Daha 37+3 ama bir an önce gelsin istiyorumBende sanki tuvalet e çıksam geçecek gibiydi ayıptır söylemesi ama yok hala devam senin kaçinci haftaydii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 37+3 ama bir an önce gelsin istiyorumBende sanki tuvalet e çıksam geçecek gibiydi ayıptır söylemesi ama yok hala devam senin kaçinci haftaydii
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et strese girmeDoğuma giren arkadaşlar kolaylıklar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah benimde dün akşam nişanım geldi sancımı bekliyorum. Babam bu sabah kalp krizi geçirdi iyi ama çok canım sıkıldı. Annemi yollıcam yanına Allah büyük bi şekilde hallolucak her şey sağlık olsun yeter ki
Canım çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün.Bende genel olmuştum bol bol yürümeye çalış acılı olacak ama çok hızlı toparlarsın hareket edersen.Gruba bakamıyordum baya kişi doğurmuş sanırım. Darısı bekleyenlerin başına.Kızlar tek tek yazamadım biz oğlumla kavuştuk elhamdülillah kokusunu içime çektim dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu imiş meğer daha yeni yeni kendime geliyorum yazayım gruba dedim doğalından bu tarafa üç kere eözirdim sütüm geldi hemen spinal yda genel mi istersiniz dedi genel istedim ben biraz ağrılar var daha yürümedim hiç birazdan kalkacağım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah tez zamanda hepiniz sağlıkla kavuşun
Sağlıkla ağrısız sızısız bi avazda kucağına almayı nasip etsin Rabbim Canım suyunun geldiğini nasıl anladın. Belki grupta 10 kere soruldu bu soru ama dün akşamdan beri bende idrar mı su mu anlayamadım bi sızıntı var amaKızlar benim suyum geldi ilk doğumum çok heyecanlıyım 4 cm açılmam var dua edin bana
Geçmiş olsun bi an önce atlatırsınız umarımDoğuma giren arkadaşlar kolaylıklar diliyorum sağlıkla kavuşun inşallah benimde dün akşam nişanım geldi sancımı bekliyorum. Babam bu sabah kalp krizi geçirdi iyi ama çok canım sıkıldı. Annemi yollıcam yanına Allah büyük bi şekilde hallolucak her şey sağlık olsun yeter ki
Ben kullanmayı düşünüyorum eczanede 100 tl daha pahalı trendyola g0venmeli miyim onu bilmiyorum ya ama alacağımKızlar bestlak damla kullanan var mı aranızda. Doktorum önerdi al kullanmaya başla artırır sütü dedi.
Burnum 5 kat şişti yüzüm ellerim ayaklarım her yerim şişHenüz doğuramayan arkadaşlarım sizinde eliniz ayağınız yüzünüz şiş mi? 38+2
Canm benm öyle sızinti şeklinde olmadı bir anda pat diye geldi yani anlarsın onu çünkü bayaga ıslatıyor sonra doğuma kadar az az gelmeye devam ettiSağlıkla ağrısız sızısız bi avazda kucağına almayı nasip etsin Rabbim Canım suyunun geldiğini nasıl anladın. Belki grupta 10 kere soruldu bu soru ama dün akşamdan beri bende idrar mı su mu anlayamadım bi sızıntı var ama
Benimde burnum şişti bu arada hahahah zaten genişti birde şişti bir garip oldu. Çatlak bende de ya mor mor ve öyle derin görünüyorlar ki yağlandığım halde öyle oldu, 13 kilo da almışım allahtan çarşamba sezeryan giricem yoksa ohoooo baş edemezdim hiçbir durumla ay bir de ben son 1 haftadır hep ağlıyorum ya her şeye eskiye yeniye yaşanan ve yaşanmayan her an her duruma ağlıyorumBenim burnum çok fena şişti ya sjsjsj. Bir de kızardı rahmetli Levent Kırca'nın sarhoş tiplemesi vardı ona benziyorum. Kocam da çilek burunlum diyo bir de göbeğim çok çatladı. 39+1 oldum. Derim artık kaldırmıyor göbek deliğimin etrafı çatlamaya başladı ay bilmiyorum gelsin artık ya her gün bir yerim bozuluyo
Bende şeyimin ağrısından penguen yengeç karışımı yürüyüşüm değişti el ayakla beraber bacağım kolum her yerim şiş ya inşallah doğum sonrası sönerim eşim diyor ki lastikli balonlar gibi oldunValla pertingen gibiyim ben de ayaklarim şiş ellerim şiş penguen gibi yürüyorum çatida bi ağrim var dökülüyorum yani bi an önce doğursaydık bizde
Ee peki ne dedi doktor canımKızlar şimdi çıktım muayeneden bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 tur. Biraz canım sıkıldı bu işe
Karnın mı düştü acaba rahatladın mı? Bende hala uyku muyku yok zombi gibiyim geceleri. 39+1 bugün kontrolüm var. Ne gelen var ne giden ☺
Vajinal doğum deniycez yine plan bu. Eğer kalp atışları düşerse sezaryene döneriz diye konuştuk.Ee peki ne dedi doktor canım
Bişey olmaz Allah'ın izniyle sen içini ferah tut bol bol dua et
Valla ben uzun zamandır öyle uyuyorum herkes uyu uyuyabildigin kadar ne güzel diyor ama bende hep bebisten sonrasını düşünüyorum sudan çıkmış balığa doncem valla günde 12 saat uyumama rağmen gün içinde uyukluyorum ahshshs
benim iki gündür karnım çok sertleşiyor sancı felan yok arada belim kasigim ağrıyor ama sertlesmelerle aynı anda olmayadabiliyor vallahi anlamadım kasilmami ne doğum mu yaklaşıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum belirsizlik bu hayatta en nefret ettiğim şey ve kocaman bir belirsizlik kocamda doğur artık diyip duruyor dahada 38 i yeni doldurduk
Şiş değilim ama alttaki baskıdan doğum yapmısta dikişli gibi yürüyorum ay ayy diyerekHenüz doğuramayan arkadaşlarım sizinde eliniz ayağınız yüzünüz şiş mi? 38+2
Orda ayıp etmiş eşin, sen de haklı olarak gerilmissin ama hayırlısıyla bebeklerimiz sağlıkla doğacak inşallah, sakin olmaya çalış bi olumsuzluk olmaması çok güzelBence bilerek yaptı ahh bu erkekler anla işte hastane ortamı tamam bende sevmiyorum da beni bide o gerdi artık gününü bekliyorum bakalım kilosuda nasip rabbim bu yolda kimseyi koymasın bi avazda kurtarsın
Ayağını yere basamayacak gibi oluyor musun sanki böyle bacağın boşluğa düşmüş gibiVajınada böyle baskı bide kemik sızısı gibi sızı var yürürken bazen birden zonkluyor sizlerdede var mı
Anne olmak bu işte sen harika bi annesin canım düşüncelerin çok güzel ben 3.cocugumu doğuracam nasipse benim bile senin gibi yettim bi yetebiliyor muyum düşüncelerim var kii olacak ki evet anneyiz ama her zaman yetişemeyiz koşup peşinden yetişemediğimiz zamanda olacak ama telefi tabiki edebiliriz bizde insanız yavrularımız sağ oldun canı içinde olsun gecen zaman bizden neler götürmüyorki bir varsın bir yoksun ama tek destek bugünlerde sadece kendine sensin unutma ben yaparım de ben varım de senin harika bi kadın olduğunu unutmalohusa bir anadan Merhaba herkese, 10 günlük olduk öncelikle doğum bekleyen arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum gönlünüzce bir doğum olsun inşallah sağlıkla gelsin bebekler burada meraklı heyecanlı bekleyişler devam ediyo
Ben doğum sonrasındaki arkadaşlara sormak istiyorum nasıl geçiyor bu döneminiz.. ben ilk çocuğum güzüme kocaman görünüyor, onunla doya doya ilgilenmedim hep iş koşturmasındaydum ev işi okul işi milletin gönlü derken onu çok ihmal ettiğimi çok geç anladım ve sürekli ağlıyorum. 6 buçuk yaşında.. telafisi
mümkün mü bilmiyorum geçen zamanın . Yine aynı koşturmanpn içine düşmenin korkusu var bundan sonra en azından önceliğim çocuklarım olsun mutlu bir yuva yapabileyim çok istiyorum ama bilmiyorum yıllardır patinaj çekiyorum. Yeni doğan yavrumla birlikte yeniden güzel bir başlangıç olur umarım toparlanıp kalkınca.
Ona bir şey olacak siye ödüm kopuyo. Ya ihmal edersem, ya bir yerine bir şey çarparsa, ya büyük oğlumda yaşatılan stresleri yaşar da yine el kadar çocuğa yansıtursam… vs vs.. biz bu kadar kıyamazken dünyanın güvenilmez bir yer olduğu geliyor aklıma olen bebekler acı çekenler savaşlar .. içinizi sıkmak istemem kusura bakmayın gecici bir süreçtir umarım hissettiğim şeyler çok zorlanıyorum