şimdilik karışık koydum haftaya memlekete gidicez ordanda getirceklerim var en son aylara göre sıralıcan organizerimde yetmedi bi set daha alıcam
Çok güzel olmuş eline sağlık , güle güle kullanın hepsini
Kızlar göğüs ucunuz kaşınıyor mu ? şimdiden göğüs ucu kremi sürebilir miyim bir de soyulmaya da başladı
Canım kaşınma değil ama soyulma ve çatlama gibi bir şeyler olmuştu ablam kreme başlamamak söyledi , hastanedeki hemşireye sordum o da evet kullanmaya başlaman lazım artık dedi.
Kızlar ben patik gibi şeyler hiç almadım bir iki tane istiyorum öneriniz var mı
Kitikate ve lcw bakabilirsin bence. Hatta lcw de daha çok çeşit var
Teşekkür ederim canım
acaba normal doğumda yaptırıyor mu, bazı doktorlar çok sezaryen yanlısı, ama sana bir dahakine doğum şeklini konuşuruz dediğine göre yaptırır sanırım, bir bakayım ben de
Canım sen sezaryan olmayacak mısın ? Serklaj dikişşni önden mi alacaklar ?
Nazlı minnak demek ki
Az kaldı zaten ben yüzünü bir kez ayrıntılıda gördüm 22. hafta idi. Şimdi artık 33, kocaman olmuştur, yine deli gibi merak ediyorum. Hatta videosu bile var kafasını kaşıyor oğlum düşünceli düşünceli. Annem bitli diyor ona ahahah
Videoyu izleyince sanki kirt kirt ses geliyor kafasından minnoşumun
Şimdi gittiğinde kocaman olmuş olacak şok olacaksın
güzel geçer inşallah kontrolün , haber ver bize de
Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Sat tarihini yakalamis artık 35+4 olmuşuz önden gidiyor bebiş kilomuz 2800 olmuş. Benim doktorum doğum yöntemi hakkında hiçbir şey söylemiyor kızlar ya ısrarla soruyorum daha var bebek kendi belirleyecek vs gibi şeyler söylüyor. Hareket etmem lazım mı hocam yürüyüş vs önerir misiniz dedim sen normal hayatına devam et dedi şaşırdım
Çok relax bir doktor ya bu rahatlık beni streslendiriyor. Bu arada çalışamaz raporumu aldım artık.
Oyyyy maşallah çok tatlı yaa
ayy maşallah kocaman olmuşsunuz siz
Bence rahat doktor daha iyi canım , panik olanlar bizleri de panikletiyor boştan yere
cinnabon hatırladığım kadarıyla owlinin doğum korsesini almıştın. Bedenini neye göre karar verdin? Doğumdan sonraki bel ölçüsüne göre mü şu ana göre mi karar vereceğiz
Evet
cinnabon bizi linkler misin? Hangisinden aldın bir de premium olandan mi diğerinden mi?
Kızlar ebebekte indirim vardı , normal olan korseden aldım ben. İndirim sadece siyah renk ve L bedende olduğu için onu aldım ancak bana dar oldu tabi ki
iade etmedim ama biraz zayıflayınca kullanırım diye düşündüm. tekrar xl/xxl olanı da alacağım. Belinizi ölçüp Resimdeki ölçülere göre almak gerekiyormuş.
Kapı süsümüz geldii çok beğendik biz
instagramda baykuscraft sayfasına bakabilirsiniz kızlar, 1 haftada teslim edildi
Çok güzel olmuş , güzel günlerde kullanın
Kızlar lansinohun elektrkli sağım makinesini alanlar denediniz mi hiç prize takılı olunca çalışıyor adaptör şarj olmuyor muydu acaba bizimkinde mi sıkıntı var
Canım ben çiftlisini aldım denedik adaptörden şarj olmuyor eğer kablosuz kullanmak istiyorsan altta pil yeri var oraya pil takmak lazım.
Kizlar bugun bizim de kontrol vardi. Ben uygulamadan 30+3 diye görüyorum hatta dr'un ciktisinda da 30w3d yazio ama dr bana 28.29 haftada gibisin dedi bizim kontrollerimiz sonucunda. Bebek 1kilo 313 gram ve 38 cm imis. Normal dedi. 20-22 ocak gibi dogum olur dedi sezeryan dedim ben. Yaklasik 50 cm ve 3300 kg dogar dedi. Benm anlamadığım neden kagitta yazan 30+3 sun demiyo? Resmini de attim oğlanın:)
Maşallah
belki adet tarihine göre olanı söylüyordur
Gecmiş olsun canim Ben oksapar kullaniyorum gobekten vuruyorum bence koldan az aciyor
Evet bence de en az acıyan yer göbek. Hatta bazı noktalar hiç acımıyor ben iğneyi vurmadan önce göbeğimin etrafında iğneyi hafif hafif dokundurup acımayan noktayı buluyorum. İlk yapmaya başladığım zamanlar sürekli morarıyordum böyle yapmaya başlayınca morarmıyorda.
Bugün benimde kontrolüm vardi ama dün aksam balik yemistik eşim ufak zehirlendi sanirim istifra etti sabaha kadar iptal ettim randevumu allahtan bana ve ogluma bisey olmadi
Geçmiş olsun , keşke eşine de bir şey olmasaydı ama en azından sen ve oğluna bir şey olmamış
Eki Görüntüle 3505993 Bizimkinin 29 haftalık fotisi
şuan 31 haftalık olduk. Valla yüzünü o kadar zor gördük ki bir saat sürekli çikolata yiyip tekrar baktık.. Pipisini görmesek kız olduguna inanıcam
Ya allahım surata bak tam mıncırmalık
maşallah
Bana daha nst için hiçbirşey demediler ne devlet ne özel. Kaçıncı haftada bakmaları gerekiyor? Geçen hafta da devlete gitmiştim hiçbişey demediler
32 haftadan sonra oluyor nst diye biliyorum.
Kizlar ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz birde bebeginin kordonu boynuna dilanmisti bir arkadaşimiz o ne oldu ismini hatirlayamadim
evet iyi hatırlattın ya. @zeynepthevideographercnm nasıl oldunuz ?