Ama zaten küçük cıkacak oku hafta sonra yumurtluyoruz benım sat a göre 4 haftalık ama yumurtlamaya göre 3 haftalık cıkar bu geç döllenme miŞimdi doktor bana 4 haftalık dediğinde betam belli seviyedeydi ( 5 hafta ile uyumlu) . O programlar varya son adet tarihini yazıyorsun oraya göre de 5 hafta olması lazımdı. Ama bebiş bir hafta küçüktü demekki geç döllenme olmuş
Yumurtalamamı ovulasyon ile takip ederek anladımGeç dollenme oldugunu nasıl anlıyoruz
Canım sanki çok sağlıklı bir artış olmamış sınırda gibi. Geç yumurtlama da olabilir.kızlar pcos regl 12 gün gecikti sat a göre 6+5 ama değerler çok düşük değil mi ?
pazartesi beta : 14,76
çarşamba : 20,36
2 günde bir en az 1,5 katı artış olması gerekiyormuşkızlar pcos regl 12 gün gecikti sat a göre 6+5 ama değerler çok düşük değil mi ?
Amin güzelim aminnnCanımm hepimize inşallah hepimiz çok güzel sağlıklı günler görelim
Selam canım gözünüz aydn cok sevindim kızzBugün muayene oldum sat a göre 6+5 ultrasonda 7 hafta göründü. Bir haftalık fark olması doğal dedi kalp atışını duyduk çok şükür her şey yolunda görünüyor. Bir sonraki randevu bir ay sonra. Bu haftalarda endişeli olduğumu söyleyince istediğin zaman gel dedisağ salim şu 3-4 hafta geçsin istiyorum
Selam canm düzenli artmamış sanki amakızlar pcos regl 12 gün gecikti sat a göre 6+5 ama değerler çok düşük değil mi ?
Kızzzz güzel haberlerini bekliyorm bgn bebeimAy benimde yarin kontrol var bakalım biz tam ne kadarlık olduk ikinizde mutlu haberler alalım inşallah
Selam canmHamileliğimde esnemekten sürekli çenem ağridi yabi kaç gündür ağriyor hala bu uyku bni benden aliyor gece yarılari uyanmam gündüz full uyumam cabasi
Öyle tabii ki.. İnşallah Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de versinAslında senınki kaygı bozuklugu gıbı bu hoş elınde degıl en mutlu oldugun anda sankı bısey olacak hissi kendın kurdugun bişey ve o kuruntuları düşündükçe beyın sankı olmuş gıbı sinyal verır ve Buda uzulmene hareketıne yansır tamamen beyın oyunları kendını Allah a bırak Allah o cocugun dünyada nasıbını vermişse sen ne duşunursen duşun ne yaparsan yap o çocuk doğar ama nasıbı yoksa ne yaparsan yap olmaz yanı demem o kı veren Allah’a şukurler olsun Allah tamamına erdırsın hepimizi
Ya ben zaten normalde de fazlasıyla duygusal bir insandım. Şimdi sanırım iki katına çıktı. Herşey daha çok yeni olduğu içinde heralde ne bileyim daha bi endişeliyim. Zaman içinde heralde alışırım. Güzel şeyler düşünüp güzeli çağırmaya çalışıyorum. Bugün pozitif olcam söz verdim kendimeCanm hormonlardan da böyle hissediyor olabilirsin benmde ruh halim korkulu mutlu endişeli heyecanlı hepsi var yaniama tabi olabildiğince olumsuz düşüncelerden arınmak gerek
Hadi bakalım sözünü tut annesi:)Ya ben zaten normalde de fazlasıyla duygusal bir insandım. Şimdi sanırım iki katına çıktı. Herşey daha çok yeni olduğu içinde heralde ne bileyim daha bi endişeliyim. Zaman içinde heralde alışırım. Güzel şeyler düşünüp güzeli çağırmaya çalışıyorum. Bugün pozitif olcam söz verdim kendime
Sözümüz sözHadi bakalım sözünü tut annesi:)
Evrene de pozitif enerji yolla
ayy gerçekten benimde öyle inan bugün 4de uyandım eşimide uyandırdım canım sıkılınca yazık adam napicak işte hadi bn dinlenirim evdeSelam canm
Bende cok uyuyorum akşamları 9 bucuk 10 da yatıyorum
Ama gece sık uyanıyorum
Gndüz de iş yerinde hep uykum geliyor
Ne olcak halimiz böyle bilmem:))
Benimde yarın randevum var saat 11.00 de ben de çok heycanliyim cok içeride bi devrim oluyor ve daha kesemi göremedim bi buçuk hafta önce 358di değer şimdi kaç oldu kese oldu muSözümüz söz
gerçekten şimdiye kadar yaşanılan hiç bir şeye benzemiyor ya bir sürü duyguyu aynı anda yaşamak farklı bir şeymiş.
Bu güzel cuma gününde bütün annelerimiz, anne adaylarımız için herşey çok güzel olsun.
Yarın öğlen 1 de doktor randevum var hemen gidip gelişmeleri öğrenmek istiyorum
Meraklı bir ana olcam galiba
sizin sat kaçti ben de öyle hissediyorum kendim içindeBugün muayene oldum sat a göre 6+5 ultrasonda 7 hafta göründü. Bir haftalık fark olması doğal dedi kalp atışını duyduk çok şükür her şey yolunda görünüyor. Bir sonraki randevu bir ay sonra. Bu haftalarda endişeli olduğumu söyleyince istediğin zaman gel dedisağ salim şu 3-4 hafta geçsin istiyorum
Ooo yarın keseyi kesin görürsünüz o zaman. Beden geçen hafta perşembe gittiğimde keseyi görmüştüm sadece şimdi gittiğimde 6+4 falan olcak sanırım belki kalp atışını görürüm bendeBenimde yarın randevum var saat 11.00 de ben de çok heycanliyim cok içeride bi devrim oluyor ve daha kesemi göremedim bi buçuk hafta önce 358di değer şimdi kaç oldu kese oldu mu