Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burda süt diye okumustum aklimda kalmis aksam bikac yudum ictim ise yaramadi bende 😕 baska ise yarayan bise varmi acaba
doktor bana rennie ilaç verdi hamileliğin sonuna kadar günde 3-4 taneye kadar kullanabilirsin demişti. Ama zaten bir tane içince bile kesiyor. Birde demir ilacı da yanma yapıyor feramat kullanıyordum ben şimdi başka ilaca geçtim mide yanması yapmadı

doktor bana rennie ilaç verdi hamileliğin sonuna kadar günde 3-4 taneye kadar kullanabilirsin demişti. Ama zaten bir tane içince bile kesiyor. Birde demir ilacı da yanma yapıyor feramat kullanıyordum ben şimdi başka ilaca geçtim mide yanması yapmadı
uzun zamandir kullaniyorum demiri. Ama ilk defa boyle bisey yasadim. Insallah bidaha olmaz zaten birsuru ilac iciyorm.bide rennie kullanmak zorunda kalmiyim😒 cok tesekkr ederm

Evet tek göğüs elektrikli babymom aldım gayet iş görür dediler banada. Zaten ihtiyaç olup olmadığını bilemiyorsun ben her ihtimale karşı bulunsun diye aldım çok pahalı bişeye gerek yok diye düşünüyorum. Önce masaj yapıyormus masaj özelliği var ve 5kademeliymis bilgin olsun canım.
Satıcı bana da onu önerdi🙈💓

Kızlar e bebek online de indirim var. Sepette düşüyor bilginiz olsun #reklamdegil

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-19-09-55-59-036_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2024-11-19-09-55-59-036_com.solidict.ebebek.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar günaydınn ben hastaneye bebisi görmeye geldim 24. Haftadayım aslında ama 23 le uyumlu çıktı ölçümleri. Çok kilo almayayım diye dikkat ediyorum yediklerime doktor da biraz protein ağırlıklı beslenmemi söyledi umarım toparlarız😕
kaşar ye canım muz ceviz proteinden de kısma sakın karbonu kıs yeter
Kızlar e bebek online de indirim var. Sepette düşüyor bilginiz olsun #reklamdegil
aaa kapak çok ucuzzz

X