2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bestlak damla kullanan var mı aranızda. Doktorum önerdi al kullanmaya başla artırır sütü dedi.

Kızlar tek tek yazamadım biz oğlumla kavuştuk elhamdülillah kokusunu içime çektim dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu imiş meğer 🥹🥹🥹daha yeni yeni kendime geliyorum yazayım gruba dedim doğalından bu tarafa üç kere eözirdim sütüm geldi hemen spinal yda genel mi istersiniz dedi genel istedim ben biraz ağrılar var daha yürümedim hiç birazdan kalkacağım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah tez zamanda hepiniz sağlıkla kavuşun 🥰🥰🥰
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah 🌸🧿

Kızlar tek tek yazamadım biz oğlumla kavuştuk elhamdülillah kokusunu içime çektim dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu imiş meğer 🥹🥹🥹daha yeni yeni kendime geliyorum yazayım gruba dedim doğalından bu tarafa üç kere eözirdim sütüm geldi hemen spinal yda genel mi istersiniz dedi genel istedim ben biraz ağrılar var daha yürümedim hiç birazdan kalkacağım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah tez zamanda hepiniz sağlıkla kavuşun 🥰🥰🥰
Gözün aydın kuzum kavuştun oğluna 🌸 Güle güle büyüt bebeğini. Sen nasılsın?

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı 39+6 doktor alttan muayene etti uyarmak için ne sancı ne nişan ne su hiç bir belirti yok çünkü yumuşama var 1 cm de açılma var dedi pazartesi tekrar gideceğim biraz suyu azalmış sınırda dedi pazartesi yatış verebilirim dedi ilaçla doğumu başlatmak için sağlıkla gelsin miniklerimiz Allahın izniyle P Pcosveanneadayi canım maşallah kavuşmuşsunuz sağlıkla büyüt yavrunu inşallah

Ç
Benimde 38+3 de olacak çatı muayenesi benide ondan önce doğurmak geriyor çünkü ablamim doktoru çatin çok dar vajinal doğumla sana iki doğum yaptırmış gibi olurum sezeryan öneriyorum demişti direkt. Benimde öyleyse boşa sancı beklemeyim yani 😁 ama bekliyoruz sabırla bakalim
allahh kaçın kurasi gibi yeminle ne olcaği belirsiz 😀

Doğuma giren arkadaşlar kolaylıklar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 benimde dün akşam nişanım geldi sancımı bekliyorum. Babam bu sabah kalp krizi geçirdi iyi ama çok canım sıkıldı. Annemi yollıcam yanına Allah büyük bi şekilde hallolucak her şey sağlık olsun yeter ki

Doğuma giren arkadaşlar kolaylıklar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 benimde dün akşam nişanım geldi sancımı bekliyorum. Babam bu sabah kalp krizi geçirdi iyi ama çok canım sıkıldı. Annemi yollıcam yanına Allah büyük bi şekilde hallolucak her şey sağlık olsun yeter ki
Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebisini sağlıkla kucağına alırsın ve baban sagligina kavuşur inşallah 🙏🏻

Tünaydın kızlar bebişleri olanlar geçmiş olsun rabbim evlatlarınızla sağlıklı bi şekilde evlerinize gitmeyi nasip etsin 🤲🏻🌸ben gibi bekleyenler napıyonuz 😅 kız iki üç gün içinde normal insan gibi uyku düzenim düzeldi uyku tatlı geliyor oğlana diyom oğlum sen olunca napacın gulyabani gibi uykulu gözlerle gezerim artık tam ayılırım akşam olur 😀

cok geçmiş olsun canım şükür ki şuan iyi kendine odaklan kendine de dikkat et Allah yardımcınız olsun sağlıkla alirsin inşallah bebiişi kucağina 🙏🏻

çok geçmiş olsun, Allah şifa versin babana canım.

Tünaydın kızlar bebişleri olanlar geçmiş olsun rabbim evlatlarınızla sağlıklı bi şekilde evlerinize gitmeyi nasip etsin 🤲🏻🌸ben gibi bekleyenler napıyonuz 😅 kız iki üç gün içinde normal insan gibi uyku düzenim düzeldi uyku tatlı geliyor oğlana diyom oğlum sen olunca napacın gulyabani gibi uykulu gözlerle gezerim artık tam ayılırım akşam olur 😀
Karnın mı düştü acaba rahatladın mı? Bende hala uyku muyku yok zombi gibiyim geceleri. 39+1 bugün kontrolüm var. Ne gelen var ne giden ☺

Henüz doğuramayan arkadaşlarım sizinde eliniz ayağınız yüzünüz şiş mi? 😅 38+2
Benim burnum çok fena şişti ya sjsjsj. Bir de kızardı rahmetli Levent Kırca'nın sarhoş tiplemesi vardı ona benziyorum. Kocam da çilek burunlum diyo 😂 bir de göbeğim çok çatladı. 39+1 oldum. Derim artık kaldırmıyor göbek deliğimin etrafı çatlamaya başladı ay bilmiyorum gelsin artık ya her gün bir yerim bozuluyo 😂

Ay valla ben bol bol uyuyorum. Acayip uykuya düştüm bu aralar🥲
Aralarda da hurma, ananas yerken pilates topunda zıplıyorum😂 ama karnım hiç düşmedi gibi. Muhtemelen bu grupta en son ben doğurucam🥲
Bir de acayip bir çatı ağrım var anlatamam yatakta sağdan sola zor dönüyorum

Valla ben uzun zamandır öyle uyuyorum herkes uyu uyuyabildigin kadar ne güzel diyor ama bende hep bebisten sonrasını düşünüyorum sudan çıkmış balığa doncem valla günde 12 saat uyumama rağmen gün içinde uyukluyorum ahshshs

benim iki gündür karnım çok sertleşiyor sancı felan yok arada belim kasigim ağrıyor ama sertlesmelerle aynı anda olmayadabiliyor vallahi anlamadım kasilmami ne doğum mu yaklaşıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum belirsizlik bu hayatta en nefret ettiğim şey ve kocaman bir belirsizlik kocamda doğur artık diyip duruyor 😁 dahada 38 i yeni doldurduk

Henüz doğuramayan arkadaşlarım sizinde eliniz ayağınız yüzünüz şiş mi? 😅 38+2
Valla pertingen gibiyim ben de ayaklarim şiş ellerim şiş penguen gibi yürüyorum çatida bi ağrim var dökülüyorum yani😀 bi an önce doğursaydık bizde

X