benmde p.tesi randevu gerçekten çok heyecanlı :)Ooo yarın keseyi kesin görürsünüz o zaman. Beden geçen hafta perşembe gittiğimde keseyi görmüştüm sadece şimdi gittiğimde 6+4 falan olcak sanırım belki kalp atışını görürüm bende
Evde olsa şu ultrason cihazlarından her sabah baksak öyle işe gelsek aslkdsad harika olurmuşbenmde p.tesi randevu gerçekten çok heyecanlı :)
Sözümüz söz
gerçekten şimdiye kadar yaşanılan hiç bir şeye benzemiyor ya bir sürü duyguyu aynı anda yaşamak farklı bir şeymiş.
Bu güzel cuma gününde bütün annelerimiz, anne adaylarımız için herşey çok güzel olsun.
Yarın öğlen 1 de doktor randevum var hemen gidip gelişmeleri öğrenmek istiyorum
Meraklı bir ana olcam galiba
Kızz adamı ne uyandrdnayy gerçekten benimde öyle inan bugün 4de uyandım eşimide uyandırdım canım sıkılınca yazık adam napicak işte hadi bn dinlenirim evde
Benim şükür bulantm yok canmkızlar, 6+3 deyim. tiksinmelerim başladı sanki. sizin bulantılarınız nasıl? nasıl başa çıkıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz?
bende 6+3 deyimkızlar, 6+3 deyim. tiksinmelerim başladı sanki. sizin bulantılarınız nasıl? nasıl başa çıkıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz?
Benimde pazartesibenmde p.tesi randevu gerçekten çok heyecanlı :)
Evet mide yanması, gaz , sıkışma bişeler oluyor içerde.Benim
Benim şükür bulantm yok canm
Mide yanmam ekşime fln var
Ah keşke öyle imkan olsa:))Evde olsa şu ultrason cihazlarından her sabah baksak öyle işe gelsek aslkdsad harika olurmuş
Güzel şeyler oluyorEvet mide yanması, gaz , sıkışma bişeler oluyor içerde.
evet öğürme şeklinde, özellikle yumurta falan, ay bak yine kötü oldum :)bende 6+3 deyim
kendi pişirdiğim yemeklerin kokusundan mıdır nedir yerken çok zorlandım. 2 gün falan hiç yiyemedim ama kendimi zorlamaya çalışıyorum yani mecbur yicem.
Ben henüz bişey kullanmıyorum. Hafif yemeye çalışıyorum. Ama sabahları daha çok öğürme falan olmaya başladı bende de.
Ayy bnde yumurta yiyemiyorumevet öğürme şeklinde, özellikle yumurta falan, ay bak yine kötü oldum :)
Ayy inşAllahh amiinnOoo yarın keseyi kesin görürsünüz o zaman. Beden geçen hafta perşembe gittiğimde keseyi görmüştüm sadece şimdi gittiğimde 6+4 falan olcak sanırım belki kalp atışını görürüm bende
Ayy kuzum maşallah maşallahkızlar bugün sabah doktora gittim keseyi gördük şükür. 5+2 yiz biz. 1 nisana da kalp atışı için randevu verdi. şimdi onu bekle dur :)))
Aynen sayılı gün çabuk geçiyor,Ayy kuzum maşallah maşallah
Evet beklemek o kadar zor kiii:))
Ama sayılı gün çabuk geçiyor yine de be
☺
Sabah ilk defa kustumkızlar, 6+3 deyim. tiksinmelerim başladı sanki. sizin bulantılarınız nasıl? nasıl başa çıkıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz?
kaçıncı gündesin?Sabah ilk defa kustumMidemi bulandıran kokulardan kaçıyorum