• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    38
Kızlar geceden boğaz ağrısıyla yatmıştım sabah boğazım felaket ciğerlerime kadar öksürüyorum ve vücut ağrım çok fazla kafamı kaldıramıyorum aynı zamanda okula gelmek zorundaydım ilaçta kullanamadığımız için bize şuan ne iyi gelir tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Kızlar geceden boğaz ağrısıyla yatmıştım sabah boğazım felaket ciğerlerime kadar öksürüyorum ve vücut ağrım çok fazla kafamı kaldıramıyorum aynı zamanda okula gelmek zorundaydım ilaçta kullanamadığımız için bize şuan ne iyi gelir tecrübelerinizi paylaşın lütfen
Parol rahatlıkla içebilirsin demişti benim doktorum. Bu aralar dolaşan salgında ateş de var, ateşiniz çıkmasın diye parol alınabilir. Onun dışında boğazı yumuşatacak ballı ılık içecekler olabilir sanırım. Sinüsler tıkalıysa kuru papatya buharı iyi gelebiliyor, ben de yapıyorum bu aralar ama doktora danışılabilir yine, bazılarının alerjisi olabiliyormuş papatyaya. İyiye gidersiniz umarım yarına kadar ama gerekirse doktora gidin en iyisi, gerekiyorsa uygun antibiyotikler de verebiliyorlar. Çok çok geçmiş olsun.💐

14+2 den bildiriyorum.

Nazar etmek yok. Umut olsun diye yazıyorum:KK23:

Ben 3 gündür kusmadım :KK54:
Mide bulantısı azaldı.
Prilam almaya devam ediyorum bir süre daha böyle gitsin.

Sabredin bacılarım 💙:KK51:
Maşallah 🧿
Halsizlik yorgunluk durumların nasıl benim şuan tek şikayetim o 🥲 2 ev işi yapsam 2 adım atsam taş taşımış gibiyim 💔

Parol rahatlıkla içebilirsin demişti benim doktorum. Bu aralar dolaşan salgında ateş de var, ateşiniz çıkmasın diye parol alınabilir. Onun dışında boğazı yumuşatacak ballı ılık içecekler olabilir sanırım. Sinüsler tıkalıysa kuru papatya buharı iyi gelebiliyor, ben de yapıyorum bu aralar ama doktora danışılabilir yine, bazılarının alerjisi olabiliyormuş papatyaya. İyiye gidersiniz umarım yarına kadar ama gerekirse doktora gidin en iyisi, gerekiyorsa uygun antibiyotikler de verebiliyorlar. Çok çok geçmiş olsun.💐
çokkk teşekkür ederim önerileriniz içinn uygulayacağım inşallah 🫶🫶

kızlar günaydın bende bi kac gündür ishal olmuşum bi agrım sızım yok ama muz yıyıyorum gecmedi başına gelen varmı gecmesi için başka ne yapabilirim

Canlar günaydın herkese 😍
Bugün 11. Hafta kontrolümüz var birazdan gireceğiz doktora. Ense kalınlı vs. Ölçülecek. Aynı zamanada fetal dna için numune de vereceğiz. Dün çok kötü bi gece geçirdim. Vajinama doğru bi zonklama tarzında ağrım oldu sürekli. Ve sürekli kustum. O yüzden bugün biraz tedirginim. Hepinizden dua beklerim 🌺

Bugün 11. Hafta kontrolümüz var birazdan gireceğiz doktora. Ense kalınlı vs. Ölçülecek. Aynı zamanada fetal dna için numune de vereceğiz. Dün çok kötü bi gece geçirdim. Vajinama doğru bi zonklama tarzında ağrım oldu sürekli. Ve sürekli kustum. O yüzden bugün biraz tedirginim. Hepinizden dua beklerim 🌺
Geçmiş olsun bacım. Belki stres oldun. Midene vurdu. Rabbim iyi haberlerle gönlünü ferahlatsın 🤲🏼
Maşallah 🧿
Halsizlik yorgunluk durumların nasıl benim şuan tek şikayetim o 🥲 2 ev işi yapsam 2 adım atsam taş taşımış gibiyim 💔
Haftalardır yeni normalim olan o devamlı bulantı hali azaldığı için daha iyi hissediyorum. Tam kapasite enerjik değilim ama kötü hasta da değilim.
kızlar günaydın bende bi kac gündür ishal olmuşum bi agrım sızım yok ama muz yıyıyorum gecmedi başına gelen varmı gecmesi için başka ne yapabilirim
Patates haşla canım. Öğle-akşam ye. Geceye bi şeyin kalmaz ins. Şu an fazlasıyla su kaybı oluyor vücutta. O yüzden sıvı alımını ihmal etme 💙

Geçmiş olsun canım. Parol. Bi yerlerinin ağrımasını bekleme. Sabah akşam birer tane iç. Bitki çayları, birer fincan içsen hamilelik için sorun olmaz. Ihlamur. Özellikle adaçayı ile gargara yaparsan boğazdaki iltihabı da kırar. Kekik çayı da iyi geliyor. Kızıma her hastalıkta bunları dönüşümlü veriyorum.

Son düzenleme:
Tamam canım teşekkür ederim ben de kan testi isticem yarın 😊
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım benim. ❤️🥰
benim de cuma günü kontrolüm en son 4 hafta önce gitmiştim sizi de korkuyla karışık heyecan sarıyor mı görmeye yakın 😍
Hep aynı hep o korkuyla karışık heyecan hiç bitmiyor her kontrolde aynı ilkinde doğuma kadar aynıydı bu bebisde de aynı ❤️🥰 o da gebeliğin şanından sanırım artık 🤣 hatta o kadar stres oluyorum ki hep düşük seyreden tansiyonum normal çıkıyor hayret verici şekilde. Ben normalde hiç 12/8 i görmem çünkü 🤣🥰
Canım ben doğal yöntemleri pek bilmem ama ıhlamur yumusatabilir boğazını. Parol al mutlaka ateş ve halsizlik için. 8 saatte 1 alabilirsin. Ama öksürük var ciğerlerim falan diyorsun bence doktora git. En iyisini onlar bilir yine.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim ❤️ 😍 arada benimde oluyor o ağrı ama pek umursamıyorum. Bebek büyüdükçe her yerimiz ağrıyor zaten 😅🥰 dualarım seninle güzel haberlerle gelmeni bekliyorum 🤲 ❤️

Bacım ben sormuştum da Zeynep Kamil’de Mucize Eriç Özdemir. Bi de Nazan Tarhan. İkisi de bu işin üstadı diyorlar. Bi araştır. 💙

Bana detaylı zamanı yaklaşıyor diye kayıt açtı. Hemen randevu açıldı. Ama bakarsan MHRS de tüm perinatologlarda “detaylı hizmeti verilmemektedir” yazıyor. Bu detaylı nasıl yapılacak bilemedim.:işsiz:
Sonradan bulmuşsun aynen attığın gibi alınıyor önceki gebeliğimde almayı denedim almayı ama asla alamadım kapış kapış gidiyor randevular
Çok sağol canım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum çünkü üniversite hastanesine gittim detaylı ultrason yok dediler. Üniversite hastanesinde olmaması çok tuhaf ya gerçekten inanılmaz 🤯 özele yönlendiriyorlar detaylı ultrason için sürekli. Bakalım takipli bir doktor bulamadım o da beni geriyor biraz devlette insanın içime sinen doktor bulamadım 🤷 özele gidemiyorum çok pahalı artık insan ne yapacağını şaşırıyor elimiz kolumuz bağlı yani
Canım benim detaylı için değil genel sağlık durumum ve yaşımla ilgili olarak bir görsün dedi Dr. Rakip amaçlı yani perinatolog risk durumumu değerlendirir bakalım ne diyecek
Geçmiş olsun, pastil olarak strepsils ıhlamur olan öksürüğe çok iyi geliyor onun dışında prospan fitospan gibi doğal öksürük surupları var bebeğe bile kullanılan onlardan alabilirsin. Bol sıvı tüket ama yudum yudum olacak şekilde ıhlamur çayını da 2 fincandan fazla içme aile hekimim beni özellikle uyardı güvenli diye fazla içmek diüretik etki yaratıyormuş.

Geçen hafta bende aynı durumdayım. Doktorum parol ıhlamur zencefil çayı bunları dönüşümlü kullanabilirsin dedi. Birde boğazıma tülbent sariyordum sabah okula gitmeden de bir kaşık kestane balı yutuyordum. İnşallah çabuk atlatırsınız. Çok az kaldı sömestir tatiline biraz dinlenme fırsatımız olacak inşallah 🤲🏻 🫂

Geçmiş olsun 💐 stresten de olabiliyor bu durumlar
Güzel haberlerle gel 🥰🙏

aryakusum aryakusum lady peacock lady peacock A acemianne92 kızlar doktordan çıktım şimdi. Çok şükür bir sıkıntı yok. Ense kalınlığı çok güzel burun kemiği çok iyi dedi. Fetal dna için kan verdim. Ankara intergen de yapılacak 13450 liraymış. İki hafta gibi bir sürede çıkar dediler. Cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz 😍

Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Doktor ocean extramag magnezyum verdi fakat benim hap yutamama problemim var ve magnezyum hapı çok büyük😔 Bölerek içsem bir problem olur mu? Var mıdır bir fikri olan? 🙄🙄

Çok şükür gözün aydın 🤗 Benimde randevum var bugün akşama doğru. Ense kalınlığına falan bakılacak. Birkaç gündür tam olarak adlandıramadığım bir tedirginlik var içimde. Bebeği görünce rahatlayacağım inşallah. Umarım güzel haberlerle gelirim bende 🙏🏻
Bence sen de güzel haberler alacaksın kuzucum 😍 için rahat olsun.

Evet teyzelerimiz bu da ultrason fotomuz 😍 doktorumuz yine cinsiyet için çok erken dedi bi şey söylemedi 😅 fikri olan var mı 😀 bi de bacak bacak üstüne mi atmış yaaa ben sürekli kusarken bebişin içerdeki rahatlık seviyesi 😀😀

Eklentiler

• AFB0D37A-6B57-4DFC-BE14-609F97FAD64C.jpeg
    AFB0D37A-6B57-4DFC-BE14-609F97FAD64C.jpeg
    341,3 KB · Görüntüleme: 44
Back