Evet kızlar bugün benim de her hafta olduğu gibi kontrolüm vardı her hafta kontrole gidiyorum çünkü gebelik kolestazı olabilir demişti hala sonuclarım düşük ama sadece bazı geceler avuç içleri ve ayak altlarında kasıntım oluyor safra asitleri bi anda yükselme olasılığı olduğu içinde her hafta kontrole gidiyorum geçen hafta 2000 gr olan bebeklerim bu hafta biri 2150 biri 2250 gr olmuşlar böyle 43 er cm. Doktorum safra asitleri 36 haftadan sonra bebeklere etki edildiği görünür dedi ama erken doğum riskim gebelik şekeri bir bebeğimin alt kısımda yerleşik olmasından dolayıda devam ediyor üzerine buda eklenince sen esyaları hazır tut hareketlerde azalma yada sancı su gelmesi gibi bir durumla karsılasırsan hemen acile gel bana zaten haber verirler sende o anki durumuna göre bana yazabilirsin dedi. Eğer 36 hafta bitmesine yakın hala gelmezler ise o zaman planlı doğum yapar haftasına alırız cocukları riske atmayız dedi. Ve her hafta olduğu gibi bu hafta da nst normal çıktı hareket ettiklerinde vs sancın 43 lere çıktı bir iki kez ama o kadar birinin ölçümünü yaparken diğeri hareket ettiği için sürekli cihazları oynatmaları babaları konuşunca sesine sürekli tepki vermeleri işimizi zorlastırsa da nst de normaldi. Ast alt değerlerim kreatin sodyum vs değerlerim normaldi safra asitleri beş güne anca cıktogı için tek onu göstermek kaşdı geriye kasıntı için bir ilaç yazdı bu ilaçta zaten safra asitlerini düşürmeye yardımcı bir ilaç bu sekılde kasıntını kesmesini beklediğimiz bir ilaç dedi ve cildini hep nemli tut dedi başka yerlerin kuruluktan kasınır sen psikolojik olarak el ve ayaklarıda kasırsın dedi
haklı inşallah asagıda ki kızım izin verirse şubatın bir yada ikinci haftası kavuşmuş olacagız hanım efendinin keyfine kaldık yani
bu arada ben yine kilo vermişim 1,5 kg kadar hadi hayırlısı