- 19 Ocak 2021
- 1.947
- 3.214
- 34
Canım ben 14 saat sancı karşıladım ilkinde ne kadar korkarsan o kadar kuvvetli hissediyorsun ben bunu yaşadım. İlk üç saat çok korktum tek başımaydım vs ve dayanamam dedim. Deneyimsizlik ne yaşayacağını bilmemek de ekleniyor buna. sonraki 11 saat laylaylom geçti üstelik aralıklar 2 dk olmasına rağmen. Sıcak su torbasının çok faydasını gördüm ve sancı anında emekleme pozisyonunun. Nasip olmadı doğuma sezeryana döndü.Merhaba kızlar. Ben de normal doğum bekliyorum son 1 hafta. Bir kaç yazılan yorum beni endişelendirdi ve korkuttu. Benim kızımda 3500 gr şuan bu hafta doğarsa 3600 fln olacak. Dr kilosuyla ilgili bişey demedi normale engel diye. Ama 3600 ile cok zorlandım yorumu beni korkuttu. Perşembe Dr kontrolüm var tekrar soracağım o zamana kadar gelmek istemezse tabi. Belki de bu hafta gelmek istemeyecek o zaman direk sezaryen olacak zaten ama bu hafta gelirse sorun yaşar mıyım düşüncesini kafamdan atamıyorum. Aslında bugüne kadar korkumu iyi yönettiğimi düşünüyordum ama korktum istemsizce biraz önce yorumlarınızı okuyunca. Eşimde forumun etkisinde çok kalıyorsun girme diye uyarıp duruyor beni
Annem beni 4 abimi 5 doğurmuş. Büyüğü en zayıfımız da 3750 en kolay doğumu hangisi 5 kg olan…
Evladını en hayırlı şekilde nasıl olacaksa öyle al kucağına inşallah sağlıkla uzun lafın kısası demem o ki herkesin deneyimi, ağrı eşiği, psikolojik durumu, yaşantısı vücut yapısı farklı x kişi için zor olan sana kolay olur sana zor olan y kişisine kolay olur gibi gibi
Bu işin bi doğrusu da yok zaten yetiştirirken de sık sık söyledim bu cümleyi benim anneliğim böyle bu işin bi doğrusu yok benim için doğru bu senin için başkası. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu konuş dr unla