- 1 Mart 2021
- 1.230
- 1.031
- 30
Bütün doktorlar genelde ayda bir koyuyor canım ama burada çok hastane var dayanamazsam her hafta birine giderim heralde benKızlar ya ayda bir kontrol çok açık ara değil mi ya :/ şimdi 1 ay sonra gideceğim tekrar zaten hiç belirtim yok hamileliğe dair böyle olunca içeride ne var ne yok ne durumda kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl daha 7,5 haftalık olduk
Maşallah sizeKızlar ya ayda bir kontrol çok açık ara değil mi ya :/ şimdi 1 ay sonra gideceğim tekrar zaten hiç belirtim yok hamileliğe dair böyle olunca içeride ne var ne yok ne durumda kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl daha 7,5 haftalık olduk
Ay benimde yarin kontrol var bakalım biz tam ne kadarlık olduk ikinizde mutlu haberler alalım inşallahKızlarrrrrr ben yarın doktora gideceğim 6+2 olacak yarınnnn5 gün kadar geç döllenme oldu bakalım inşallah kese olması gereken yerde beni selamlar
Ne güzel bir rüya ben hiç anlamam ama mutlu bşr rüya görmüşsünSelam hanımlar gündüz rüyası gördüm az önce belki rüya tabiriyle ilgilenen vardır bana yorumlar
( bu arada sürekli uyku halindeyim gündüzleri ekstra 4-5 saat ıyumaya başladım fena durumdayım)
Rüyamda eşimle doktora gidiyoduk ultrasonda bariz kız bebek görünüyordu ay diyorum kız hocam bu değil mi hocada ne evet ne hayır diyor bi haftaya tam belli olur diyor ama ben eminim kız diyorum, kız bebeğimiz olacakmış demek diyorum mutluyuz böyle bir rüya gördümHayırlara çıkmasını temenni ediyorum
Canımm hepimize inşallah hepimiz çok güzel sağlıklı günler görelimOyy güzelim sende biran önce iyi ol inşallah
Kalbin gibi güzel günler göstersin Rabbim sana
Ben beta 1310 du bir gün sonra doktora gittim kese gördüm 4 haftalıktı. Ama programa göre beş buçuk haftalık olması lazımdı benimde geç döllenme olmuş galiba .Selam kızlar şuan sat göre 5+4 dün kan verdim beta 200 geldi sanki biraz düşük geç döllenme olmuş gibi duruyo. Haftam oynayacaktır yüksek ihtimal en erken kese veya kalp atışı görenleriniz kaçta gördü? Tahminimce 1 hafta kadar oynayacaktır
merhaba, yumurtlamanızı biliyor musunuz? bu değerle Bir hafta sonra keseyi görürsünüz diye düşünüyorum.Selam kızlar şuan sat göre 5+4 dün kan verdim beta 200 geldi sanki biraz düşük geç döllenme olmuş gibi duruyo. Haftam oynayacaktır yüksek ihtimal en erken kese veya kalp atışı görenleriniz kaçta gördü? Tahminimce 1 hafta kadar oynayacaktır
Hayrolsun ınsallhSelam hanımlar gündüz rüyası gördüm az önce belki rüya tabiriyle ilgilenen vardır bana yorumlar
( bu arada sürekli uyku halindeyim gündüzleri ekstra 4-5 saat ıyumaya başladım fena durumdayım)
Rüyamda eşimle doktora gidiyoduk ultrasonda bariz kız bebek görünüyordu ay diyorum kız hocam bu değil mi hocada ne evet ne hayır diyor bi haftaya tam belli olur diyor ama ben eminim kız diyorum, kız bebeğimiz olacakmış demek diyorum mutluyuz böyle bir rüya gördümHayırlara çıkmasını temenni ediyorum
Betaya göre küçük tarihe göre büyük evet geç döllenme kesinlikle. Fff beklemek zaten zorBen beta 1310 du bir gün sonra doktora gittim kese gördüm 4 haftalıktı. Ama programa göre beş buçuk haftalık olması lazımdı benimde geç döllenme olmuş galiba .
Merhaba hayır malesef doğumdan beri 2 ayda bir günü belirsiz adet oluyorum o yüzden hiç bir fikrim yok. Kese değilde direkt kalp atışına gitmek istiyorum sanırım nisanın ilk haftası gidicem o yüzdenmerhaba, yumurtlamanızı biliyor musunuz? bu değerle Bir hafta sonra keseyi görürsünüz diye düşünüyorum.
evet daha uygun olur nisanMerhaba hayır malesef doğumdan beri 2 ayda bir günü belirsiz adet oluyorum o yüzden hiç bir fikrim yok. Kese değilde direkt kalp atışına gitmek istiyorum sanırım nisanın ilk haftası gidicem o yüzden
Geçmiş olsun benim önceki gebeliğimde 6. Hafta civarı kanamam oldu çok az. progestan zaten kullanıyodum dr günde 4 e çıkardı, hareket etmememi ve kan sulandırıcı iğneye bi kaç gün ara vermemi söyledi. Bi de proluton iğne yapıldı 5 gün arayla 2 tane. Sonra bi daha sıkıntı yaşamadım çok şükürMerhabalar. Nasipse benim de doğumum 4 Kasım görünüyor ama sezeyan olacağı için Ekim sonunda alınırmış..
Benim 8 gün önce hafif kanamam oldu, gece acile gittim düşük mü acaba diye, kalp atışını duyunca sevindik. Prıgestan başladım iki gün sonra aynı kanama tekrar oldu tekrar aynı şeyler. Ve bugün sabah yataktan kalkınca oldu. Dr a bir daha gidemedim artarsa gel her kanamada panikleme demişti, ama hamile kalmam kolay olmadı öncekinde de şimdi de o yüzden korkuyorum ve hep aklımda.. her şey nasip kısmet tabi, herkes evladını saglıkla alsın kucağına, sevgiyle güzel günlerde büyütsün inşallahbenzer şeyler yasayan varsa duymak isterim
Aslında senınki kaygı bozuklugu gıbı bu hoş elınde degıl en mutlu oldugun anda sankı bısey olacak hissi kendın kurdugun bişey ve o kuruntuları düşündükçe beyın sankı olmuş gıbı sinyal verır ve Buda uzulmene hareketıne yansır tamamen beyın oyunları kendını Allah a bırak Allah o cocugun dünyada nasıbını vermişse sen ne duşunursen duşun ne yaparsan yap o çocuk doğar ama nasıbı yoksa ne yaparsan yap olmaz yanı demem o kı veren Allah’a şukurler olsun Allah tamamına erdırsın hepimiziKızlar ya sürekli kendimi dinliyorum. Kalbim pırpır atıyor. Neden bilmiyorum içimde kötü hisler var. Sabah kasıklarım biraz ağrıdı. Şimdi belim ağrıyor. Sizde de böyle anlamsız korkular oluyor mu?
6 hafta 2 gün oldu bugün. Ben mi sadece sürekli kendimi dinliyorum. Korkuyorum hep bişey olcakmış gibi mutlu huzurlu olamıyorum. Hep bi endişeliyim. Halbuki geçen hafta doktora gittiğimde en ufak kötü bişey söylemedi. Sadece keseyi gördük ama sıkıntılı birşey demedi hiç.
Eşime bişey desem hemen kızıyor anlamıyor beni mutlu olmayı bilmiyorsun hep en kötüsünü düşünmek zorunda mısın sakin ol biraz diyor. Ama işte bende istiyorum bunu ama kafamın içi susmuyor.
Öyle bi derdimi paylaşmak istedim sizlerle...
Şimdi doktor bana 4 haftalık dediğinde betam belli seviyedeydi ( 5 hafta ile uyumlu) . O programlar varya son adet tarihini yazıyorsun oraya göre de 5 hafta olması lazımdı. Ama bebiş bir hafta küçüktü demekki geç döllenme olmuşGeç dollenme oldugunu nasıl anlıyoruz
Gelmiş geçmiş olur inşalalh canım benim hiç başıma gelmedi. En kısa zamanda da şifa diliyorum sanaMerhabalar. Nasipse benim de doğumum 4 Kasım görünüyor ama sezeyan olacağı için Ekim sonunda alınırmış..
Benim 8 gün önce hafif kanamam oldu, gece acile gittim düşük mü acaba diye, kalp atışını duyunca sevindik. Prıgestan başladım iki gün sonra aynı kanama tekrar oldu tekrar aynı şeyler. Ve bugün sabah yataktan kalkınca oldu. Dr a bir daha gidemedim artarsa gel her kanamada panikleme demişti, ama hamile kalmam kolay olmadı öncekinde de şimdi de o yüzden korkuyorum ve hep aklımda.. her şey nasip kısmet tabi, herkes evladını saglıkla alsın kucağına, sevgiyle güzel günlerde büyütsün inşallahbenzer şeyler yasayan varsa duymak isterim