Kızlar şimdi çıktım muayeneden bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 tur. Biraz canım sıkıldı bu işe
Ayağını yere basamayacak gibi oluyor musun sanki böyle bacağın boşluğa düşmüş gibi
Amiincanım sağolasınGeçmiş olsun bi an önce atlatırsınız umarım
Bende 65 le hamile kaldım 68 le doğurdum 63 üm şuan ama hiçbir giysim olmuyor karnım resmen yok oldu ama totom büyümüş basenim çıkmış girmiyor totomdan... 85 kilo annemin pantolonları oldu bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.. uzun da değil 156 o 150 benim boyum. Bir de malesef büyük göğüslü bir insandım zaten daha da büyüdü ne tişörtler oluyor ne sütyenler. Şuan kendimi sadece süt veren bir inek gibi hissediyorum37+3 oldu ama artık gelsin istiyorum. Biraz balık etli hamile kaldım 63 kilo çok kilo almadım 69 kiloyum şu an. Ama kendimi o ladar şişko ve çirkin hissetmeye başladım ki. Sadece esimin kıyafetleri oluyor göbustrn. Diyorum doğur doğurmaz alışveriş yapicam bugün bir sinirle bütün dolabı boşalttım ayikladim resmen. Psikolojik olacakta zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Benim oğlan ben yatmaya karar verdiğim an karnımda diskoya başlıyor. Artık ağrısı sızısı bol duruma geçtiğimi hissediyorum. Doktor 38 de çatı yapacağım. 39 dan önce almak istemiyorum belki normal gelir o süreçte diyor. Belki de 40 i bekleriz diyor ama takatim yok. Bırak gün saymayı saat saymaya başladım
Hiç bir zorluk yaşamadığım halde bu süreç beni yiprattiysa bu kadar zorluk uasayan arkadaşlarımı düşünemiyorum. Allah herkese yardım etsin.
Aynı duyguları yaşayacağıma o kadar eminim ki. Diyorum bir an önce spora başlarım.herkes gülüyor nasıl başlarsan artık diye. Bacaklarım soba borusu gibi oldu adeta. Aynaya bakmak istemiyorumBende 65 le hamile kaldım 68 le doğurdum 63 üm şuan ama hiçbir giysim olmuyor karnım resmen yok oldu ama totom büyümüş basenim çıkmış girmiyor totomdan... 85 kilo annemin pantolonları oldu bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.. uzun da değil 156 o 150 benim boyum. Bir de malesef büyük göğüslü bir insandım zaten daha da büyüdü ne tişörtler oluyor ne sütyenler. Şuan kendimi sadece süt veren bir inek gibi hissediyorumdolabımda olan tek şey erkek eşofmanları ve bol kazaklar ama çocuğumun teni hassas kazak da giyemiyorum kaldı mı sana 3 eşofman 2 tişört... Birşey almak da istemiyorum gitsem denesem olmasa çok üzülürüm
Ben spora da başlayamam hemen... Emzirmem bitsin göğüslerimi küçülttürüp öyle spora başlamak istiyorum. Bende aksesuar meme de var koltuk altlarım da meme benim süt kanalları var ve çok şişiyorlar emzirdiğimden süt doluyorlar.hamile değilken de şişlerdi acıyorlardı ve kötü görünüyorlar. Hayırlısıyla bi 3 yıl sonra istediğim şekilde başlarım ben deAynı duyguları yaşayacağıma o kadar eminim ki. Diyorum bir an önce spora başlarım.herkes gülüyor nasıl başlarsan artık diye. Bacaklarım soba borusu gibi oldu adeta. Aynaya bakmak istemiyorum
Yani gerçekten zor bir surecmis Allah yardım etsin
Ödem de olabilir o ya sıkma canını üzme kendini. Hatta ödemdir muhtemelen.Aynı duyguları yaşayacağıma o kadar eminim ki. Diyorum bir an önce spora başlarım.herkes gülüyor nasıl başlarsan artık diye. Bacaklarım soba borusu gibi oldu adeta. Aynaya bakmak istemiyorum
Yani gerçekten zor bir surecmis Allah yardım etsin
Dimi ya öyle oluyorDaha 37+3 ama bir an önce gelsin istiyorum
E doktor ne diyor canımKızlar şimdi çıktım muayeneden bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 tur. Biraz canım sıkıldı bu işe
Bebeğin hareketlerinde ya da farklı bir şey hissetmiş miydin? Son 2 gündür benim bebeğimin de harekerleri eskiye nazaran azaldı aklıma benimde bir an bu durum geldi olmuş olabilir mi diye. Pazartesi kontrolüm varKızlar şimdi çıktım muayeneden bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 tur. Biraz canım sıkıldı bu işe
Ben meslek hayatımda çok doğum yaptırdım böyle dedi. 2 tur 3 tur dolananı bile normal doğurttuğum oldu dedi. Sezaryene yönlendirmedi. Vajinal için bu hafta da bekleyeceğiz gelmezse suni sancı verip yatırırım dedi. Her şey doğum sırasında belli olacakmış anladığım kadarıyla. 4 cm 5 cm açılmadan sonra belli olur sıkıştırırsa kordonu kan akışı azalırsa kalp atışlarında düşme oluyormuş o zaman sezaryeni konuşuruz dedi.E doktor ne diyor canım
Vallahi öyle benimkide bugün yazmış hadi doğruda geleyim sıkıldım diyeEşim her aradığında artık doğuruyorum de diyor ona bile sinirleniyorum napıyım aslında bende istiyorum artık hafiflemek kış gelmeden evim çocuklarım bi düzene girmek bide ara tatil denk geldi şükür sınav vs de yok çocukların bu arada bn çıksam haftaya bi düzenim olur ne varsa biz kadınlarda ya
Bariz bir azalma vardı ama aklıma öyle bir şey gelmedi hiç. Sadece birkaç ay önce kordonu uzun dikkat et ani dönüşler yapma demişti.Bebeğin hareketlerinde ya da farklı bir şey hissetmiş miydin? Son 2 gündür benim bebeğimin de harekerleri eskiye nazaran azaldı aklıma benimde bir an bu durum geldi olmuş olabilir mi diye. Pazartesi kontrolüm var
Şuan kaçıncı haftan canım doktorun güvenilir biri anladiğim kadariyla sorun yok o zaman ya endişlenmeyelim boşuna normal için bekliyoruz valla bizde bak gelmek bilmiyor bebeklerBen meslek hayatımda çok doğum yaptırdım böyle dedi. 2 tur 3 tur dolananı bile normal doğurttuğum oldu dedi. Sezaryene yönlendirmedi. Vajinal için bu hafta da bekleyeceğiz gelmezse suni sancı verip yatırırım dedi. Her şey doğum sırasında belli olacakmış anladığım kadarıyla. 4 cm 5 cm açılmadan sonra belli olur sıkıştırırsa kordonu kan akışı azalırsa kalp atışlarında düşme oluyormuş o zaman sezaryeni konuşuruz dedi.
37+3 oldu ama artık gelsin istiyorum. Biraz balık etli hamile kaldım 63 kilo çok kilo almadım 69 kiloyum şu an. Ama kendimi o ladar şişko ve çirkin hissetmeye başladım ki. Sadece esimin kıyafetleri oluyor göbustrn. Diyorum doğur doğurmaz alışveriş yapicam bugün bir sinirle bütün dolabı boşalttım ayikladim resmen. Psikolojik olacakta zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Benim oğlan ben yatmaya karar verdiğim an karnımda diskoya başlıyor. Artık ağrısı sızısı bol duruma geçtiğimi hissediyorum. Doktor 38 de çatı yapacağım. 39 dan önce almak istemiyorum belki normal gelir o süreçte diyor. Belki de 40 i bekleriz diyor ama takatim yok. Bırak gün saymayı saat saymaya başladım
Hiç bir zorluk yaşamadığım halde bu süreç beni yiprattiysa bu kadar zorluk uasayan arkadaşlarımı düşünemiyorum. Allah herkese yardım etsin.
Kızlar bu bedenler bir insan üretti resmennn kendinize gelinnn hicc üzülmeyin en fazla iki seneye eski halimize döneriz ama vallahi inanılır gibi değil ama insan üretiyoruz yaBende 65 le hamile kaldım 68 le doğurdum 63 üm şuan ama hiçbir giysim olmuyor karnım resmen yok oldu ama totom büyümüş basenim çıkmış girmiyor totomdan... 85 kilo annemin pantolonları oldu bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.. uzun da değil 156 o 150 benim boyum. Bir de malesef büyük göğüslü bir insandım zaten daha da büyüdü ne tişörtler oluyor ne sütyenler. Şuan kendimi sadece süt veren bir inek gibi hissediyorumdolabımda olan tek şey erkek eşofmanları ve bol kazaklar ama çocuğumun teni hassas kazak da giyemiyorum kaldı mı sana 3 eşofman 2 tişört... Birşey almak da istemiyorum gitsem denesem olmasa çok üzülürüm
39+1 canım. Valla beklemek çok zormuş ya. Her gün acaba bugün olacak mı diye uyanmak sürekli tetikte olmak valla gerdi beni. Hayırlısıyla doğsalar da sağ salim evimize getirsekŞuan kaçıncı haftan canım doktorun güvenilir biri anladiğim kadariyla sorun yok o zaman ya endişlenmeyelim boşuna normal için bekliyoruz valla bizde bak gelmek bilmiyor bebekler
Ayy evet Rabbim merhametliler ile karşılaştırsın doğumda.Doğum yaklaştıkça korkuyorum ikinci doğumum olacak ilk dogumda suni sanciyi 12 saat çektim sizdede oluyomu korku .. anne olmak kadr zor bi meslek yok .. Rabbim hepimize tek avazda dogurmayi nasip etsin .. ben sanırım salı gününe kalacam hicbi belirti yok salı günü 41 hafta olacam . Doguranlari gördükçe korkuyorum bendende geçmiş olsa artık diyorum ay salı son sizde aglayarakmi gidiyonuz inanın ben doğumhane alanına girmeye acayip korkuyorum gececekk ama . Devlet hastanesi olması ayrı korkutuyo bazı ebeler cadı gbi inşallah iyiler ile karşılaşırız çok duygusalim ben bana bağırınca ağlarım sinirimi bozyolar offf