeceğim cnm çok saol gelir inşallah daha bir gün oldu diye avutuyorum kendimi
Canım hiç dert etme sezeryan oldum 3 gün gelmedi sütüm minik minik damlıyordu sadece ucunda. Mama verdik mecbur ama bu dönemde hep memeye koydum tutmasa bile dudaklarını degdirdim elini koydum falan. Sıcak duş aldım bol bol su içtim akşamına gelmeye başladı süt

İncirli üzümlü kayısılı bildiğiniz eski usul hoşaf çok faydalı Ocak su banyo ayrıca süt ilk gün gök gibi zaten ben normal doğum yaptım 5. Gün tam olarak sütümün geldiğini gördüm bebek de doymuyordu mama başlamıştım. Normal yani
Gece nasıl yapıyorsun canım nasıl uyandırıyorsun bizde şimdi 3 günlüğüz tabi de sütte sıkıntı yok ama çocuğu zorla uyandırıyorum emmiyor oda

X