Neden magnezyum u bıraktn canm ben hala devam ediyorum?Her hangi birşey demedi bol su iç dedi reflor kullan dedi. Enfeksiyon hastalıklarına görün dedi hepsini yaptım fakat geçmiyor. Ben ishalden önce 2 hafta kadar magnezyum kullandım ama bırakalı 2 haftadan fazla oldu etkisi halen devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Ama bebeğin suyunu ve gelişimini etkileyecek diye korkuyorum
İyi iyi canm sende sancı acılma kasılma varr senin gelir inşallah sağlıkla normal sekilde..Benim 2 cm acilmam varmış canım nst de Çarşamba günü sancım çıktı benim en son gördüğüm 95 falandi doktorda sancıların başlamış dedi var sancım kasilmalarim ama öyle sık sık değil bazen 10 dakikada bir oluyor ama 2 3 sefer olup geçiyor ama adet olacakmış gibi çok ağrım oluyor
Ay inşallah gelir ya sende bende son doğum doğum isteyenler
Aaaa 39+3 haftalık olarak bende varım daha doğurmayan oysa ki benim ki kızzPeki pilates topuyla falan hareket edebiliyor musun canım squat falan cekebiliyor musun? Kız sen ben ırmak kaldık galiba dogurmayan ya bizimkiler erkek diye mi gelmiyor ben anlamadım
Hahahah bende doğurmadım yavrumPeki pilates topuyla falan hareket edebiliyor musun canım squat falan cekebiliyor musun? Kız sen ben ırmak kaldık galiba dogurmayan ya bizimkiler erkek diye mi gelmiyor ben anlamadım
Valla çiçeğim bana da öyle diyorlar karnın yukarda diye. Ben o gün doktora sordum sancıyla inecek gibi gözüküyor ona hiç takılma dedi . Salı baktık inmiyor bende sezeryanlaenugurlu
Kızzzz salı gününe de az kaldı valla aklm sende
Bakalm bana yarn ne diyecek
Ama kim görse senin göbek daha aşağı inmemiş diyorsezeryan olcam artk vlla beklemekten skldm
Bildiğin boylu boyunca yatıyorum ne pilates ne topu iki hareket edince benim oğlan geliyor meshanenin üstüne yada işine gelmezse iki tane topuğunu dayıyor aşağı yukarı indirip çıkarıyor o iki kemik beni bitiriyor bağırttırıyor evin içinde doktor bastır diyor ama kıyamıyorum sanki karnımın içini kesiyor gibiPeki pilates topuyla falan hareket edebiliyor musun canım squat falan cekebiliyor musun? Kız sen ben ırmak kaldık galiba dogurmayan ya bizimkiler erkek diye mi gelmiyor ben anlamadım
Canım bu bebek daha kilo alır ilk doğumun ise normal biraz zapt olabilir doktorlar genelde böyle durumlarda sezeryanı öneriyorlarKızlar doktordan geldim. Açılma var mı diye baktı doğumuna 2 - 3 gün var tahminen dedi. Açılma var mı dedm tırnak ucu kadar anca var sancın gelse hemen açılman olacak dedi. 39+5le uyumlu dedi kilosu için de 3800dedi. Eğer sancın gelmezse 9 gün sonra 41.hafta tamamlanıyor o zaman gel yatışını yapıp suni sancıyla doğuma alıcaz dedi. İnşallah 2-3 güne gelir bebişim
Ay evet ya her arayana doğurmadım daha demekten sıkıldımMaşallah maşallah yine senin oğlan girmiş kanala canm ben 39+3 üm kızım girmedi hala
Bende stresliyim doğmayacak sanıyorum
Birde herkesin arayıp sorup merak etmesi ayrı dert
Gıcık diye gelmiyorlar yada pek tembeller yada kesin birşey bekliyorlar. Benimkisi rüşvet istiyor o kesinPeki pilates topuyla falan hareket edebiliyor musun canım squat falan cekebiliyor musun? Kız sen ben ırmak kaldık galiba dogurmayan ya bizimkiler erkek diye mi gelmiyor ben anlamadım
Ayyy ne diyim kızz inşallah sunni sancyla olur yavrum gerci ne kadar ne desekte Rabbim kararlamştr oluruna bırakmak lazm ama ister istemez stres yapıyoruz ☺Valla çiçeğim bana da öyle diyorlar karnın yukarda diye. Ben o gün doktora sordum sancıyla inecek gibi gözüküyor ona hiç takılma dedi . Salı baktık inmiyor bende sezeryanlabelim çok ağrıyor inan ki baby . Yarın kaçta randevu
dimi yaa sorma aksam kuzenimi aradm kahve içmeye gelelim mi size demek için ayy bi an doğum yaptn sandm dediAy evet ya her arayana doğurmadım daha demekten sıkıldımdoğursam haberleri olacak zaten daha ne arıyorsunuz ki
Anammmm anamm neler yapmış paşa oğlumuza bak senGıcık diye gelmiyorlar yada pek tembeller yada kesin birşey bekliyorlar. Benimkisi rüşvet istiyor o kesinhem erkekler hem akrepler .. benimkisi nst de içeri hemşire gelince çoşuyor kalp atışı. geçen 3 hemşireyi başına topladı nst bağlanmadı bir türlü sabit kalmadı. Doktor da endişe etti ultrasaona bağladı. 3 hemşire bir kadın doktor odadayız. Benim oğlan bacaklarını ayırdı pipiyi gösterdi. 9 aydır ilk kez gördük detaylı da bile göstermemişti: doktor dedi ırmak yandın tam bir akrep erkeği geliyor artık ne vaad edeceğiz de doğacak paşa bilmiyorum
Aman canım dur stres yapma ya stres yapınca bebişler baya zorluyor insanıNeden magnezyum u bıraktn canm ben hala devam ediyorum?
Ondan dolayı olacağını sanmam belki de salgn var ondandr merak etme bebeciğe bişey olmaz onlar bi şekilde besleniyor içimzde tatlmm..
İyi iyi canm sende sancı acılma kasılma varr senin gelir inşallah sağlıkla normal sekilde..
Ama benim bebek daha yukarı cktı sanki bugünler de stres yapıyorum ya oda yaptı sanrm
Aaaa 39+3 haftalık olarak bende varım daha doğurmayan oysa ki benim ki kızz
Canım benim 25/27 haftalardı galiba olmuştu. Bartholin kisti demişti doktor. Oynama kendi kendine iner demişti ama 2 hafta falan sürdü inmesi. Benimkisi içindeydi ama dışında değildi: belki senin dışındaymış ya sık sık ağda traş olmaktan kesilmiş yada kıl dönmesi tarzı birşey olmuş olabilir mi. Tam emin olamadım sen dışında yazdığın içinGünaydın kızlar vajinanın dışında sol kısmında beze gbi uçsuz bi sivilce çıkmış ağrısız falan ucu da yok deri altında bildiğin et birikimi gibi nohuttanbüyük ne ki başına gelen var mı tam bide 38.hafta gebelik neki bu bilen var mı
O hissiyatinda bizde varizdir inşallah canımBildiğin boylu boyunca yatıyorum ne pilates ne topu iki hareket edince benim oğlan geliyor meshanenin üstüne yada işine gelmezse iki tane topuğunu dayıyor aşağı yukarı indirip çıkarıyor o iki kemik beni bitiriyor bağırttırıyor evin içinde doktor bastır diyor ama kıyamıyorum sanki karnımın içini kesiyor gibiben diyorum üç beş kişi kaldık doğurmayan ama bu hafta sanki bir kaç kişi daha doğuracak hissi var bende
Kilo biraz normal doğumda sıkıntı ya o riske girmek istemem ben şahsen 3.5 sonrasi normal doğum istemezdim heralde inşallah zorlamadan gelir bebişKızlar doktordan geldim. Açılma var mı diye baktı doğumuna 2 - 3 gün var tahminen dedi. Açılma var mı dedm tırnak ucu kadar anca var sancın gelse hemen açılman olacak dedi. 39+5le uyumlu dedi kilosu için de 3800dedi. Eğer sancın gelmezse 9 gün sonra 41.hafta tamamlanıyor o zaman gel yatışını yapıp suni sancıyla doğuma alıcaz dedi. İnşallah 2-3 güne gelir bebişim
Birde şey var rüyamda gördüm doğum yapmıştın.. bugün 2 kişi aradı seni rüyamda gördüm diye: herhalde doğurunca kimseye söylemicem saklıcam sanıyorlarAyyy ne diyim kızz inşallah sunni sancyla olur yavrum gerci ne kadar ne desekte Rabbim kararlamştr oluruna bırakmak lazm ama ister istemez stres yapıyoruz ☺
Yarın 3 te canm benim randevu..
dimi yaa sorma aksam kuzenimi aradm kahve içmeye gelelim mi size demek için ayy bi an doğum yaptn sandm dedi
Birini aramaya korkuyorum:))
Ay inanmıyorum yaGıcık diye gelmiyorlar yada pek tembeller yada kesin birşey bekliyorlar. Benimkisi rüşvet istiyor o kesinhem erkekler hem akrepler .. benimkisi nst de içeri hemşire gelince çoşuyor kalp atışı. geçen 3 hemşireyi başına topladı nst bağlanmadı bir türlü sabit kalmadı. Doktor da endişe etti ultrasaona bağladı. 3 hemşire bir kadın doktor odadayız. Benim oğlan bacaklarını ayırdı pipiyi gösterdi. 9 aydır ilk kez gördük detaylı da bile göstermemişti: doktor dedi ırmak yandın tam bir akrep erkeği geliyor artık ne vaad edeceğiz de doğacak paşa bilmiyorum
Valla artık yoruldum sağlıkla gelsin de nasıl geliyorsa gelsinAyyy ne diyim kızz inşallah sunni sancyla olur yavrum gerci ne kadar ne desekte Rabbim kararlamştr oluruna bırakmak lazm ama ister istemez stres yapıyoruz ☺
Yarın 3 te canm benim randevu..
dimi yaa sorma aksam kuzenimi aradm kahve içmeye gelelim mi size demek için ayy bi an doğum yaptn sandm dedi
Birini aramaya korkuyorum:))
Aminnn maşallahKızlar doktordan geldim. Açılma var mı diye baktı doğumuna 2 - 3 gün var tahminen dedi. Açılma var mı dedm tırnak ucu kadar anca var sancın gelse hemen açılman olacak dedi. 39+5le uyumlu dedi kilosu için de 3800dedi. Eğer sancın gelmezse 9 gün sonra 41.hafta tamamlanıyor o zaman gel yatışını yapıp suni sancıyla doğuma alıcaz dedi. İnşallah 2-3 güne gelir bebişim
Ay buna çok güldüm hahahahaha gerçekten yandık galibaGıcık diye gelmiyorlar yada pek tembeller yada kesin birşey bekliyorlar. Benimkisi rüşvet istiyor o kesinhem erkekler hem akrepler .. benimkisi nst de içeri hemşire gelince çoşuyor kalp atışı. geçen 3 hemşireyi başına topladı nst bağlanmadı bir türlü sabit kalmadı. Doktor da endişe etti ultrasaona bağladı. 3 hemşire bir kadın doktor odadayız. Benim oğlan bacaklarını ayırdı pipiyi gösterdi. 9 aydır ilk kez gördük detaylı da bile göstermemişti: doktor dedi ırmak yandın tam bir akrep erkeği geliyor artık ne vaad edeceğiz de doğacak paşa bilmiyorum