Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam

Kizlar bugun bizim de kontrol vardi. Ben uygulamadan 30+3 diye görüyorum hatta dr'un ciktisinda da 30w3d yazio ama dr bana 28.29 haftada gibisin dedi bizim kontrollerimiz sonucunda. Bebek 1kilo 313 gram ve 38 cm imis. Normal dedi. 20-22 ocak gibi dogum olur dedi sezeryan dedim ben. Yaklasik 50 cm ve 3300 kg dogar dedi. Benm anlamadığım neden kagitta yazan 30+3 sun demiyo? Resmini de attim oğlanın:)
Galiba sisteme bizim sat giriyorlar ona göre hesaplanıyor o

Kızlar merhaba ben normalde ecopirin 100 mg kullanıyorum ama cumartesi günü gece uykumda kan kustum pıhtı değerim de yüksek çıktı reflüden ya da mide kanamasından şüphelendiler ama midemde ağrı olmadığı için reflü ağza gelebiliyor muş yatarken. doktor Enox 0,4 ml günde bir defa koldan vurulmamı söyledi pıhtılaşma için daha etkili olacakmış. Kullanan var mı bu ilacı ? koldan kendim vurabilir miyim zor mu ?
Gecmiş olsun canim Ben oksapar kullaniyorum gobekten vuruyorum bence koldan az aciyor🤣
bu bebiş neredeyse her gün hıçkırıyo😂 normal mi acaba? Bazen 10 dk bazen yarım saat sürüyor. Sizde de sık sık oluyo mu
Tatlim normal o büyüyor demek😍
Enox değil ama oksapar 0.4 kullanıyorum ve koldan kendim vuruyorum, göbekten vurmaya korkuyorum ben.
Başlarda daha çok acıyordu ama şuanda alıştım pek acımıyor, sadece bazı yerlere vurunca çok morarıyor ama o da sonra geçiyor 😊
Ay canim kolunun neresine vuruyorsun fiti atabilirmisin acaba benim cok aciyor
Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Sat tarihini yakalamis artık 35+4 olmuşuz önden gidiyor bebiş kilomuz 2800 olmuş. Benim doktorum doğum yöntemi hakkında hiçbir şey söylemiyor kızlar ya ısrarla soruyorum daha var bebek kendi belirleyecek vs gibi şeyler söylüyor. Hareket etmem lazım mı hocam yürüyüş vs önerir misiniz dedim sen normal hayatına devam et dedi şaşırdım 😂 Çok relax bir doktor ya bu rahatlık beni streslendiriyor. Bu arada çalışamaz raporumu aldım artık.
Normal dogurmak istiyorsan bol bol yürü canim
Kapı süsümüz geldii çok beğendik biz 😍 instagramda baykuscraft sayfasına bakabilirsiniz kızlar, 1 haftada teslim edildi ☺️
Eki Görüntüle 3505835
Çok guzel olmuş bende ilk bebişe burdan yaptirmiştim kizima da burdan yaptircam
Kizlar bugun bizim de kontrol vardi. Ben uygulamadan 30+3 diye görüyorum hatta dr'un ciktisinda da 30w3d yazio ama dr bana 28.29 haftada gibisin dedi bizim kontrollerimiz sonucunda. Bebek 1kilo 313 gram ve 38 cm imis. Normal dedi. 20-22 ocak gibi dogum olur dedi sezeryan dedim ben. Yaklasik 50 cm ve 3300 kg dogar dedi. Benm anlamadığım neden kagitta yazan 30+3 sun demiyo? Resmini de attim oğlanın:)
Canim sat giriyor cihaza ondan oyle

Bugün benimde kontrolüm vardi ama dün aksam balik yemistik eşim ufak zehirlendi sanirim istifra etti sabaha kadar iptal ettim randevumu allahtan bana ve ogluma bisey olmadi 😬

Kağıtta yazan sat tarihine göre günün oluyor diye biliyorum canım, yandaki diğer ölçümlerde bebeğin uyumlu olduğu hafta yazıyor olması lazım onlarda 28 29 mu yazıyordu.

Biz çok şükür ki eve çıktık bugun evde dinlenerek ve yakın takiple geçecek sürecim 🤰🏻🐰
Bizim aceleci kızda poz verdi çıkarken
1850gr 42 cm olmuşl
Oy benim güzelim maşallah sana 😍 allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım benim bolbol dinlenme vakti şimdi ❣️

Maşallah canım çok yakışıklı olucak 😍
Kizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam
Canım kızımda hiç şişmemişti ama bu genelikte ayaklarım sıksık şişiyo ellerimde öyle. Sebebini bilmiyorum normaldir herhalde yani inşallah
Bugün benimde kontrolüm vardi ama dün aksam balik yemistik eşim ufak zehirlendi sanirim istifra etti sabaha kadar iptal ettim randevumu allahtan bana ve ogluma bisey olmadi 😬
Geçmiş olsun canım benim iyiki size bişey olmamış 🙈

IMG_3524.jpeg

Bizimkinin 29 haftalık fotisi❤️ şuan 31 haftalık olduk. Valla yüzünü o kadar zor gördük ki bir saat sürekli çikolata yiyip tekrar baktık.. Pipisini görmesek kız olduguna inanıcam😂

X