Bahsetmek istediğim diğer konu bence ben 2 günlüğüne de olsa lohusa depresyonuna girdim. Gece ağlama krizlerim tuttu. Nasıl yapacağım nasıl olacak diye. Sütüm gelmedi 5. Gün bugün hala tam geldi sayılmaz şimdilik mama takviyesi veriyorum ki sizede tavsiye ederim çocuğu aç bırakmak daha sıkıntı. Ağrım sızım minimum seviyede. 2 gün hastahanede dahil 3 gün hiç uyumadım . Annem kayınvalidem evde kimseye güvenmedim . Hiç bir şekilde uykuya dalamadım aklım sürekli oğlumda . Psikopata bağladım zaten 3 günün sonunda büyük bir patlama yaşadım gece ağlayarak: çok küçük nasıl yapacağım yetmiyorum sütüm gelmiyor doymuyor dalamıyorum uyuyamıyorum ve bir sürü şeyle beraber kriz geçirdim: ve bana bu çok iyi geldi oturup ağlamak . Eşimin yanına gittim ben ağlamak istiyorum dedim ağladım oda izledi beraber sarıldık ağladık. Bunu anlatma nedenim belki başınıza gelir diye. Şuan çok iyiyim düzenimi yavaş yavaş kuruyorum ve o krizden sonra stres gidince de sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. Kızlar herkes benim gibi olacak diye birşey yok. Ama olursanız kesinlikle boşaltın kendinizi. Ağlamaksa ağlamak nasıl yapmak isterseniz. Çekinmeyin : bu çok normal. Umarım süreçler daha güzel geçer . Ama ben şunu farkettim 3/4 günde adapte olunuyor bebeğe o duruma. O 3/4 gün zorlu açık konuşayım uykusuzluk annelik süt ıvır zıvır: en azından benim adıma zordu. Ama sonra herşey yerli yerinde . İlk müsaitliğimde tüm mesajları okuyacağım . Siz arkadaşlar benden sonrw noldu nasıl süreçler oldu kimler doğurdu merak ediyorum: şimdi bunları yazarken oğluşumu emzirdim yatırdım artık sıra bende
darısı doğum yapmayan arkadaşlarım başına