2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım YouTube da Osman gönlüal diye bir doktor var onun videosunu izle tamamen normal diyor bu duruma

Aman canım dur stres yapma ya stres yapınca bebişler baya zorluyor insanı hayırlısıyla inşallah ya
Evet canm aynen öyle inan kii
İnşallah hayırlısı olsun hakkmZdaa

Birde şey var rüyamda gördüm doğum yapmıştın.. bugün 2 kişi aradı seni rüyamda gördüm diye: herhalde doğurunca kimseye söylemicem saklıcam sanıyorlar
Hahadimi yaa oysa ki ozamn herkes öğrenecek yanii
İşte insanlar da meraklı bebeim yaa
Valla artık yoruldum sağlıkla gelsin de nasıl geliyorsa gelsin
Amin amin canm aynen öyle

Seninkisi sana naz yapıyor demekki. Ne güzel anacı bir oğul benimkisi artık denk mi geliyor bilmiyorum bir kadın anane babanne genç kız yaşlı farketmiyor kadın olsun yeter ki biri karnıma dokunsun kımıl kımıl. Bir erkek eşimde dahil karnıma dokunsun put kesiliyor: ben çok çekecem galiba sapık mı olacak benim oğlan sancımda sanki ara ara kasılma şeklinde . Ama çok kısa sürüyor ne var ne yok arası: birde hiç belden değil benim sancı kasılma hep göbek deliği kaşık bölgesi şeklinde senin nasıl belden mi geliyor

Ay Allah'ım ya bence pek anacı değil kuzum ya istediğini yapmadığım zaman fena tekmeliyor bazen sağıma yatıyorum nasıl fena vuruyor soluma yatınca rahat bırakıyor benimkide inat olacak gibi ya hayırlısı bakalım
Benim sancilarimda arada belden vuruyor ama genelde adet olacakmisim gibi hissediyorum ya da toplanma şeklinde oluyor
Ama çoğu toplanmaya falan ben ağrı hissetmiyorum geçen nst de çıktı mesela onda da çok bişey hissetmedim
Hay valla benim için herkes bı tarih veriyor annem cuma diyor arkadaşlarım ayın 7si diyor eşim Çarşamba bak görürsün doğacak diyor

Aaa ırmak o herkes de gözüküyor mu kızz
Benim hamilelik takviminde de doğuma 5 gün kaldı yazıyor ama nerdeee
Bak sende gözükmüyor sen açmamışsın bu sitede ondan galiba. Ama buradaki çoğu kişide gözüküyor : bakalım takvim tutacak mı

Gün yaklaştıkça tarih veriyorlar tutturması daha kolay demek ki senin acı eşiğin yüksek: nst de sancı çıkıyor hissetmiyorsan benim doktor bana öyle demişti. İnşalalh doğurduğunu hissedersin diye. Ay gerçekten ban akrep özelliklerini taşıyorlar . Bak sen şu sıpaya annesiyle inatlaşıyor . Varya nasıl rahat ediyorlarsa napıyorlar nediyorlar seni o pozisyona döndürüyorlar. Biz karnımızda böyle çekiyoruz doğunca yandık inatlarından desene

İttiriyorum ama o daha sert ittiriyor bakalım kuzum inşallah hakkında hayırlısı olsun vakti zamanında gelsin kuzucuklsr

Aynen öyle valla inşallah verirler ya çünkü insan strese giriyor ya bekle bekle ben stres yaptım
Senin için doktor doğum tarihi verdi mi peki ya da bişey dedi mi

Ayy çok şaşırdım sana nasıl normal doğum dediler bana 36. Haftada 3368 ken 4ü bulursa 40.haftaya da gelirse sezeryan dediler iki normal doğumum olmasına rağmen maşallah demekki yapılabiliyor

Ayy çok şaşırdım sana nasıl normal doğum dediler bana 36. Haftada 3368 ken 4ü bulursa 40.haftaya da gelirse sezeryan dediler iki normal doğumum olmasına rağmen maşallah demekki yapılabiliyor
Benim arkadaşım da yazın doğum yaptı üç doktora gitti normal doğum için ilk doğum du 40. Hafta gelmişti 4 kilo olmaz dediler sezeryanla doğurdu 4550 doğdu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…