• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
trendyolda artış koleksiyon diye bi marka oradan bakın isterseniz sade esnek rahat modeller var ben bir tane oradan bir de anıl iç giyimden aldım
Artıştan bir tane çekim için beyaz fistolu sabahlık aldım. O kağıt gibi, çok ince. Sadece çekim için kullanırım gibi. Viskon genel olarak oranın ürünleri, ince gibi geldi onlar da
Ben trendyoldan magic formun maviş takımı var fistolu gibi çok abartılı da değil onu aldım. M benden inşallah olur. Benim aldığım fiyata göre uygun fiyatı var. Eski s benden pijamalar oluyor ona güvenerek aldım. Benim çanta hala hazırlanacak. Başımı hastalıktan kurtarsam ütü yapcam ama halim yok hala
Günlük kullanım için çok ince bunlar. Gece kalkınca sırtımızı tutsun, Mart soğuk olur yine. Önce düzel de ütü, çanta 1 günde de halledilir
Peki eğitimde gümüş kapağı nasıl kullanacağımızı da söyledi mi ? Krem sürdüğümde biraz açıkta bırakıyorum sonra mecbur kapatıyorum. İki üç sağım sonra da gümüş kapağı kullanıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba ?
Ben iyileştirici etkisinin sütle birlikte olduğunu okumuştum. 1-2 damla sütü göğüs ucuna dağıtıp üzerine gümüş kapak kapatmak gerekiyor diye hatırlıyorum

Peki eğitimde gümüş kapağı nasıl kullanacağımızı da söyledi mi ? Krem sürdüğümde biraz açıkta bırakıyorum sonra mecbur kapatıyorum. İki üç sağım sonra da gümüş kapağı kullanıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba ?
Çok öyle detaylı anlatmamışlardı ama bildiğim kadarıyla direk koyula biliyor ben almadım şahsen bana fiyatı gereksiz pahalı geldi onun yerine göğüs kalkanı aldım ben ama gümüş kapakdan çok memnun olanlar var dediğiniz gibi uygulanabilir yani

Evet kızlar bugün benim de her hafta olduğu gibi kontrolüm vardı her hafta kontrole gidiyorum çünkü gebelik kolestazı olabilir demişti hala sonuclarım düşük ama sadece bazı geceler avuç içleri ve ayak altlarında kasıntım oluyor safra asitleri bi anda yükselme olasılığı olduğu içinde her hafta kontrole gidiyorum geçen hafta 2000 gr olan bebeklerim bu hafta biri 2150 biri 2250 gr olmuşlar böyle 43 er cm. Doktorum safra asitleri 36 haftadan sonra bebeklere etki edildiği görünür dedi ama erken doğum riskim gebelik şekeri bir bebeğimin alt kısımda yerleşik olmasından dolayıda devam ediyor üzerine buda eklenince sen esyaları hazır tut hareketlerde azalma yada sancı su gelmesi gibi bir durumla karsılasırsan hemen acile gel bana zaten haber verirler sende o anki durumuna göre bana yazabilirsin dedi. Eğer 36 hafta bitmesine yakın hala gelmezler ise o zaman planlı doğum yapar haftasına alırız cocukları riske atmayız dedi. Ve her hafta olduğu gibi bu hafta da nst normal çıktı hareket ettiklerinde vs sancın 43 lere çıktı bir iki kez ama o kadar birinin ölçümünü yaparken diğeri hareket ettiği için sürekli cihazları oynatmaları babaları konuşunca sesine sürekli tepki vermeleri işimizi zorlastırsa da nst de normaldi. Ast alt değerlerim kreatin sodyum vs değerlerim normaldi safra asitleri beş güne anca cıktogı için tek onu göstermek kaşdı geriye kasıntı için bir ilaç yazdı bu ilaçta zaten safra asitlerini düşürmeye yardımcı bir ilaç bu sekılde kasıntını kesmesini beklediğimiz bir ilaç dedi ve cildini hep nemli tut dedi başka yerlerin kuruluktan kasınır sen psikolojik olarak el ve ayaklarıda kasırsın dedi 🤦‍♀️ haklı inşallah asagıda ki kızım izin verirse şubatın bir yada ikinci haftası kavuşmuş olacagız hanım efendinin keyfine kaldık yani 😄 bu arada ben yine kilo vermişim 1,5 kg kadar hadi hayırlısı
Canım tartıda genel kilon azalıyor degil mi , az mı besleniyorsun, sanırım ben de veriyorum , şekerden dolayı diyet yapıyorum sanırım ondan verdim

emzirme sonrası sütünüzden sürüp gümüş kapağı kapatabilirsiniz. krem sürüp de kapatabilirsiniz de. zaten kremin üzerine atletiniz ya da ped üstüne gelrise kremi de çeker sürtünmeden aşınma da oluyor.

Canım tartıda genel kilon azalıyor degil mi , az mı besleniyorsun, sanırım ben de veriyorum , şekerden dolayı diyet yapıyorum sanırım ondan verdim
Ya ben zaten şekerden önce de dikkat ediyordum doktorum bile çok sasırdı şeker çıkmasına ben lisanslı voleybol oynayan biriydim zaten diz kapağımdaki problem yüzünden bırakmıstım çocukluğumdan beri düzenli ve saglıklı beslenmeye yönelik biriyim şeker ikiz olduğu için belki de çıktı zaten sınırda o yüzden ekstra bi diyet yapmıyorum sadece saatleri hamilelikten dolayı ve işten dolayı önemsemiyordum saatlere dikkat etmeye başladım ama bilmiyorum yani neden veriyorum çocuklar alıyor ben veriyorum çocukların aldıgı tartıya yansımıyor mu yani yada ben cocuklatın aldıgından daha çok veriyorum anlamadım doktorum kafaya takılacak bir durum değil çocukların gelişimi gayet iyi suları yerinde sen kendinden kilo vermişsin dedi çocuklara bi etkisi yok bunun dedi. Eşimde tabi hem benim moralimi düzeltsin diye kızlarına diyor babacım siz anneyi mi yiyorsunuz yoksa diye ama bi yandan da askım şunu mu yesek canım çekti bunu mu yapsak harika olur diye sürekli yemek önerisiyle geliyor çaktırmadan yedirmeye çalısıyor 🤣

Artıştan bir tane çekim için beyaz fistolu sabahlık aldım. O kağıt gibi, çok ince. Sadece çekim için kullanırım gibi. Viskon genel olarak oranın ürünleri, ince gibi geldi onlar da

Günlük kullanım için çok ince bunlar. Gece kalkınca sırtımızı tutsun, Mart soğuk olur yine. Önce düzel de ütü, çanta 1 günde de halledilir

Ben iyileştirici etkisinin sütle birlikte olduğunu okumuştum. 1-2 damla sütü göğüs ucuna dağıtıp üzerine gümüş kapak kapatmak gerekiyor diye hatırlıyorum
Ya bu çekim için olan setlerin altına ne giyeceğiz? Benim crocslarla olmaz sanki annem de az topuklu çeyiz terliği alalım diyo😅

Ya bu çekim için olan setlerin altına ne giyeceğiz? Benim crocslarla olmaz sanki annem de az topuklu çeyiz terliği alalım diyo😅
Yakın çekim oluyor daha çok onlar. Sen söyleyince hatırlamaya çalıştım ama boydan çok yok sanki poz🤔 Bence herkeste crocs var yoksa 😂

Ya ben zaten şekerden önce de dikkat ediyordum doktorum bile çok sasırdı şeker çıkmasına ben lisanslı voleybol oynayan biriydim zaten diz kapağımdaki problem yüzünden bırakmıstım çocukluğumdan beri düzenli ve saglıklı beslenmeye yönelik biriyim şeker ikiz olduğu için belki de çıktı zaten sınırda o yüzden ekstra bi diyet yapmıyorum sadece saatleri hamilelikten dolayı ve işten dolayı önemsemiyordum saatlere dikkat etmeye başladım ama bilmiyorum yani neden veriyorum çocuklar alıyor ben veriyorum çocukların aldıgı tartıya yansımıyor mu yani yada ben cocuklatın aldıgından daha çok veriyorum anlamadım doktorum kafaya takılacak bir durum değil çocukların gelişimi gayet iyi suları yerinde sen kendinden kilo vermişsin dedi çocuklara bi etkisi yok bunun dedi. Eşimde tabi hem benim moralimi düzeltsin diye kızlarına diyor babacım siz anneyi mi yiyorsunuz yoksa diye ama bi yandan da askım şunu mu yesek canım çekti bunu mu yapsak harika olur diye sürekli yemek önerisiyle geliyor çaktırmadan yedirmeye çalısıyor 🤣
Yaa ben de son ayda verdim bebekler kilo almasına ragmen , duruma sasırmıstım demek ki olabilen bir durummus 😉 eşinin yaptıgı mantıklı 😂😂😂

Yakın çekim oluyor daha çok onlar. Sen söyleyince hatırlamaya çalıştım ama boydan çok yok sanki poz🤔 Bence herkeste crocs var yoksa 😂
Zaten bir fotoğrafçı tutmadık ama kendimiz profesyonel makine ile çekicez. Ama annem tutturdu o beyaz süslü pijama altına hafif topuklu alalım diye. Çeyizimde aldırmamıştırm heralde içinde kaldı😅 ama bana da saçma geliyor😅

Zaten bir fotoğrafçı tutmadık ama kendimiz profesyonel makine ile çekicez. Ama annem tutturdu o beyaz süslü pijama altına hafif topuklu alalım diye. Çeyizimde aldırmamıştırm heralde içinde kaldı😅 ama bana da saçma geliyor😅
Topukludansa lohusa terlikleri var tacıyla birlikte satılıyor trendyolda görmüştüm isterseniz çekim için onlardan alın ☺️

Biz de kendimiz çekeceğiz. Ahhh annelerimiz ve çeyizimizin eksik parçaları 😅 Benimki de nevresime taktı. Taaa bekarken işlemeli dantelli piko yaptırdığı bir nevresim takımı vardı doğumda bunu kullanırsın demişti. Şimdi soruyor ne örteceksin yatağa doğumda, alttan alta mesaj veriyor. Neyse gelenim gidenim olmayacağı için sererim onu, gönlü olsun onun da 😂 Sen de alıver bi tüylü terlik şıkır şıkır görsünler bizi 💅

Merhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki 🙏🥲, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın 🙏

T
Ahaha bu anne bana bı yerden tanıdık geldi çeyizim de hiçbirşeye izin vermedim. Şimdi hergün başka birşeyle çıkıyor karşıma kendi anneannesinden kalan iğne oyaları ve kanaviçeleri yatak takımı yaptırması dantelli foto için gecelik beğenmesi terlik beğenmesi Allah'tan alınacakları bana sormadan almıyor ama o çocuklara yaptırdıgı kundaklar bana yaptirdigi yatak örtüleri akıl alır gibi değil bi de oh be ceyızde içimde kalmıştı diye yüzüme de söylüyor yani anlamıyorum ömrü hayatımda bir kez kullanacagım yatak örtülerine bu kadar zaman ve para bağlamasını. Neymiş efendim o benim begenmediğim kanaviçeler iğne oyalaro 65 yıllıkmış anneannesinden annesine ondan bana benden kızlarıma kalacakmıs. sizde birer terlik alıverin canım kırmayın anneanneleri babaanneleri 🤣🤣🤣

Merhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki 🙏🥲, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın 🙏
Çok sevindim ocak sonuna ne kaldı sayışı gün çabuk geçer kızınız annesinin halinden anlayacak belli ki bi anda iki çocukla gözünü korkutmayalım demiş belli ki 😄 önden yaramaz oğlunu göndereyim de benim kıymetimi daha çok anlasın demiş bile olabilir çok mutlu olun bebekleriniz ile 😇

Bak ben bunu almıştım. İçi yumuşacık.Çekimde çorapları çıkarırsın kırmızı oje de sürdün mü mis olur. Sonra da ev terliği olarak giyersiniz.

Benimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadım 🥰 sonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına🙏

Çok sevindim ocak sonuna ne kaldı sayışı gün çabuk geçer kızınız annesinin halinden anlayacak belli ki bi anda iki çocukla gözünü korkutmayalım demiş belli ki 😄 önden yaramaz oğlunu göndereyim de benim kıymetimi daha çok anlasın demiş bile olabilir çok mutlu olun bebekleriniz ile 😇
Bakalım görecegız artık ikisi de birbirinden fırlama gibi duruyor teyzelerii kızımın gözü renkli olacak sanırım şimdiden turkuaz mavi babası gibi oğlumun daha anlayamadım 🧿🤗🥲

Allahım bu anneler falan hepsi mi aynı olur. Evlenince daha annem hasta çarşafı diye dantelli tüllü set yaptırdı. Ben eve gelmeden zaten yatağımı hazırlamıştı. Bunda da bana bırakmaz olsun. Zaten gelenim yok uzaktayım. Napıolarsa yapsınlar valideyle 😅 bu hafta bende lohusa takımı bir tanede elbise alıcam. Diğer süs taçlar falan aslında hevesli değilim. Hastanede doğum paketinde oda süsü çekim falan var. Arkadaş ve görümcem anlaşmış plan yapmışlar bile. Hepsini onlar halledecek. Tek tek foto atıyorlar. Elbise aldıktan sonra bakalım dedim. Hep ben yaptım dediğim için kapıya ben yaptım süsü yapmışlar 😂😂 bana kalsa elbise ve bebemle iki poz vereyim evime geleyim ama el mahkum 😊

Benimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadım 🥰 sonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına🙏
Aminnnn, Oh oh cokkk mutlu oldum ağlayacağım valla 🥲🥲🥲🥲🧿🙏 . Bugün hocanın suratına nasıl bakıyosam bana şöyle bakma içimi parcalıyosun benım diye isyan etti adamcağız 🥲

Back