- 10 Aralık 2013
- 6.972
- 2.803
Neden magnezyum u bıraktn canm ben hala devam ediyorum?Her hangi birşey demedi bol su iç dedi reflor kullan dedi. Enfeksiyon hastalıklarına görün dedi hepsini yaptım fakat geçmiyor. Ben ishalden önce 2 hafta kadar magnezyum kullandım ama bırakalı 2 haftadan fazla oldu etkisi halen devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Ama bebeğin suyunu ve gelişimini etkileyecek diye korkuyorum
Ondan dolayı olacağını sanmam belki de salgn var ondandr merak etme bebeciğe bişey olmaz onlar bi şekilde besleniyor içimzde tatlmm..
İyi iyi canm sende sancı acılma kasılma varr senin gelir inşallah sağlıkla normal sekilde..Benim 2 cm acilmam varmış canım nst de Çarşamba günü sancım çıktı benim en son gördüğüm 95 falandi doktorda sancıların başlamış dedi var sancım kasilmalarim ama öyle sık sık değil bazen 10 dakikada bir oluyor ama 2 3 sefer olup geçiyor ama adet olacakmış gibi çok ağrım oluyor
Ay inşallah gelir ya sende bende son doğum doğum isteyenler
Ama benim bebek daha yukarı cktı sanki bugünler de stres yapıyorum ya oda yaptı sanrm
Aaaa 39+3 haftalık olarak bende varım daha doğurmayan oysa ki benim ki kızzPeki pilates topuyla falan hareket edebiliyor musun canım squat falan cekebiliyor musun? Kız sen ben ırmak kaldık galiba dogurmayan ya bizimkiler erkek diye mi gelmiyor ben anlamadım