• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Merhabalar, 24 haftalık hamileyim 2 haftadan fazladır ishalim enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim tahliller yapildi bir şey çıkmadı. Patates haşlama muz yoğurt kefir kuru kahve limon kola , reflor herşeyi denedim ama fayda etmedi. Neden böyle oldu ya bu durumu yaşayan var mi
Gecmiş olsun canm kadın doğum Doktor'un bişey demedi mi peki?
Malesef ben yaşamadm bişey diyemeyeceğim

Aman kızlar benim oğlan kanala girmiş demişti doktor heran doğum olur dedi ben daha bekliyorum karnım iyice düştü ama ogluşumda tık yok gece ağrılarla geçiyor ama öyle sık agrilar değil yürüyüş squat hurma doktor ne dediyse yapıyorum ama acilmamfa galiba genislemiyor bekliyoruz öyle artık stres yapmaya başladım gelmeyecek diye 🤣🤣🤣
Maşallah maşallah yine senin oğlan girmiş kanala canm ben 39+3 üm kızım girmedi hala
Bende stresliyim doğmayacak sanıyorum 😀
Birde herkesin arayıp sorup merak etmesi ayrı dert🥲

Maşallah maşallah yine senin oğlan girmiş kanala canm ben 39+3 üm kızım girmedi hala
Bende stresliyim doğmayacak sanıyorum 😀
Birde herkesin arayıp sorup merak etmesi ayrı dert🥲
Bu bebislerim geleceği yok canım doğuran doğurdu bizimkiler nazlı valla 🤣
Aman kız benimki kanalda da ne oluyor hiç gelesi yok inan ki kasılmaları çekiyorum sadece sonrası yok
Senin sezeryan falan mı hem girer merak etme bı anda donuyolar ya

Aman kız benimki kanalda da ne oluyor hiç gelesi yok inan ki kasılmaları çekiyorum sadece sonrası yok
Kuzum doktor bana başı kanal da dedi ama Rahime ne baskı ne kısalma tam bir ay önce demişti bunu

Vlla yavrum öyle 40 ta daa gelmeZse doktor alırZ dedi.. Ben normal doğum istiyorum canm doktorda ondan bekliyor ne zamandr baş aşağı ama kanalda girmedi
Kasılmalarn sık mı canm, nst de sancı fln cıkıyor mu senin

Ay bende sezeryan olacağım, bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım var. Aniden suyum gelir rezil olmayayım diye sürekli tüylerimi alıyorum derim inceldi 😂 saçım başım düzgün olsun az makyaj yapıp gider miyim acaba diyordum bende 😂
Benimde bebiş hareketli diye daha sallanmıyorum ya doğuma yakın hareketi azalıyor diyorlar ona güvenerek🤣

Gecmiş olsun canm kadın doğum Doktor'un bişey demedi mi peki?
Malesef ben yaşamadm bişey diyemeyeceğim
Her hangi birşey demedi bol su iç dedi reflor kullan dedi. Enfeksiyon hastalıklarına görün dedi hepsini yaptım fakat geçmiyor. Ben ishalden önce 2 hafta kadar magnezyum kullandım ama bırakalı 2 haftadan fazla oldu etkisi halen devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Ama bebeğin suyunu ve gelişimini etkileyecek diye korkuyorum

Kuzum doktor bana başı kanal da dedi ama Rahime ne baskı ne kısalma tam bir ay önce demişti bunu
Hay maşallah kız ben açılma var diye bekliyorum ama gelmiyor anlaşma yapıyorum artık haftaya salidan sonra gel diye
Bu baskılar bende bulantı yapmaya başladı zorluyor ya yürümek falan

Vlla yavrum öyle 40 ta daa gelmeZse doktor alırZ dedi.. Ben normal doğum istiyorum canm doktorda ondan bekliyor ne zamandr baş aşağı ama kanalda girmedi
Kasılmalarn sık mı canm, nst de sancı fln cıkıyor mu senin
Benim 2 cm acilmam varmış canım nst de Çarşamba günü sancım çıktı benim en son gördüğüm 95 falandi doktorda sancıların başlamış dedi var sancım kasilmalarim ama öyle sık sık değil bazen 10 dakikada bir oluyor ama 2 3 sefer olup geçiyor ama adet olacakmış gibi çok ağrım oluyor
Ay inşallah gelir ya sende bende son doğum doğum isteyenler 🤣🤣

Gunaydin bise sorcakdim oglunuz doktorunuzun ultrasyonda soyledi kilodwmi dogdu acaba genelde yanilma payi oluyir diyorlar yada dogum yapanlar soylenenin aksine bayabi duusk kiloda dogum oldunu soyluyor ya sizin doktorun soyledi kilodami dogmusdu bebiş
Tam tersine benimde Ultrasonda daha düşüktü oğlum doğunca kilosu daha fazla çıkmıştı

Her hangi birşey demedi bol su iç dedi reflor kullan dedi. Enfeksiyon hastalıklarına görün dedi hepsini yaptım fakat geçmiyor. Ben ishalden önce 2 hafta kadar magnezyum kullandım ama bırakalı 2 haftadan fazla oldu etkisi halen devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Ama bebeğin suyunu ve gelişimini etkileyecek diye korkuyorum
Kullandığın demir ilacını ya da başka bir ilacı değiştirdin mi? Ortalıkta salgın var o yüzden olmuştu olabilir. Bol su iç ve probiyotik tüket. Kefir + probiyotikli yoğurt

Kullandığın demir ilacını ya da başka bir ilacı değiştirdin mi? Ortalıkta salgın var o yüzden olmuştu olabilir. Bol su iç ve probiyotik tüket. Kefir + probiyotikli yoğurt
Demir ilacı hic kullanmadım karın ağrısı yapıyordu. Enfeksiyon vs. Çıkmadı . Bir ara magnezyum kullandim 2 hafta kadar ama bıraktım bu kadar sürer mi bilmiyorum vücutta fazla mi birikti o mu yapıyor bilmiyorum. Kefir ve ev yapımı yoğurt yiyorum umarım geçer artık

Hay maşallah kız ben açılma var diye bekliyorum ama gelmiyor anlaşma yapıyorum artık haftaya salidan sonra gel diye
Bu baskılar bende bulantı yapmaya başladı zorluyor ya yürümek falan
Yürüyüş bende de öyle canım imkansız hale geldi bugün eşim izinli diye hava almaya çıktık ama ben yürüyemeyince kaldık öyle artık gezmek falan imkansız gibi bir şey

Kızlar bişey sorucm. Benim kızda 2-3 gündür ara ara bmyle ritmik olarak kalp atışı yanda hızlı nefes alıp verme gibi hareketler oluyor. 10 dk felan sürüp geçiyor. Bi korkmadım değil. Hıçkırık değil onu net anlıyoruz. Ama bu böyle bildiğin hızlı kalp atışı ya da nefes alış veriş gibi. Doktora da videosunu attım ama dönmedi henüz.

Kızlar bişey sorucm. Benim kızda 2-3 gündür ara ara bmyle ritmik olarak kalp atışı yanda hızlı nefes alıp verme gibi hareketler oluyor. 10 dk felan sürüp geçiyor. Bi korkmadım değil. Hıçkırık değil onu net anlıyoruz. Ama bu böyle bildiğin hızlı kalp atışı ya da nefes alış veriş gibi. Doktora da videosunu attım ama dönmedi henüz.
Doktor gülen suratla hıçkırık bu canım dedi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bu kız beni kalpten götürecek ya. 😅

Yürüyüş bende de öyle canım imkansız hale geldi bugün eşim izinli diye hava almaya çıktık ama ben yürüyemeyince kaldık öyle artık gezmek falan imkansız gibi bir şey
Peki pilates topuyla falan hareket edebiliyor musun canım squat falan cekebiliyor musun? Kız sen ben ırmak kaldık galiba dogurmayan ya bizimkiler erkek diye mi gelmiyor ben anlamadım 🤔🤔🥰🥰

Back