2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
kızlar, 6+3 deyim. tiksinmelerim başladı sanki. sizin bulantılarınız nasıl? nasıl başa çıkıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz?

Evet Evet canm bambaşka bişey bu
Çokça amin canm hepimiz güzel bir sürec geçirelim inşallah
Sağlıkla evladımıza kavuşalım
Oyy demek yarn randevun :) güzel haberlerini bekliyoruz canm

ayy gerçekten benimde öyle inan bugün 4de uyandım eşimide uyandırdım canım sıkılınca yazık adam napicak işte hadi bn dinlenirim evde
Kızz adamı ne uyandrdn yazk vallahi
Ama işte gebelik psikolojisi

kızlar, 6+3 deyim. tiksinmelerim başladı sanki. sizin bulantılarınız nasıl? nasıl başa çıkıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz?
bende 6+3 deyim
kendi pişirdiğim yemeklerin kokusundan mıdır nedir yerken çok zorlandım. 2 gün falan hiç yiyemedim ama kendimi zorlamaya çalışıyorum yani mecbur yicem.

Ben henüz bişey kullanmıyorum. Hafif yemeye çalışıyorum. Ama sabahları daha çok öğürme falan olmaya başladı bende de.

evet öğürme şeklinde, özellikle yumurta falan, ay bak yine kötü oldum :)

kızlar bugün sabah doktora gittim keseyi gördük şükür. 5+2 yiz biz. 1 nisana da kalp atışı için randevu verdi. şimdi onu bekle dur :)))

kızlar bugün sabah doktora gittim keseyi gördük şükür. 5+2 yiz biz. 1 nisana da kalp atışı için randevu verdi. şimdi onu bekle dur :)))
Ayy kuzum maşallah maşallah
Evet beklemek o kadar zor kiii:))
Ama sayılı gün çabuk geçiyor yine de be

Sabah sağlık ocağında tahlil sonucu göstermeye gittim
İdrarda çok düşük bi enfeksiyon var dedi. Tek kullanımlık toz bi içecek verdi.
Ben uzun zamandır, dönem dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum zaten doktoruma da söyledim.
Benim gibi olan varsa doktoruyla paylaşsın belki daha sık idrar testi ister bebeğe zararlı çünkü

Salı günü de kalp atışı duymaya gidicem inşallah ama ses kaydı alabiliyor muyuz onu çok merak ediyorum çünkü eşim benimle işi sebebiyle gelemiyor. Ona da göndermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…