2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170

Biraz baktım Google’da sanırım bu jilet yaptı mecbur kaldım 6aylıktan sonra kullanmaya ama cildimi çok tahriş etti kesin ondan

Benim arkadaşım da yazın doğum yaptı üç doktora gitti normal doğum için ilk doğum du 40. Hafta gelmişti 4 kilo olmaz dediler sezeryanla doğurdu 4550 doğdu bebek
Bencede haklılar çünkü diyorum ya 2.oglumda 3665 beni zonkladı gücüm nefesim kalmadı vakumla alırız dediler en son son güç bela oldu bn inanıyorum 4kg sıkıntı

Aynen öyle valla inşallah verirler ya çünkü insan strese giriyor ya bekle bekle ben stres yaptım
Senin için doktor doğum tarihi verdi mi peki ya da bişey dedi mi
Çarşamba randevu var. Plesanta yaşlanmış su azalmış. Yüksek ihtimal çarşamba gün verecek . Tahmini 7/8 Kasımdan biri

Biraz baktım Google’da sanırım bu jilet yaptı mecbur kaldım 6aylıktan sonra kullanmaya ama cildimi çok tahriş etti kesin ondan
Hepimiz öyle mecbur kaldık. Ben doğdu doğacak diye he banyoda duşta söyle bir jilet yapmak zorunda kalıyorum. Ağda da olsa insan çekiniyor . Mecbur jilet yapılıyor. Zaten yapmazsan doğumda normal olursa jilet yapıyorlar o daha utandırır beni ee ulaşması görmesi de zor büyük ihtimal ondan olmuştur senin de

Irmak öyle seni takip ediyorum ikimiz aynı 38haftalık gebelik bakalım ne zaman olacak iki gündür hafif sizi giriyor sırtıma kasıgıma vajınada dolgunluk hissi ve ağrı giriyor
Benimde 3 gündür sanki kanala girmeye çalışıyor hissediyorum. Ayrıca göbek deliği ve kasıklarımda kasılma var öyle çok değil ama aynı senin gibi sızı şeklinde: bakalım hangimiz doğuracak

Bencede haklılar çünkü diyorum ya 2.oglumda 3665 beni zonkladı gücüm nefesim kalmadı vakumla alırız dediler en son son güç bela oldu bn inanıyorum 4kg sıkıntı
Aynen 4 kg sıkıntı diyorlar canım bende şimdi bi devlete bi üniversiteye gidiyorum muayeneye en son 35+5 te 2775 geldi bebek doktor normal mi düşünüyorsun dedi evet hocam dedim hafta da 200-250 alsa bile 38. Hafta da 4’e yaklaşır bidaha konuşalım dedi çarşamba bakalım görcez yeni kilosunu yada hiç kilo almayadabilir dedi o zaman yine konuşalım 36’da belli olur kilo işi biraz dedi

Kızlar bende de kaşıntı var cildimde de bişey yok tansiyon normal kan değerli normal ama böyle bacaklarımın arkası ellerim kollarım doktor ödem olan yerlerdir kaşına dedi göbeğim falan değil zaten hiç çatlamadım da ama bu kaşıntı beni sinir ediyor

Kızlar tek tek okudum teşekkür ederim yorumlarınız için. Valla benim de ilk doğum olacak bebeğin kilosu kafasının boyu falan normal doğuma engel mi dedim şu an için öyle bir şey yok dedi. İnşallah 41 e kalmam dayanacak gücüm kalmadı 2 3 güne doğumun olacak dedi inşallah sancımı bekliyorum

Ben aşırı kaşınıyorum canım kollarım bacaklarım kıpkırmızı oldu.kan ve idrara baktılar yüksek tansiyon devamlı değilmiş neyseki ama neden oluyor anlamadım.tüm vucudum felaket durumda.benim karnım da baya büyüdü ve çatladı o da felaket kaşınıyor

Ben 36+4 teyim bu arada daha çok erken ben çok beklicem gibi 41 e kadar bekleriz dedi cuma kontrolde suni sancı ya da doğumu başlatmak gibi bi müdahale de bulunamayacağı için ssvd bekliyoruz ya.

Canım tıp literatüründe 4 kg üstü vajinal doğum kontrendike gibi bir durum yokmuş. En azından benim doktorum bana bu şekilde söyledi. Zor oluyor mudur oluyordur kesin benimki de muhtemelen 40. haftada 4 kg üzerinde olacak hatta ben 4,5 kg civarı olmasından korkuyorum ama doktor sezaryen doğum konuşacak bir durum yok diyor.
İnşallah sağlıkla, kolaylıkla gelir bebeklerimiz 41’i beklemezler

Merhaba kızlar. Ben de normal doğum bekliyorum son 1 hafta. Bir kaç yazılan yorum beni endişelendirdi ve korkuttu. Benim kızımda 3500 gr şuan bu hafta doğarsa 3600 fln olacak. Dr kilosuyla ilgili bişey demedi normale engel diye. Ama 3600 ile cok zorlandım yorumu beni korkuttu. Perşembe Dr kontrolüm var tekrar soracağım o zamana kadar gelmek istemezse tabi. Belki de bu hafta gelmek istemeyecek o zaman direk sezaryen olacak zaten ama bu hafta gelirse sorun yaşar mıyım düşüncesini kafamdan atamıyorum. Aslında bugüne kadar korkumu iyi yönettiğimi düşünüyordum ama korktum istemsizce biraz önce yorumlarınızı okuyunca. Eşimde forumun etkisinde çok kalıyorsun girme diye uyarıp duruyor beni

Benim de ne tansiyon ne farklı bir şey hatta spot idrar diye bir şeye bile baktılar bebeğin hareketlerini sorup durdular tansiyonu sürekl takip ediyoruz daha 10’unun üzerinde hiç olmadı karaciğer yağlanması var hafif ama kaşıntı yapmaz dedi ama ben güzel kaşınıyorum

Çarşamba randevu var. Plesanta yaşlanmış su azalmış. Yüksek ihtimal çarşamba gün verecek . Tahmini 7/8 Kasımdan biri
Ay benimde kontrolüm Çarşamba hadi hayırlısıyla kız bakalım ne diyecek kontrolden sonra yaz sende
Bana hiç doktor plesanta ile ilgili bişey demedi ya ama suyum falan normaldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…